الان سایتی که شما ۹ گیگ گرفتی سرورش تو ایرانه؟ چه سایتی هست؟ سرویس شما چیه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
الان سایتی که شما ۹ گیگ گرفتی سرورش تو ایرانه؟ چه سایتی هست؟ سرویس شما چیه؟
هم تو ایران هم تو خارج تو لیستم هر دوش هست ، 128 اکو
بچه ها کسی خبر نداره شرکت های دیگه اوضاشون چه طوریه ( صبا ُ پارس آنلاین و مخابرات ) اینا هم برنامه دارن شبانه رو تعطیل کنن ؟
میشه بگید سرعت 128 اکو در روز و شب (برای سرور های داخلی و خارجی)؟ میخوام بدونم با این 256 اکو که من دارم چقدر تفاوت داره
این روشی که داری پیش میری ، محدودیت سنگینی رو برات آرزو مندم
تو فکرمه برم تو کار سرویس 4مگ ، بخصوص شبا از سرور داخلی میشه دانلود های خفن کرد
اگر عمری به دانلود موند این دوتا فیلم رو بگیر :
The_Lone_Ranger__2013
Pacific.Rim.2013
![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 09-10-2013 at 07:18.
اینم رکورد دیشب من 11.5 گیگ
با اکو 128
تا 20 مهر یک کشه هر شب دان میکنم چششون 6 تا محدودمم بکن شبانشو میکنن دیگه تا اون موقع رسیدیدم به 20 مهر من بعدش تازه یک هفته ایو دانلود نمیکنم اون وقت خود ب خود در میام .دی
بگو چرا شاتل می خواد رایگان رو پولی کنه.ملت اینجا رکورد می زنن.
بماند که خودم هم 9 گیگ دانلود داشتم![]()
بچه ها این حجم دانلود رو ازسرورخارجی می گیرید؟
الان با مسئول فروش چت می کردم. گفت اونهایی که پیش فاکتورشون قبل از 20 مهر صادر شده تا زمانی که پیش فاکتور بعدی براشون صادر بشه اون 3500 تومن رو نمی خواد بدن و کمکاکان شبانه رایگان خواهند داشت.
همچنین ازش برای محدودیت شبانه پرسیدم گفت محدودیت شبانه هم برداشته میشه. حالا یا درست سوال من رو نفهمید یا خودش درست اطلاع نداشت و یا واقعا می خوان محدودیت رو بردارن. من هم بهش گفتم ببینیم و تعریف کنیم.
معمولا از سروهای وطنی هست.
یک سوال کسی سایتی می دونه که سرور داخلی داشته باشه برا فیلم و سریال؟
قرار داد من با شاتل یک ساله بود از بهمن ماه پس تو این 4 ،5 ماه باقی مونده 3500 رو نمی گیرن ؟ ( میدونم که در اصل هم نباید بگیرن ولی تو ایران کسی زیاد به قانون پایبند نیست متاسفانه )
هم اکنون 319 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 319 مهمان)