دوستان فقط به ورلد 38 بیایین
همین !
توی ورلد های دیگه نه ترایب هست نه هیچ ایرانیه دیگه ای ! البته شاید تک و توک باشن ولی توی ورلد 38 بالای 40 تا ایرانی هستیم که 25 تاش توی ترایب خودمون توی ک54 هستند
دوستان فقط به ورلد 38 بیایین
همین !
توی ورلد های دیگه نه ترایب هست نه هیچ ایرانیه دیگه ای ! البته شاید تک و توک باشن ولی توی ورلد 38 بالای 40 تا ایرانی هستیم که 25 تاش توی ترایب خودمون توی ک54 هستند
من هستم ... توي ترايب TESB ... اي ديت رو توي اون جا بده تا اكه امتيازت خوب بود دعوتت كنم ...
ولي اكه خوب نبودي برو توي ترايب IMG خودم هم كمكت مي كنم ..![]()
یوزرم kamrann هست...الان هم 225 تا امتیاز دارم و 70 سرباز....خوبه؟!
اقا من هستم ! ورد 38 ! فقط کا 52 هستم ! چسبیدم به کا 53 اگه ترایب ایرانی سراق داری بگو !!
پویا اینا چی شدن ؟؟؟ من داشتم نگاه می کردم هیچ کودومو پیدا نکردم ! حتی اون خارجیا رو که بعد از مرج شدنمن هستم ... توي ترايب TESB ... اي ديت رو توي اون جا بده تا اكه امتيازت خوب بود دعوتت كنم ...
ولي اكه خوب نبودي برو توي ترايب IMG خودم هم كمكت مي كنم ..![]()
باهامون بودن ! فقط luke بودش !
عالیه ! :ديیوزرم kamrann هست...الان هم 225 تا امتیاز دارم و 70 سرباز....خوبه؟!
یه پیشنهاد برات دارم ! اکانتت رو اونجا دلیت کن بیا ورلد های جدید تر ! اونجا هیچی نمی شی !! :دي
چرا هیچی نمیشم؟!
به خاطر اين كه تريب هاي ايراني كه تو ميخواي بري توشون هر كدوم لااقل 1000000 پوينت دارن(همين حوالي)چرا هیچی نمیشم؟!
كلي بازيكن قوي تر از تو توشون هست كه كمي پيشرفت كني به طمع روستات بهت حمله مي كنن!!
در آخر به رنك خودت و رنك 1 ورلد نگاه بندازي جوابت رو ميگيري!!
شما هی بگید ورلد 38. خوب ورلد 38 ترکیده دیگه. جا نداره که ما بیاییم.
میخواستم به ورلد 38 جوین بشم میگه جا نیست. خوب بیایید ورلد 39...
جا نیست چیه ؟
ورلد به این بزرگی
LooooL
اسم ترایب هم اینه برای کسانی که نمیدونن : G.O.D
ورلد 38 - ک 54
سلام من هم ورلد 36 دو روزه شروع کردم Empire 16
دوستان من یادم میاد یه نوع مرورگری بود شکل پریمیوم میکرد و میتونستی مستقیما به building ها دسترسی داشته باشی !!کسی لینکشو داره؟؟؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)