تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 414 از 2014 اولاول ... 3143644044104114124134144154164174184244645149141414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض زندگينامه افشين قطبي

سيد افشين قطبي فرزند سيد محمد قطبي در نوزدهم بهمن 1342 (8 فوريه 1964)٬ در شيراز به دنيا آمد.
    قطبي تا سال 1357 در ايران زندگي مي‌كرد.او از سال 1360 تا سال 1370 در باشگاه‌هاي آليتاليا٬ آتوباهن٬ ولي ايگلز و فلايرز آمريكا بازي كرده و بعد از آن تا سال 1376 در دانشگاه لس آنجلس بازيكن بوده و صاحب مدرك مربيگري حرفه‌اي A شده است. او از (UCLA دانشگاه كاليفرنيا در لس آنجلس) درجه مهندسي برق گرفته است.

بازي٬ مربيگري و مدرسه فوتبال . . .
    افشين قطبي وقتي بازي در تيم فوتبال UCLA٬ دانشگاه لس آنجلس را در سن 18 سالگي (سال 1981) آغاز كرد٬ فوتبال در آمريكا هنوز موضوع مهمي نبود.او چهار سال در اين تيم بازي كرد و همزمان با آن به آموزش مربيگري فوتبال پرداخت و از سال 1363 تا سال 1367 (1984 تا 1988)٬ سرمربي تيم فوتبال زنان دانشگاه UCLA شد. او از سال 1367 همراه با گروهي ديگر در مدرسه تربيت فوتباليست‌هاي نوجوان(AGSS) شروع به كار كرد. اين مدرسه فوتباليست‌هاي نوجوان را تربيت مي‌كرد و از آنان بازيكناني در سطح بين‌المللي مي‌ساخت. جان اوبراين بازيكن تيم آ‍‍ژاكس و بسياري ديگر از كساني كه اين مدرسه را گذراندند٬ بعد‌ها در تيم‌هاي مهم فوتبال جهان به چهره‌هاي مهم فوتبال تبديل شدند.افشين قطبي كه 13 سال در اين مدرسه به تربيت فوتباليست مي‌پرداخت٬ با "بورا ميلوتينوويچ" مربي سرشناس يوگسلاو(صرب) آشنا شد. او از بورا كه بعداً دوست مهم دوران زندگي‌اش شد٬ در اين مدرسه براي تربيت بچه‌ها استفاده مي‌كرد. آن‌ها هر سال فوتباليست‌هاي جوان اين مدرسه را براي بازي‌هاي دوستانه وآشنايي با فوتبال اروپا به كشور‌هاي مختلف اروپايي مي‌آوردند. مدرسه AGSS در سال 2002 تعطيل شد. اين مدرسه همچنين از مربياني مانند پيم وربيك٬ گاس هيدينگ و استيو سمپسون استفاده مي‌كرد.استيو سمپسون يكي از اولين مربياني بود كه از كامپيوتر و تكنولوژي‌ جديد براي ارتقاي آموزش و مدل سازي براي برنامه ريزي در مسابقات حرفه‌اي استفاده كرد. افشين قطبي بعدها در رهبري تيم ملي كره جنوبي از اين تكنيك استفاده كرد.

يك ايراني در رهبري تيم ملي آمريك
    از سال 1997 افشين قطبي وارد كادر فني مربيگري تيم ملي آمريكا شد. يك سال بعد٬ او جزو گروهي بود كه علاوه بر عضويت در هيات فني٬ گزينشگر ارشد بازيكنان تيم ملي آمريكا در جام جهاني 1998 بود. وقتي قرعه‌كشي مسابقات انجام شد و معلوم شد تيم ملي ايران و تيم ملي آمريكا در يك گروه قرار دارند٬ مربي ايراني تيم ملي آمريكا دچار بحران شد. افشين قطبي مي‌گويد:"من عاشق كشورم ايران و مردم آن هستم٬ اما در آن زمان در تيم ملي آمريكا مسئوليت مربيگري داشتم. وقتي متوجه شدم ايران و آمريكا در يك گروه هستند٬ دچار بحران احساسي شديدي شدم. از يك طرف در قلبم احساس مي‌كردم كه ايراني‌ام٬ از سوي ديگر بايد تلاش مي‌كردم وظيفه تخصصي‌ام را به عنوان يك مربي بر حس وطن پرستي كه در من قوي است٬ ترجيح دهم. بورا ميلوتينوويچ در اين مورد به من كمك كرد. او بارها مربي تيم‌هايي بود كه رودرروي تيم ملي كشور خودش قرار مي‌گرفتند. من مي‌دانستم كه تيم ملي ايران چهره‌هاي بسيار مهمي دارد٬ علي دائي شگفت انگيز بود٬ كريم باقري در بازي‌هاي كوتاه و توپ‌هاي بلند مهارت بسياري داشت٬ مهدوي كيا يكي از بهترين گوش‌هاي دنيا بود٬ و وسط كريم باقري و دائي٬ خداداد عزيزي بود كه فني٬ خلاق و غير قابل پيش بيني بود. مهم‌تر از همه تيم ملي ايران بود كه همه اعضايش در خدمت تيم بودند. "

نمي دانستم گريه كنم يا هوورا بكشم؟!
    افشين قطبي احساس خودش را دز زمان بازي ايران و آمريكا چنين گفته است:"به من هشدار داده شده بود كه به گذشته ايراني‌ام فكر نكنم. وقتي وارد استاديوم شدم با تشويق حيرت انگيز ايرانياني كه حداكثر استاديوم را پر كرده بودند مواجه شديم. ديدن اين صحنه به هر كسي كه ايراني بود احساسي از غرور مي‌داد و من هم يك ايراني بودم. وقتي توپ به طرف استيلي رفت٬ مي‌دانستم چه اتفاقي مي‌افتد و وقتي استيلي گل زد٬ نمي‌دانستم بايد چه كار كنم٬ گريه كنم يا هوورا بكشم؟! نشستم و به روبرو خيره شدم. آن روز تمام مردم ايران در كشور از تيم ايران حمايت مي‌كردند و اين پيروزي به آنها روحيه داده بود."

كره جنوبي و يك چهارم نهايي 2002
    افشين قطبي پس از بازي‌هاي جام جهاني 1998 به آژاكس آمستردام رفت و مدتي در آنجا مشاور فني بود٬ سپس مدتي همين كار را در تيم‌هاي گالاكسي لس آنجلس٬ KFA كره جنوبي و انجمن فوتبال چين انجام داد. او پس از آشنايي با فوتبال كره جنوبي از سال 2001 همراه با گوس هيدينگ سرمربي تيم ملي كره جنوبي براي آماده كردن تيم اين كشور در جام جهاني 2002 به كره رفت. او تحليل‌گر فني گوس هيدينگ بود. افشين قطبي در مورد كارش در جام جهاني 2002 گفته است:"در جام جهاني 2002 من مدل تاكتيكي همه تيم‌هاي گروه را در كامپيوتر ساختم و از اين طريق تيم و گروه مربيان بازي‌ها را هدايت مي‌كردم. " او از ارزش‌ها و مفاهيم علمي در مربيگري استفاده مي‌كند. تيم كره جنوبي در سال 2002 موفق شد تيم چهارم جام جهاني 2002 شود.
    مربي ايراني الاصل٬ بار ديگر به شرق آسيا بازگشت٬ اما اين بار در سمت مربي تيم ملي كره جنوبي و از آن روز‌ها بود كه قطبي در رسانه‌هاي ايراني مطرح و نامش در آن‌ها درج شد٬ در صورتيكه تا پيش از آن كمتر فوتبال دوست وطني٬ او را مي‌شناخت.
    بيشترين تاثير بر وي را بورا ميلوتينوويچ داشته است. كو آدريانز(سرمربي سابق پورتو) و گاس هيدينك (سرمربي كره جنوبي در سال 2002) نيز در پرورش فكري قطبي تاثير ويژه‌اي داشته‌اند.

بازگشت به ايران . . .
    در سال 2007 به دنبال دعوت سرپرستان تيم پرسپوليس٬ افشين قطبي پس از سي سال وارد تهران شد و با گروهي فراوان از طرفداران پرسپوليس و مادري كه سي سال بود فرزندش را نديده بود٬ مواجه شد.
    او همچنين به عنوان مشاور فني تيم‌هايي مانند: آژاكس آمستردام٬ گالاكسي لس آنجلس٬ اوميا آريجاي ژاپن٬ KFA كره و انجمن فوتبال چين كار كرده ‌است. قطبي به عنوان مربي٬ با تفكر هجومي شهرت دارد.

به قول خودش فوتبال را با توپ پلاستيكي و روي زمين‌هاي آسفالت تهران آغاز كرده بود٬ از زمان نوجواني به فوتبال علاقه داشت. قطبي گفته است:"فوتبال در روزهاي نوجواني عشق من و راه زندگي من بود. تيم‌هاي تاج و پرسپوليس را دوست داشتم و علي پروين و ناصر حجازي بازيكنان محبوب من بودند."

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ممنون مجتبی جان بابت زحماتت ..

بچه ها میگم این وسطیه کیه ؟
    چه تابلو ضد آفتاب زده ..

یا حق

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

قطبي: اميدوارم كاشاني در هدايت پرسپوليس به من كمك كند

قطبي گفت: با مديرعامل سابق باشگاه هيچ مشكلي نداشتم و اميدوارم وي در فصل جاري نيز به من كمك كند.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با مديرعامل سابق باشگاه هيچ مشكلي نداشتم و اميدوارم وي در فصل جاري نيز به من كمك كند.
    افشين قطبي پس از حضور در فرودگاه بين‌المللي امام خميني ره، در مورد بازگشتش به پرسپوليس اظهار داشت: خود نيز از توافق دوباره با مسئولان باشگاه شوكه هستم؛ اما خوشحالم كه بار ديگر به ايران بازگشتم.
    وي ادامه داد: به خاطر خاك كشورم و پرسپوليسي كه قهرمان ليگ برتر شده و دل شير دارد، به ايران برگشتم تا با اين تيم قهرماني آسيا را تجربه كنم.
    دستيار سابق پيم وربيك با اشاره به امكانات و شرايط باشگاه تاكيد كرد: براي رسيدن به يك وضعيت مطلوب چند جلسه خوب با نماينده باشگاه برگزار كرديم و به صورت تلفني نيز با محمدعلي‌آبادي رئيس سازمان تربيت‌بدني گفت و گو كردم.
    وي افزود:‌ طبق اظهارات علي‌آبادي قرار شده است امكاناتي را براي حضور مقتدرانه پرسپوليس در ليگ قهرمانان فراهم شود. اين موضوع باعث شد كه براي بازگشت به پرسپوليس تحريك شده و به ايران بيايم.
    قطبي با تاكيد بر اين نكته كه ‌براي تهيه امكانات لازم به زمان نياز داريم، خاطرنشان ساخت: من براي موفقيت در اين تيم تمام تلاش‌ خود را به كار خواهم بست.
    وي در مورد شرايط حبيب كاشاني مدير سابق و داريوش مصطفوي مدير عامل فعلي باشگاه عنوان كرد: كاشاني دوست و برادر صميمي‌ من و اولين كسي است كه مرا به ايران آورد و به من اطمينان كرد. با كمك كاشاني و اعضاي باشگاه پرسپوليس توانستم قهرماني در ليگ برتر را تجربه كنم.
    سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: متاسفانه زماني كه از ايران رفتم خيلي‌ها گفتند با كاشاني مشكل دارم كه اصلا چنين چيزي صحت نداشت. حتي قبل ازمذاكره مجدد با مصطفوي در مورد شرايط با حبيب كاشاني تماس گرفتم و نظرش را جويا شدم. اكنون خوشحالم كه زير نظر يك مدير باتجربه ايراني به نام مصطفوي كار مي‌كنم.
    قطبي گفت: در اين مدت خوشحال مي‌شوم كه با كاشاني ارتباط مداوم داشته باشم و انتظار دارم وي مرا در هدايت تيم پرسپوليس كمك كند.
    وي از اظهارنظر در مورد بازيكنان جديد پرسپوليس ابراز بي‌تمايلي كرد و گفت:ترجيح مي دهم در شرايط فعلي در مورد نفرات فعلي حرفي نزنم؛ ولي به زودي به همراه دستيار برزيلي‌ام كه سال‌ها با وي همكار بودم، در كنار احمدرضا عابدزاده و افشين پيرواني كارم را آغاز خواهم كرد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خليلي: از حضور توره و عمادرضا در پرسپوليس استقبال مي‌كنم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به بازي ابراهيم توره و عمادرضا علاقمندم و از حضورشان در تيم استقبال مي‌كنم.

محسن خليلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص تمديد قرارداد خود اظهار داشت: تمام شرايط را بررسي كرده و با بزرگان زيادي در اين خصوص مشورت كردم. معتقدم يكي از بهترين تصميم‌هاي زندگي ام را اتخاذ كردم.
    وي ادامه داد: نمي‌خواهم به بازار گرمي بپردازم؛ اما همه از پيشنهادهاي خوب‌ مالي اماراتي‌ها باخبرند و من هم دچار ضرر مالي شدم؛ اما از لحاظ فوتبالي به آينده خود كمك كردم.
    مهاجم پرسپوليس با رد چندباره مشكل با عليرضا نيكبخت واحدي تصريح كرد:‌ شايد در بعضي از بازي‌ها با يكديگر كمي بلند صحبت كرده باشيم؛ اما با يكديگر مشكلي نداشته و نداريم. معتقدم خيلي ها دوست داشتند ارتباط ما خدشه دار شود؛ اما به هدف خود نرسيدند. اميدوام امسال نيز در كنار هم از عوامل قهرماني تيم باشيم.
    وي در خصوص زمان حضور در تمرينات گفت: در حال حاضر به تمرينات اختصاصي زير نظر پزشك معالجم همراه با فيزيوتراپي مي‌پردازم و از 2 هفته ديگر تمرين روي چمن را شروع مي كنم.
    خليلي كه همواره شايعه اختلافش با افشين قطبي شنيده مي شد، در خصوص بازگشت اين مربي تاكيد كرد: يكي از بهترين خبرها براي هواداران بازگشت قطبي به پرسپوليس بود. با وجود وي و بازيكنان فعلي مي توان قول قهرماني در آسيا را داد.
    وي افزود: فصل قبل برخي قصد داشتند به ارتباط من و قطبي لطمه وارد كنند؛ اما سعي كردم از تمام لحظات به خوبي استفاده كرده و از تجربه بالاي قطبي براي موفقيتم استفاده كنم.
    مهاجم سابق تيم سايپا حضور همزمان در سه ليگ را سخت توصيف و تصريح كرد: شايد ليگ قهرمانان آسيا براي ما جدي باشد؛ اما هرگز نبايد 2 جام داخلي ديگر را به سادگي از دست بدهيم. بدون شك موفقيت در سه جام بايد هدف اصلي پرسپوليس باشد.
    وي كه فصل گذشته به همراه هادي اصغري به عنوان آقاي گلي ليگ برتر دست يافت،‌ اذعان داشت: خوشبختانه تجارب خوبي را در سال گذشته در پرسپوليس كسب كردم و براي حضور موفق در ليگ قهرمانان آسيا آماده هستم. بعد از تمديد قرارداد با پرسپوليس هدف بزرگي مثل كسب عنوان آقاي گلي در ليگ قهرمان آسيا و حضور در تيم‌هاي مطرح اروپايي را دارم.
    خليلي در خصوص جذب ابراهيم توره و مذاكره با عمادرضا گفت:‌ رقابت، سطح فوتبال يك بازيكن را بالا مي برد. من هم با توجه به اينكه توره و عماد رضا از بهترين‌ خارجي‌هاي ليگ هستند و شخصا فوتبال آنها را دوست دارم از حضورشان در پرسپوليس استقبال مي كنم و اميدوارم هواداران شاهد خط حمله اي آتشين در فصل آتي باشند.
    وي كه پس از حضور در پرسپوليس توانست در تيم ملي نيز به بازي بپردازد،‌ در اين خصوص تاكيد كرد:
    در سايپا روزهاي بسيار خوبي داشتم؛ اما حضورم در تيم ملي كم رنگ بود و با توجه به انگيزه‌اي كه داشتم، خيلي زودتر مي‌توانستم در كنار بزرگان تيم ملي توپ بزنم.
    خليلي ادامه داد: شايد حضور در تيم ملي در روزهاي اول كمي سخت باشد؛ اما خوشبختانه در حال حاضر تجربه خوبي دارم و سعي مي‌كنم براي حل مشكل گلزني تيم، مهره اي موثر باشم.
    وي افزود: به علي دايي علاقه دارم چون يكي از بزرگان فوتبال ايران و سرمربي من در سايپا بوده است؛ اما هرگز از حسن نيت او سوءاستفاده نكرده و سعي مي‌كنم در شرايطي كه او به من اعتماد مي كند، بهترين عملكرد را داشته باشم.
    خليلي در پايان خاطرنشان ساخت: دوست دارم در جام جهاني به ميدان بروم و براي تيم ملي كشورم گل بزنم. اين خواسته دور از دسترس نيست و با تفكرات كادر فني و اردوهاي تيم ملي در آينده حتما امكان پذير است.

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام دوستان

پرسپولیس داره می ترکونه

این فتح الله زاده هم انگار داره گوسفند میخره (هر چقدر پرسپولیس بده ما 50 میلیون بیشتر میدیم)

فقط یکی مختصر بگه که کیا رفتن؟ کیا اومدن؟ کیا می خوان بیان و کیا می خوان برن؟

مرسی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پرسپولیس برای کریمی باید 2 میلیارد بپردازد

در صورتیکه مسئولان باشگاه پرسپولیس قصد به خدمت گرفتن علی کریمی را دارند باید مبلغی نزدیک به دو میلیارد تومان را به وی یا باشگاه القطر بپردازند.
    در شرایطی که مسئولان باشگاه پرسپولیس این روزها به دنبال جذب بازیکنان مورد نظر خود برای فصل آینده هستند، امروز اعلام شد این باشگاه مذاکراتی را با علی کریمی انجام داده و این احتمال وجود دارد کریمی فصل آینده در جمع سرخپوشان بازی کند.

ابوالفضل جلالی مدیر برنامه های کریمی ضمن تکذیب هرگونه مذاکره مسئولان باشگاه پرسپولیس با این بازیکن گفت: کریمی یکسال دیگر با باشگاه القطر قرارداد دارد و در صورتیکه بخواهد از این تیم جدا شود باید 2 میلیارد تومان پرداخت کند که به نظر می رسد با این شرایط هیچ تیم داخلی نمی تواند کریمی را به خدمت بگیرد.

وی افزود: کریمی هیچ مذاکره ای با مسئولان باشگاه پرسپولیس نداشته و خبرهایی که در این مورد منتشر شده، کذب محض است و بیشتر به یک شوخی شبیه است.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قطبي خواهان تشكيل اردو در اروپا شد

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران خواهان برپايي اردوي تداركاتي 20 روزه در يكي از كشورهاي اسپانيا، ايتاليا، هلند يا پرتغال شد. افشين قطبي در گفت وگو با مسئولان باشگاه اعلام كرده است،‌ بايد اردويي تداركاتي در اروپا برگزار شود و اين درخواست با موافقت اعضاي هيئت مديره مواجه شده است.
    قرار است تا 20 روز آينده اردوي اين تيم در يكي از كشورهاي اسپانيا، ايتاليا،‌ هلند يا پرتغال برگزار شود.
    پرسپوليسي ها طبق برنامه در اين اردو 6 ديدار تداركاتي نيز انجام خواهند داد.
    رابطين باشگاه پرسپوليسي رايزني‌ها خود را از امروز در كشورهاي فوق آغاز كردند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عماد رضا: در اير ان فقط براى پرسپوليس بازى مى كنم

عماد محمد رضا بازيكن عراقى فصل پيش تيم فولاد مباركه سپاهان اصفهان بر سر دوراهى پرسپوليس و سپاهان مانده است. اين در حالى است كه مسئولين سپاهان قصد دارند امروز قرارداد اين بازيكن را تمديد كنند. خود عماد رضا در اين رابطه در مصاحبه با يك شبكه تلويزيونى عراقى اعلام كرده است كه در ايران فقط براى پرسپوليس بازى خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

يك سال ديگر با صبا قرارداد دارم

غلامرضا رضايى: فعلا نمى توانم حرفى بزنم!

باشگاه پرسپوليس تهران خواستار حضور غلامرضا رضايى در اين تيم است اما اين بازيكن فارغ از تمام جذابيت هاى نقل و انتقالات، در شيراز روزهاى استراحت خود را پشت سر مى گذارد. درخشش غلامرضا رضايى در بازيهاى تيم ملى سبب شده كه برخى از تيم هاى ليگ برترى و تيم هاى اماراتى مشترى او شوند تا جايى كه پرسپوليس نيز خود را براى جذب اين بازيكن علاقه مند نشان داده است. غلامرضا رضايى در خصوص آخرين وضعيت خود گفت: فعلا در كنار خانواده تعطيلات را سپرى مى كنم و منتظرتماس مسئولان صباباترى هستم تا تكليفم براى فصل آينده مشخص شود. رضايى ادامه داد: نمى دانم وضعيت باشگاه چه مى شود اما من با اين تيم يك فصل ديگر قرارداد دارم و به هر تيمى هم بخواهم بروم نياز به رضايتنامه دارم.اما شنيده مى شود كه تعدادى از بازيكنان صباباترى از انتقال اين تيم به قم ناراحت هستند.رضايى در اين خصوص اظهار داشت:من از اين موضوع خبر ندارم اما بايد به تهران بيايم تا ببينم تصميم مسئولان چيست.فعلا نمى توانم در اين خصوص صحبت كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

انعطاف محسوس پرسپوليس در قبال خواسته هاى بادامكى

حسين بادامكى، هافبك فصل قبل پرسپوليس كه در قبال پيشنهاد مالى اين باشگاه عكس العمل مثبتى نشان نداده بود دوباره مورد توجه مسئولان اين تيم قرار گرفته.آنان براى متقاعد كردن بادامكى براى ادامه حضور در پرسپوليس به او پيغام داده اند كه حاضرند به بخشى از درخواستهاى مالى وى پاسخ مثبت دهند. حسين هم به همين خاطر راضى شده سر ميز مذاكره برگردد.گفتنى است حسين بادامكى از ابومسلم، تيم شهر خود پيشنهاد داشت اما حاضر نشد به مشهد بازگردد و ترجيح داد منتظر انعطاف پرسپوليسى ها بماند و از اين انتظار، نتيجه لازم را هم گرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •