نه بابا سر کاری کجا بود.من خودم با ps2 بازی کردم...حتما برای ps3 هم هست دیگه![]()
نه بابا سر کاری کجا بود.من خودم با ps2 بازی کردم...حتما برای ps3 هم هست دیگه![]()
این عکس بتمنی که گذاشتی مال نسخه ی ps2هست
اما بازیه beowulf، من نسخه ی pc شو دارم.خیلی مزخرفه زیاد باهاش حال نکردم
کسی جواب نداد با ویزا کارت مجازی می شه از PSN خرید کرد یا نه ؟ مسئله از زندگی خیلی ها هم مهم تره ! من دی ال سی جدید مگ می خوام بازی کنم خوب !!!!
ميدونم واسه پلي 2 هست--اما شايد واسه پلي 3 هم اومده باشه؟؟؟مثل گادآوار 1و2 كه اومد!!!
آره بيوولف بازي خوبي نيست---نقدشم خوندم---كرافيكش هم كه افتضاح!!!ولي فيلمش خوب بود----
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by BATMAN-LOVE; 12-07-2010 at 15:21.
سلام دوستان انجمن بازی گل![]()
یکی از دوستای من تا هفته دیگه میخواد یه ps3 بگیره خودش هم انگاری قیمت گرفته 410-420 این حدودا تهران هم هستیم جفتمون![]()
1 - از کجا بگیره که مطمئن باشه و نندازه و ترجیحا یا خودتون یا آشنایی از شما از اونجا خرید کرده باشه و OK باشه کلا![]()
2 - چه چیزایی رو شامل میشه پک این کنسول![]()
3 - خودش میگه که حتما ps3 میخوادش به نظر شما بره مثلا wii بگیره یا X360 اینا بهتر نیستن؟؟؟؟
ممنون از لطفتون
مگه چه مدلي بوده كه 420 تومن قيمتشه بازي هم روش داره؟؟؟
از توپخونه پاساژ لباف فروشگاه طنين---خودت بايد هوش و حواست باشه كه بهت نندازن آكبند كه باشه مشكلت حله---
مثلا ممكنه يه پك شامل بازي هم باشه يا فيلم و----اما معمولا يه دسته بازي و يه فيش av و يه سيم شارژ واسه دسته و يه كابل واسه خود دستگاه بايد همراش باشه---
دو تا گزينه وجود داره يا پلي 3 يا ايكس باكس---اگه قيمت بازيهاي پلي 3 براش مهم نيست خوب بهتره كه همونو بخره---اگه بازيهاي ارزون ميخواد ايكس باكس--------(پلي 3 بازيهاش از 30 تومن تا 80 تومن هست---اما اكس باكس 2000 تومن تا 5000 تومن-----)
اين نظر من بود هر كي راهنمايي بهتري داره ميتونه كمكت كنه---
مگه چه مدلي بوده كه 420 تومن قيمتشه بازي هم روش داره؟؟؟
از توپخونه پاساژ لباف فروشگاه طنين---خودت بايد هوش و حواست باشه كه بهت نندازن آكبند كه باشه مشكلت حله---
مثلا ممكنه يه پك شامل بازي هم باشه يا فيلم و----اما معمولا يه دسته بازي و يه فيش av و يه سيم شارژ واسه دسته و يه كابل واسه خود دستگاه بايد همراش باشه---
دو تا گزينه وجود داره يا پلي 3 يا ايكس باكس---اگه قيمت بازيهاي پلي 3 براش مهم نيست خوب بهتره كه همونو بخره---اگه بازيهاي ارزون ميخواد ايكس باكس--------(پلي 3 بازيهاش از 30 تومن تا 80 تومن هست---اما اكس باكس 2000 تومن تا 5000 تومن-----)
اين نظر من بود هر كي راهنمايي بهتري داره ميتونه كمكت كنه---
خب بین پلی3 و ایکس که پلی3 میخواد انگاری![]()
با قیمت بازی هم مشکلی نداره
![]()
مدلش رو از میپرسم میام میگم
برای محتویات پک ممنون
من از یکی دیگه بچه ها پرسیدم برا مغازه گفتش که پایتخت طبقه اول همون مغازه بزرگه که کنسول اینا داره از اونجا بگیره حالا این مغازه رو باید بیشتر پرس و جو کنم
مثل اينكه تو بازي تيمارستان آرخام ميشه لباس بتمن رو كاملا سياه كرد همون لباس شواليه تاريكي!!!تازه 7 تا مدله ديگه هم داره!!!!!!!
---------- Post added at 03:16 AM ---------- Previous post was at 03:12 AM ----------
---------- Post added at 03:16 AM ---------- Previous post was at 03:16 AM ----------
متاسفانه انگار فقط واسه پي سي ميشه اينكارو كرد!!!!!!!
طبق اين خبر صاحبان كنسول فقط بايد به اين امتياز پي سي دارها آفرين بگن---اما ممكنه در آينده واسه PS3 هم لباس جديد بياد----
These modded out skins are actually playable costumes for PC Users. But all of us PS3 and Xbox 360 owners can only admire their work... for now. There should hopefully be some DLC that will open up the flood gates in the near future. , From what I hear, new pre-made costumes may be available on Sept. 23rd for PS3.
![]()
Last edited by BATMAN-LOVE; 14-07-2010 at 05:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)