سلام
من امروز بازی رو تا آخرش رفتم.کلت و چنتا از اسلحه هام رو هم آپگرید کردم ولی نا محدود نشدن... واسه نامحدود کردنش باید چیکار کنم؟
سلام
من امروز بازی رو تا آخرش رفتم.کلت و چنتا از اسلحه هام رو هم آپگرید کردم ولی نا محدود نشدن... واسه نامحدود کردنش باید چیکار کنم؟
تو پستی که ادرسش رو تو امضام گذاشتم توضیح دادم
سلام بر همگی . من در نسب این بازی یعنی risedent evil 5 دچار مشکل شده ام.
وقتی بازی را نسب می کنم می خواهم بروم توش میگه :
G:\Program Files\RESIDENT EVIL 5\nativePC\Image\Archive\loadresourse.arc "2
ولی اونجا چیزی به نام نیست
loadresourse.arc "2
اونجا فقط نوشته شده :::: benchresour"
please help me
please help me![]()
این وسکر رو چجوری باید کشت؟همش جاخالی میده که!
اگه میشه بیشتر توضیح بدید چون چندبار با وسکر روبرو میشیماین وسکر رو چجوری باید کشت؟همش جاخالی میده که!
اگه اونجایی رو میگی که باید جیل رو هم نجات بدی اونجا باید بیشتر وقت تلف کنی...اسلحکه مگنوم هم
هست که توی اون اتاقهای پیچ در پیچ هستش...
اگه برای بار دوم هست که با وسکر در میافتی باید همه چراغ هارو او ل خاموش کنی...
بعد با RPG بزنیش اون موقع بیهوش میشه و می ری واکسن بهش میزنی..میره فیلم
بعد اگه اون قسمتی موندی که توی اتفشان هستش یک قلب مانند وسط سینش میاد که بزن به اون قلبش..
سلام
با احترام بو اون دوستمون که توضیح دادند من میخوام یه خورده کاملش کنم.
بار اول همونطور که گفتن وقت تلف می کنید تا با جیل درگیر بشید.
برای بار دوم که مرحله نهایی بازی هست . درابتدا به سمت سوئیچ ها رفته چراغ ها رو خاموش کنید بعد با RPG بش شلیک کنید اون تیر رو میگیره و شما باید با کلت بش شلیک کنید تا تیر تو دستش منفجر بشه سپس بش نزدیک میشید و نگش میدارید تا شوا بش آمپول تزریق کنه یا برعکس. نبر دوم تو اون موشکه که فقط باید تو زمان مناسب کلید مناسب رو بزنید. نبر سوم تو کوه آتشفشانه که شما باید ابتدا یه تیر به پشت کمرش اون ناحیه قرمز رنگ شلیک کنید وقتی که رفت دنبال شوا سپس به سمت شما بر میگرده که اینبار باید با شلیک با سینه و کمرش که قرمز رنگ هست اونو نابود کنید.
بابا منو بگو فکر کردم آخر بازیه!!!اولین باره به پست هم خوردیم...مرسی
سلام
من بازی رو نصب کردم اما موقعی که اجرا میکنم (با دایرت ایکس 9 ) موقع لود شدن اون گوشه پایین سمت راست ، تا اخراش میره اما گیر میکنه!
به نظر دوستان مشکل از چیه؟
سلام دوستان
من از طرفداران این بازیم و تا حالا همه نسخه هاشو فتح کردم ولی فعلا این یکی رو نرسیدم بازی کنم
یه سوال چرا شخصیت این نسخه لیون نیست و شخصیتها عوض شده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)