تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4137 از 4751 اولاول ... 313736374037408741274133413441354136413741384139414041414147418742374637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,361 به 41,370 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این سیاست های شاتل همیشه برای افزایش سود خودش بوده و اگرچه بعضی وقتها به ظاهر به سود مشتری تموم میشده ولی در آخر برنده واقعی خودشون بودن نه مشتری.

یادمه سال ۸۷ که من شاتل گرفتم اگه اشتباه نکنم، اومد تمام سرویس هاشو روی 512 کیلوبیت بست. برا همین هم من eco 128 گرفتم. چون در عمل فرقی نمیکرد.

بعد چند وقت سرعت رو روی 2 مگ بستن و ما هم توی پوست خودمون نمیگنجیدیم. اویل هم خوب بود چون محدودیت شبانه ای در کار نبود و جاتون خالی تا 4 گیگ هم هرشب میشد دانلود کرد. ولی بعد از چند ماه فکر کنم شاتل به خودش اومد و دید اینجوری خیلی هم به سودش نیست. شروع کرد به محدود کردن. این قانون استفاده عادلانه هم نبود و فکر میکنم برای اینکه یکجور ماسمالیش بکنن از خودشون در آوردن. آخر سر هم که سرعت رو بردن روی 4 مگابیت محدودیتهای شبانه هم که سر جاشه. حالا اتفاقی که میفته اینه که چون طرف توی شب نمیتونه زیاد دانلود داشته باشه و از طرفی سرعت روزانش هم نسبت به سروسیش فوق العاده بالاست ترافیکش زود تموم میشه و مجبور میشه به خرید ترافیک گیگی ۵ هزار تومن که بیشترین حاشیه سود هم برای شرکت توی همینه. من تا قبل از اینکه سرعت 2 مگ بشه ترافیکی نمی خریدم ولی الان ماهی 1 گیگ می خرم. تازه من تا حدودی کم مصرف هستم.

الان هم شاتل یا بخاطر سود بیشتر یا جبران افزایش هزینه هاش اومده این طرح رو داده. حالا من نوعی که سرویس 128 اکو دارم یا باید اینقدر پول اضافه بدم که با توجه با اینکه سرویسم سرعتش رو 4 مگ هست هزینه هام هم به کسی که سرویس 1 مگ داره خیلی نزدیک بشه و یا مثل بچه آدم به سرویس های پر هزینه تر و عملا با سرعت برابر مهاجرت کنم که در هر دو صورت باعث سود شرکت و ضرر مشتری میشه. وگرنه چطوره که کسی که 128 تا 512 داره باید برا شبانه رایگان، پول بده ولی اونی که 1 مگ یا بیشتر داره نباید بده.

این بود خلاصه ای از داستانهای ما و شاتل تو این 4. 5. سال.

حالا ما هم هرسال با وعده و وعیدها منتظرمیم کیفیت بهتر بشه و هزینه کمتر. به قول معروف : زرشک

2. 9 کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

توجه داشته باشید که توی خیلی از مناسبت ها به ازای خرید هر 3 گیگ ، 3 گیگ هم مجانی میدن.

این ها الان حرف های خودشون رو نقض میکنن و به قول خودشون شبانه رایگان (!) رو میخوان از ملت هزینه بگیرن اونوقت در مورد جایزه دادن (3 گیگ بخر 6 گیگ ببر!) تعهد داشته باشند؟! اون که توی هیچ قراردادی هم ذکر نشده و راحت میتونن بگن دیگه برای خرید حجم جایزه نمیدیم! :/ حالا شما که قرار داد یکساله گرفتی دستت به کجا بنده؟

4. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این ها الان حرف های خودشون رو نقض میکنن و به قول خودشون شبانه رایگان (!) رو میخوان از ملت هزینه بگیرن اونوقت در مورد جایزه دادن (3 گیگ بخر 6 گیگ ببر!) تعهد داشته باشند؟! اون که توی هیچ قراردادی هم ذکر نشده و راحت میتونن بگن دیگه برای خرید حجم جایزه نمیدیم! :/ حالا شما که قرار داد یکساله گرفتی دستت به کجا بنده؟
    در آخره که باید گفت اینجا ایرانه!! زیاد نباید خودمون رو ناراحت کنیم...این همه بلا سرمون اومد اینم روش.

6. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همین نزدیک

پيش فرض

این سیاست های شاتل همیشه برای افزایش سود خودش بوده و اگرچه بعضی وقتها به ظاهر به سود مشتری تموم میشده ولی در آخر برنده واقعی خودشون بودن نه مشتری.

یادمه سال ۸۷ که من شاتل گرفتم اگه اشتباه نکنم، اومد تمام سرویس هاشو روی 512 کیلوبیت بست. برا همین هم من eco 128 گرفتم. چون در عمل فرقی نمیکرد.......
    دوستم اینکه میگید سرعت سرویسی مث 128 در عمل فرقی با سریسای دیگه نداره (چون روی 4 مگ بسته شده) پس یعنی چه فرقی بین سرویسا هست پس؟

الان برام سوال شده این! مثلا فرق بین 128 با 512 تو چیه...سرعت شبانشون فرق داره باهم آیا؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

سلام من خیلی هارودیدم که میگن ازفلان سرویس دهنده رفتم فلان سویس دهنده هزینه قطع ورانژه دوباره ده 15هزارتومن میشه این اصلا به صرفه نیست یعنی با همین پول میشه سرعت های بالا خرید داستان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من خیلی هارودیدم که میگن ازفلان سرویس دهنده رفتم فلان سویس دهنده هزینه قطع ورانژه دوباره ده 15هزارتومن میشه این اصلا به صرفه نیست یعنی با همین پول میشه سرعت های بالا خرید داستان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    رانژه خط هزینه داره دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستم اینکه میگید سرعت سرویسی مث 128 در عمل فرقی با سریسای دیگه نداره (چون روی 4 مگ بسته شده) پس یعنی چه فرقی بین سرویسا هست پس؟

الان برام سوال شده این! مثلا فرق بین 128 با 512 تو چیه...سرعت شبانشون فرق داره باهم آیا؟؟
    اره داداش اونی که سرعت اکو 128 داره سرعت شبانش بیشتر از 60تا نمیره(هر از گاهی شاید بره که نوش جانش) اما اونی که یک مگ داره سرعت شبانش 128 و هر از گاهی هم بالا تر بهش میدن البته اینا رو بدون این که محدودت کنم گفتماااااااا

11. این کاربر از sajjad72a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اره داداش اونی که سرعت اکو 128 داره سرعت شبانش بیشتر از 60تا نمیره(هر از گاهی شاید بره که نوش جانش) اما اونی که یک مگ داره سرعت شبانش 128 و هر از گاهی هم بالا تر بهش میدن البته اینا رو بدون این که محدودت کنم گفتماااااااا
    والله رفیق ما با دو مگ وقتی محدودش کردن شبانه اش شده بود دایل اپ که طبق حرف شما باید بشه کف سرویس که برای دو مگ می شه حداقل 200که اصلا و ابدا وقتی محدود می کنن این جوری نیست وسرعتت خیلی پایین ترازاون چیزی هستش که شما داری می گی تو همین تاپیک هم اگه صفحاتش رو بخونید می بینید چقدر سرعت رو پایین می یارن
    اگه قرار بود با محدودیت بشه یک مگ که عالی بود

13. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همگی من سرویس ۱ مگ دارم اصفهان.
    شهریور ۱۵ گیگ دانلود شبانه داشتم مهر تا الان ۱۷ گیگ که فکر میکنم محدود شدم ساعت ۱ تا ۳ به زور پیج باز میکنه ولی ۳ به بعد فقط از سایتهای ایرانی با سرعت ۲۷۰ دانلود میکنه ولی سایتای خارجی در حد ۲۰ یا کمتر، میخواستم ببینم محدود شدن برا همه اینجوریه ینی سایتای خارجی بیشتر محدود میشه

15. این کاربر از eskach بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

والله رفیق ما با دو مگ وقتی محدودش کردن شبانه اش شده بود دایل اپ که طبق حرف شما باید بشه کف سرویس که برای دو مگ می شه حداقل 200که اصلا و ابدا وقتی محدود می کنن این جوری نیست وسرعتت خیلی پایین ترازاون چیزی هستش که شما داری می گی تو همین تاپیک هم اگه صفحاتش رو بخونید می بینید چقدر سرعت رو پایین می یارن
    اگه قرار بود با محدودیت بشه یک مگ که عالی بود
    حرفت کاملا درسته منم گفتم اگه محدودت نکنن و یا محدود نباشی اینا میشن سرعت شبانت اگرم محدود باشی که خود من 512 داشتم از ساعت 1 تا 3 با سرعت 3 دان میکردم (از دایل اپ هم کمتر )و حول وحوش 1 هفته هم طول کشید که در بیام و الان من 1 مگ دارم وسرعت شبانم 140 تا هست و بخاطر این که محدود نشم مجبورم دان شبانم رو یکم مدیریت کنم و هر شب دان نکنم

17. 2 کاربر از sajjad72a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •