تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 414 از 616 اولاول ... 314364404410411412413414415416417418424464514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام.
    من متولد نیمه دوم 71 هستم و امسال میخوام برای دومین بار کنکور بدم.
    امسال باید معافیت تحصیلی بگیرم ولی نمیدونم باید چیکار کنم.تو دفترچه هم چیز بدردبخوری ننوشته.
    اگه میشه یکی منو راهنمایی کنه که باید چیکار کنم؟ و تا کی وقت دارم که معافیت بگیرم؟
    سلام،

شما برای کنکور سال 91 احتیاج به برگه اعزام خدمت بدون غیبت دارید و آخرین مهلت تعیین شده برای این کار به نسبت سن شما و تاریخ اخذ پیش دانشگاهی خود اینگونه است :

· فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام

ماه تولد و تاریخ اخذ پیش دانشگاهی را ببینید و طبق اون اقدام کنید

2. 3 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پس با این وصف من تا 18 بهمن فرصت دارم.
    حالا واسه گرفتن معافیت تحصیلی باید چیکار کنم؟ تو دفترچه قسمت معافیت تحصیلیشو خوندم هیچی حالیم نشد.
    اگه میشه به زبان خودمونی بگین باید چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

سلام.
    من متولد نیمه دوم 71 هستم و امسال میخوام برای دومین بار کنکور بدم.
    امسال باید معافیت تحصیلی بگیرم ولی نمیدونم باید چیکار کنم.تو دفترچه هم چیز بدردبخوری ننوشته.
    اگه میشه یکی منو راهنمایی کنه که باید چیکار کنم؟ و تا کی وقت دارم که معافیت بگیرم؟
    درسته باید دفترچه خدمت بگیری و بری پلیس به علاوه ده ثبتش کنی. در غیر این صورت غیبت میخوری منم امسال میخواستم دوباره کنکور بدم و چون متولد نیمه دوم هفتاد بودم دفترچه خدمت رو ثبتش کردم و امسال دوباره کنکور دادم و قبول شدم دانشگاه دولتی بدون هیچ مشکلی....
    باید دفترچه خدمت بگیری یه سری کار داره که تو یکی دو روز همشو میشه انجام داد مثل معاینه پزشکی (که میتونی پیش یه پزشک آشنا هم یری...) و زدن دو تا واکسن و یه برگه از مدرسه باید بگیری بری آموزش پرورش و یکی دو تا فرم هم هست که خودت تو دفترچه خدمت باید پر کنی بعدش باید بری پلیس به علاوه ی ده به صورت کامپیوتری ثبتش میکنه و حدود 10 روز بعدش میتونی بری پلیس به علاوه ی ده ببینی تاریخ اعزام به خدمتت کی هست که معمولا خودشون یکسال وقت میدن مثلا من تاریخ اعزامم یهمن سال 1389 بود ولی وقتی این کار رو کردم تاریخ اعزامم خود به خود شده بود بهمن 1390 که بدون دردسر امسال باز کنکور دادم. اگه هم یه وقت یکسال بهت وقت نداده بودن هم میتونی بری نظام وظیفه درستش میکنه نگران این چیزا نباش! بعد یکماه هم که دفترچه رو ثبتش کردی برگه سبز خدمت رو با پست میفرستن خونتون....
    یادت باشه بعدا هم که ان شاالله سال دیگه قبول شدی دانشگاه باید بری دانشگاه یه برگه بگیری(خودشون میدونن وقتی قبول شدی از دانشگاهت بپرس...) و بعد بری نظام وظیفه و برگه سبز رو باطلش کنی وگرنه اضافه خدمت میخوری. اینو امسال که قبول شدم دانشگام بهم گفت...
    موفق باشی.

5. 2 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

پس با این وصف من تا 18 بهمن فرصت دارم.
    حالا واسه گرفتن معافیت تحصیلی باید چیکار کنم؟ تو دفترچه قسمت معافیت تحصیلیشو خوندم هیچی حالیم نشد.
    اگه میشه به زبان خودمونی بگین باید چیکار کنم؟
    احتیاجی به گرفتن معافیت تحصیلی نیست،شما تا تاریخ 18 بهمن فرصت دارید که دفترچه رو بفرستید،هر موقع فرستادید 20 روز بعد یه برگه می یاد که تاریخ اعزام شما رو زده (مهر به بعد سال 91) !شما اون برگه رو نگه می دارید تا موقع ثبت نام تو دانشگاه و اون رو برای ثبت نام می برید و بقیه مراحل !معافیت تحصیلی هم برای افراد محصل یا دانشجو ها هست!شما در واقع با فرستادن دفترچه تاریخ اعزام خودتون رو می ندازین عقب که تا اون موقع ایشالله دانشگاه هستید

7. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    معافیت تحصیلی برای کارشناسی پیوسته چند ساله؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    معافیت تحصیلی برای کارشناسی پیوسته چند ساله؟
    کارشناسی پیوسته تمام وقت 6 سال و پاره وقت 8 سال !

10. 4 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام
    کسی که کف دستاش و پاهاش زیاد عرق میکنه (جوری که از دستاش عرق میچکه) معاف میشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام
    کسی که کف دستاش و پاهاش زیاد عرق میکنه (جوری که از دستاش عرق میچکه) معاف میشه؟
    راستش چند سال پیش یکی از دوستام این مشکل رو داشت البته چند درجه خفیفتر.
    میگفت برای معافیت از این طریق میگن که دست رو مشت کن باید عرق از دست بچکه.
    اگه قانونش رو عوض نکرده باشن فکر کنم معافیت شامل حالش بشه.

13. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من از قانون اگر کارشناسی بیشتر از ۴ ترم نگذشته باشه کنکور بدم جای دیگه قبول بشم استفاده کردم بعد وقتی قبول شدم رفتم میدان سپاه و طرف کد ملی رو گرفته و خودش همه مشخصات و گفت و گفت الان این دانشگاهی میخوای بری کجا گفتم این دانشگاه.زد تو کامپیوتر و یه برگه بهم داد که ببیرم دانشگاه.
    الان من پلیس +۱۰ هم باید برم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    میشه راجب بند 16-محدوديت حركات مفاصل:
    الف) در مورد مفاصل هانش، زانو و شانه معاف دائم.
    یکمی توضیح بدید.
    من توی تصادف دچار شکستگی استخوان درشت نی در زانوم شدم. و الان با از بین رفتن غضروف مفصلی دچار آرتروز شدید هستم به شکلی که اصلا نمیتونم با این زانوم از پله بالا و پایین برم و رباط ACL پاره شده و رباط PCL هم دچار پارگی جزیی هست اونجوری که توی MRI اومده:

ACL: Tearing
    PCL: at least partial tearing of PCL accompanied with fracture line in posterior aspect of tibial platue

حالا با این اوصاف میخواستم ببینم وضعیت من شامل بند بالا برای معافی دائم میشه یا نه؟
    ممنون
    Last edited by art321; 13-10-2011 at 10:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •