تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4138 از 4751 اولاول ... 313836384038408841284134413541364137413841394140414141424148418842384638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,371 به 41,380 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حرفت کاملا درسته منم گفتم اگه محدودت نکنن و یا محدود نباشی اینا میشن سرعت شبانت اگرم محدود باشی که خود من 512 داشتم از ساعت 1 تا 3 با سرعت 3 دان میکردم (از دایل اپ هم کمتر )و حول وحوش 1 هفته هم طول کشید که در بیام و الان من 1 مگ دارم وسرعت شبانم 140 تا هست و بخاطر این که محدود نشم مجبورم دان شبانم رو یکم مدیریت کنم و هر شب دان نکنم
    دوست عزیز یعنی تا ۱ هفته شبانه چیزی دانلود نکردی که از محدودیت درومدی؟

2. این کاربر از eskach بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیز یعنی تا ۱ هفته شبانه چیزی دانلود نکردی که از محدودیت درومدی؟
    ارهوالا از هر شکنجه ای بدتره برای ادم چون 22 گیگ دان داشتم نمایندگی گفته بود 20 روز دان نکن که از محدودیت بیرون بیای حالا نمی دونم چی شد که 1 هفته ای سرویسمون درست شد

4. این کاربر از sajjad72a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستم اینکه میگید سرعت سرویسی مث 128 در عمل فرقی با سریسای دیگه نداره (چون روی 4 مگ بسته شده) پس یعنی چه فرقی بین سرویسا هست پس؟

الان برام سوال شده این! مثلا فرق بین 128 با 512 تو چیه...سرعت شبانشون فرق داره باهم آیا؟؟
    اره داداش اونی که سرعت اکو 128 داره سرعت شبانش بیشتر از 60تا نمیره(هر از گاهی شاید بره که نوش جانش) اما اونی که یک مگ داره سرعت شبانش 128 و هر از گاهی هم بالا تر بهش میدن البته اینا رو بدون این که محدودت کنم گفتماااااااا

به مرکز مخابراتیتون هم مرتبطه. الان توی اکثر جاهای مشهد اکو 128 روی 4 مگ بسته شده. بعضی جاها روی 2 مگ بسته شده ولی در هر دوصورت روزانش با سرویس 1 مگ فرقی نمی کنه.

در مورد شبانه هم اگه اشتباه نکنم به باز محلتون بستگی داره. ممکنه 60 کیلوبایت باشه، ممکنه 128 کیلوبایت باشه یا 256 یا حتی 512 کیلوبایت. البته اینا در صورتی هست که محدود نباشید. محدود که شدید همه میشه 8 کیلوبایت. که تو این زمینه هم سرویس 1 مگ با 128 کیلو فرق چندانی نداره

6. این کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا این شاتل دانلود از سایت downloads.ir رو محدود کرده؟
    چون من از سایت های دیگه میتونم راحت دانلود کنم ولی از این مخصوصا تو شبا به مشکل بر میخورم

8. این کاربر از farryad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام vpi/vci مودم برای شاتل چنده؟

10. این کاربر از malavan.ehsan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام vpi/vci مودم برای شاتل چنده؟
    0و35 اکثرا هست

12. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این سیاست های شاتل همیشه برای افزایش سود خودش بوده و اگرچه بعضی وقتها به ظاهر به سود مشتری تموم میشده ولی در آخر برنده واقعی خودشون بودن نه مشتری.

یادمه سال ۸۷ که من شاتل گرفتم اگه اشتباه نکنم، اومد تمام سرویس هاشو روی 512 کیلوبیت بست. برا همین هم من eco 128 گرفتم. چون در عمل فرقی نمیکرد.

بعد چند وقت سرعت رو روی 2 مگ بستن و ما هم توی پوست خودمون نمیگنجیدیم. اویل هم خوب بود چون محدودیت شبانه ای در کار نبود و جاتون خالی تا 4 گیگ هم هرشب میشد دانلود کرد. ولی بعد از چند ماه فکر کنم شاتل به خودش اومد و دید اینجوری خیلی هم به سودش نیست. شروع کرد به محدود کردن. این قانون استفاده عادلانه هم نبود و فکر میکنم برای اینکه یکجور ماسمالیش بکنن از خودشون در آوردن. آخر سر هم که سرعت رو بردن روی 4 مگابیت محدودیتهای شبانه هم که سر جاشه. حالا اتفاقی که میفته اینه که چون طرف توی شب نمیتونه زیاد دانلود داشته باشه و از طرفی سرعت روزانش هم نسبت به سروسیش فوق العاده بالاست ترافیکش زود تموم میشه و مجبور میشه به خرید ترافیک گیگی ۵ هزار تومن که بیشترین حاشیه سود هم برای شرکت توی همینه. من تا قبل از اینکه سرعت 2 مگ بشه ترافیکی نمی خریدم ولی الان ماهی 1 گیگ می خرم. تازه من تا حدودی کم مصرف هستم.

الان هم شاتل یا بخاطر سود بیشتر یا جبران افزایش هزینه هاش اومده این طرح رو داده. حالا من نوعی که سرویس 128 اکو دارم یا باید اینقدر پول اضافه بدم که با توجه با اینکه سرویسم سرعتش رو 4 مگ هست هزینه هام هم به کسی که سرویس 1 مگ داره خیلی نزدیک بشه و یا مثل بچه آدم به سرویس های پر هزینه تر و عملا با سرعت برابر مهاجرت کنم که در هر دو صورت باعث سود شرکت و ضرر مشتری میشه. وگرنه چطوره که کسی که 128 تا 512 داره باید برا شبانه رایگان، پول بده ولی اونی که 1 مگ یا بیشتر داره نباید بده.

این بود خلاصه ای از داستانهای ما و شاتل تو این 4. 5. سال.

حالا ما هم هرسال با وعده و وعیدها منتظرمیم کیفیت بهتر بشه و هزینه کمتر. به قول معروف : زرشک
    جالب اینه که من توی یک ماه اخیر بالاتر از 100 تومن اینطورا فقط ترافیک خریدم و واقعاً احمقانست که 1 گیگ ترافیک که یدونه فیلم هم نمیشه به قیمت کذایی 5 تومن بفروش برسه و هیچ گونه طرح تشویقی برا من که اینهمه پول ریختم تو کیسشون نذاشتن ! تازه شبانه رو هم محدود کردن !!!

14. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همین نزدیک

پيش فرض

سرویسای حجمی کلا آدمو کچل میکنه... دلم میخواد برم نامحدود بگیرم خودمو خلاص کنم

سرعت آرت128 چقدره...؟ باش میشه تا 20 گیگ رو دان کرد بدون اینکه محدودت کنن؟؟؟
    آخه اکثرا هم میگن میگن آرت شاتل خوب نیس...
    اگه درموردش میدونین بگین لطفنی

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سه شب پشت سر هم 9 گیگ گرفتم

میخوام تا اونجایی که راه داره یعنی تا 20 مهر هر شب دان کنم تا چش شاتل دراد

17. 4 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

آقا این شاتل دانلود از سایت downloads.ir رو محدود کرده؟
    چون من از سایت های دیگه میتونم راحت دانلود کنم ولی از این مخصوصا تو شبا به مشکل بر میخورم

عزیز سروز این سایت تو خارج از ایرانه برای همین سرعتت از این سایت پایینه

19. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 77 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 77 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •