به به دوستان گل جمعشون جمع ایول.
در مورد جمله میگم خوبه ولی میگم نظرتون درباره این یکی چطوره:
ّReal Madrid El Campeon De Liga
جون من جمله رو کف کردین من که رفتم بذارمش
به به دوستان گل جمعشون جمع ایول.
در مورد جمله میگم خوبه ولی میگم نظرتون درباره این یکی چطوره:
ّReal Madrid El Campeon De Liga
جون من جمله رو کف کردین من که رفتم بذارمش
خیلی ممنون دوستان از همکاری شما واقعآ باید ادم به داشتن همچین رفقای افتخار کنه دستون درست .
کلا رئال به خاطر این هوادارانش مقبول و محبوب شده دست شما درد نکنه.
رئال و رائول همیشه در قلب ماست.
راستی عجب جام ضایعی هست. بابا یکم به قیافش برسن. اون چه دسته هاییه که داره !
البته به زیبایی جام لیگ برتر نمیرسه !
تو تاپیک تیم های دیگه هم بچه ها انقدر با هم دوست و مچ هستن ؟
یا خاصیت رئاله ؟
من کماکان میگم بازیساز تکنیکی نداریم ! نظر شما چیه ؟
زیزوووووووووووووووووووووو وو کجایی !!!
تا ابد جایت در فوتبال خالیه !
سایت هواداران رئال : به نقل از اي.اف.سي، تيم فوتبال كوروچي ازبكستان يكي از تيمهاي راه يافته به مرحله يك چهارم نهايي آسياست كه در اين مرحله با سايپا ايران بازي مي كند.
طبق خبر رسمي در سايت باشگاه ازبكستاني آنها با ساموئل اتوئو به توافق رسيده و با عقد قرارداد 6 ماهه قرار است با مهاجم ملي پوش كامروني در مسابقات آسيايي حاضر شده و به مصاف نماينده ايران بروند.
سايت رسمي باشگاه كوروچي در اين زمينه نوشت: اتوئو روز 17 جولاي(27 تير) وارد ازبكستان خواهد شد تا در مرحله پاياني قهرماني ليگ آسيا براي نماينده ازبكستان بازي كند.
اين سايت تاكيد كرد عقد قرارداد با اتوئو سود خالص هنگفتي براي مهاجم كامروني در پي خواهد داشت.
با رفتن از رئال بر باد رفت !
سایت هواداران رئال : استبان گرنرو که به ختافه پیوسته است اذعان داشت که هنوز امیدش را برای حضور در ترکیب اصلی رئال مادرید از دست نداده است .
جوان ۲۱ ساله که امیدوار بود که پس از یک فصل حضور قرضی در ختافه به رئال بازگردد با قراردادی پنج ساله باز هم به لو آزولونس ها پیوسته است .
در بندی از قراردادش آماده است که اگر در ختافه بدرخشد امکان بازگشتش به رئال وجود دارد .
وی گفت : امیدوارم روزی قادر باشم که به رئال مادرید بازگردم .
گرنرو از هشت سالگی در مادرید بوده است و دوست دارد که در تیم اصلی باشد اما برند شوستر به او قول حتمی نداد .
حالا او امیدوار است که در ختا بدرخشد . وی توضیح داد : حالا می خواهم تا به درخشش ختافه کمک کنم حتی بهتر از فصل قبل .
سایت هواداران رئال : پس از خبر پیشنهاد رئال مادرید به فابیانو این بازیکن برزیلی قصد دارد تا قرارداد جدیدی با سویا منعقد کند و به رئال نیاید .
مهاجم برزیلی گفته است که چیزی درباره ی علاقه ی کهکشانی ها نشنیده است و فقط به ماندن در تیم آندلوسی فکر می کند .
بر طبق گزارشات از مادرید فابیانو در صدر لیست برند شوستر در صورت ناکامی در جذب کریس رونالدو قرار گرفته است . فابیانو به مارکا گفت : چیزی درباره اش نمی دانم من فقط برگشته ام و می دانم که تمدید قراردادم با سویا از پیش تعیین شده است . طبق بندها قراردادم به طور اتوماتیک یک فصل دیگر قراردادم تمدید شده است و نمی خواهم درباره ی رئال مادرید و درباره ی چیزی که درباره ی آن نمی دانم صحبت کنم . با دل نیدو رئیس سویا در تعطیلات صحبت کردم و من مانند کیتا - پولسن و آلوس این تیم را ترک نمی کنم .
خدا رو شکر !![]()
فکر نکنم دیگه کسی مثل زیدان بوجود می یاد...
زیدان ادب و وقار خلاصه هرچی چیز خوب دیگه که بود می شد توش دید...
تو زمان بزرگیش از فوتبال خداحافظی کرد...مثل بعضی ها نبود که خودشو بیاره پایین بعد از فوتبال خداحافظی کنه اونم فقط به خاط پول...خداییش خیلی دلم براش تنگ شده ...مخصوصا" دیشب که فیلم گلو نشون می داد یه سکانسش زیدان و رائول و...بقیه بودن...زیدانم رفت تو خاطره ها ..یادش بخیر...![]()
Last edited by iammahdi; 14-07-2008 at 23:09.
سایت هواداران رئال : رائول گونزالس اسطوره ی رئال مادرید در بهترین فرم تاریخ فوتبالش اش قرار دارد .
رائول در طول یورو ۲۰۰۸ به جای استراحت به تمرین با کمک تمرین دهنده شخصی اش پرداخته است تا در فرم فوق العاده ای قرار گیرد .
پس از اخباری که مبنی بر پوستن کریستیانو رونالدو به رئال مادرید منتشر شد رائول سخت در تلاش است که جای ثابتش در ترکیب رئال مادرید را حفظ کند تا بتواند با توجه به حضور ویسنته دل بوسکه در تیم ملی اسپانیا پس از مدتها به خدمت تیم ملی کشورش برسد .
به این میگن بازیکنرائول
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)