این wireless controller باطری می خوره ؟ شارژیه ؟ چه مدلیه ؟
اصلا حال نمیکنم وسط بازی شارژش تموم شه ...
این wireless controller باطری می خوره ؟ شارژیه ؟ چه مدلیه ؟
هدست های که خود ماکروسافت میزنن دو نوع هستند که نوع بیسیمش تو ایران باید بالای 60 -70 تومن باشه و نوع باسیمشم که تو خود دستگاه هست قیمتش بین 20 تا 25 تومن هست..دوستان یه قیمت از هد ست باسیم و بی سیم میخواستم
البته مخصوص 360
![]()
البته مارکهای متفرقه هم پیدا میشه.. که به نظر من اونها کارایشون باید بهتر باشه..
ماکروسافت دو نوع شارژ برای این دسته های بیسیم ساخته ..این wireless controller باطری می خوره ؟ شارژیه ؟ چه مدلیه ؟
Play & Charge Kit Black
این نوع از باطری با سیم به دستگاه وصل میشه و باطزی زو شارژ میکنه.. شما در حین بازی هم میتونین اون رو به دستگاه وصل کنید که هم شارژ بشه و هم باهاش بازی کنید..
(قیمت 25 تومن)
Quick Charge Kit
نوع دوم دو تا باطری شارژی مخصوص هست به همراه یک شارژر شما میتونید باطر هارو تو شارژ قرار بدین و بعد از شارژ شدن از اونها استفاده کنید.
(قیمت 25 تا 40 تومن) تو ایران خیلی کم گیر میاد
اما از من میشنوی دو تا باطری شارژی بخر با یک شارژر متوسط و نوبتی باطری ها رو شارژ کن.. اینطوری کارت راه میوفته..
دوست عزیز چرا 420 ؟ برو آقا پیام تو ---------- 350 میده!
من خودمم ازشون گرفتم.البته هر جور میلته!
راستی کجا میده 420؟
اخوی من خودم Arcade میدم 340
یکی از بچه های بازی سنتر (اسمش رو نمیدونم)تو اصفهان فروشگاه داره
پرمیوم 60 گیگ کپی خور شده رو میده 380..
یه جا دیگه تو همون فروم .اسمش گوریل انگوری بود .
پیام که میگن کنسولاش کپی خور نیست ...
شما که گرفتی دستگاهت خروجی و کابل HDMI و wireless controller داره ؟
اقا بازی های xbox 360 از کجا میشه خرید(توی تهران) قیمتش چنده؟؟؟؟
nextgen بهترين جا براي خريدن بازيه !!!
5000 ميده هر بازيو
اون گوریل انگوری اسمش مجید شامی هست.. که پریمیوم 60 گیگ رو با کپ خور کردن 410 تومن میده..یه جا دیگه تو همون فروم .اسمش گوریل انگوری بود .
پیام که میگن کنسولاش کپی خور نیست ...
شما که گرفتی دستگاهت خروجی و کابل HDMI و wireless controller داره ؟
آقا پیام وقت کپی خور کردن دستگاه ها رو نداره.. شما باید دستگاه رو از ایشون بگیرد و بعد کپی خورش کنید..
اگر هم شهرستان هستین.. ایشون دستگاه رو برای شما میفرسته تهران و بعد از کپی خور شدن.. دستگاه رو برای شما ارسال میکنند. (اون فروشگاهی که کپی خور کرده)
بعد باید بگم که تمام دستگاه های که از تاریخ 8/2007 تولید شدن همه خروجی HDMI دارن.. الان هم تمام دستگاه ها نو داخل بازار همه جدید هستند..
کابل HDMI هم فقط تو الیت هست و توی پرمیوم و آرکد نیست.. دسته بیسم هم یک دونه تو تمام مدل ها هست..
اقا بازی های xbox 360 از کجا میشه خرید(توی تهران) قیمتش چنده؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم دوست من اصلا یه چیزی!شما که می خوای ایکس باکس بگیری فقط برای انجام چند تا بازی چرا آرکید نمی گیری؟مموری آرکید برای سیو بازی ها کافیه ها!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)