تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4136 از 4428 اولاول ... 31363636403640864126413241334134413541364137413841394140414641864236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,351 به 41,360 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

احتمالا منظورت منم . من از دزدا طرفداری نکردم از طرحی طرفداری کردم که به نظرم به زودی باید در همه isp ها اجرا بشه چه پارس آنلاین باشه چه یک isp محلی در کله پاچه آباد . طرحی که حرفش اینه که اگه میخوای مازاد نیاز معمولی یک کاربر عادی از اینترنت استفاده کنی دست بکن توی جیبت . اینم اسمش دزدی نیست. پارس آنلاین کسی رو مجبور نکرده شب تا صبح دانلود کنه بعد بگه پولشو بده. میگه میخوای دانلود کنی؟ پولشو بده دانلود کن
    تو کل دنیا اینترنتو نامحدود میدن اونوقت پارس از سر ساعت 2تا7 صبح نمیگذره دهنش سرویس راستی شما چند حقوق میگیری؟؟؟

2. 4 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

تو کل دنیا اینترنتو نامحدود میدن اونوقت پارس از سر ساعت 2تا7 صبح نمیگذره دهنش سرویس راستی شما چند حقوق میگیری؟؟؟
    اینا حقوقاشونو به گیگ میگیرن مثلا هر پست 5 گیگ

4. 5 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

احتمالا منظورت منم . من از دزدا طرفداری نکردم از طرحی طرفداری کردم که به نظرم به زودی باید در همه isp ها اجرا بشه چه پارس آنلاین باشه چه یک isp محلی در کله پاچه آباد . طرحی که حرفش اینه که اگه میخوای مازاد نیاز معمولی یک کاربر عادی از اینترنت استفاده کنی دست بکن توی جیبت . اینم اسمش دزدی نیست. پارس آنلاین کسی رو مجبور نکرده شب تا صبح دانلود کنه بعد بگه پولشو بده. میگه میخوای دانلود کنی؟ پولشو بده دانلود کن
    نیاز معمولی یک کاربر عادی را تو از کجا میدونی !!! با کولیس اندازه گرفتی ؟؟؟

از نظر تو یک کاربر عادی فرضا اگر اینترنت با حجم 4 گیگ بگیره، با این تغییرات جدید نهایتا 12 گیگ در ماه براش کفایت میکنه و اضافه ترش را باید از جیب مبارک خرج کنه ... والا همه مثل شما پول بادآورده ندارند که مدام حجم اضافه شارژ کنند اونم با این قیمت بالا و در شرایطی که اینترنت حجمی در کشور های دیگه منسوخ شده !!!

تو اگر واقعا کاربر عادی باشی حتی اگر اعمال این تغییرات به حال تو هیچ فرقی هم نکنه منطقی نیست که بیای قشر مصرف کننده را که خودت ظاهرا بخشی ازش هستی را ول کنی و طرف فروشنده را بگیری غیر از اینکه ریگی به کفشت باشه یا دلت به حال جیب زیرساخت و ISP ها سوخته باشه...
    Last edited by Lightِِ; 11-11-2014 at 22:23.

6. 9 کاربر از Lightِِ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بابا چرا هیچ کدومتون توجه نمی کنید دارم میگم جواب این بنده خدا رو ندید چونکه ایشون همین میخواد
    دنبال این که شما جواب بهش بدید تا بتونه با حرف های عجیب و غریب جو تایتک به هم بزنه و در نتیجه تایپک بسته بشه
    کما اینکه چند روز پیش این کار کرد

8. 8 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستانی که میگن برید برید کجا بریم؟ اگه شرکت بهتری هست معرفی کنید لطفا فقط شعار توخالی ندید
    من شهرستام باوجود اینکه پارس لعنتی سرویس رایگانشو برداشته ولی بازم بهترینه
    من سرعت 2 مگ گرفتم ولی سرعت واقعیش 300 کیلوبایته.از این شرکت خیلی ناراضیم ولی مجبورم ازش سرویس بگیرم چون جای بهتری نیست

داداش ما رو گرفتی خوبه همون قسمت بالای پستم که شما حذف کردید پیشنهاد دادم کجا برید
    الان ایرانسل شبانه اش میشه گیگی
    450 تومن ولی برای این شرکت ها میشه 1290تومن پس برید مخابرات و برای شبانه هم از ایرانسل استفاده کنید

دوستان تا الان من خیلی بحث نکردم ولی الان میگم جمیعا برید
    اینترانت بگیرید قیمت هر گیگ فقط 400 تومن (مصوب هست و نمیتونند گرونتر بدند) راه دور زدنش رو هم که همه استادید
    Last edited by khoodet; 11-11-2014 at 22:25.

10. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نیاز معمولی یک کاربر عادی را تو از کجا میدونی !!! با کولیس اندازه گرفتی ؟؟؟

از نظر تو یک کاربر عادی فرضا اگر اینترنت با حجم 4 گیگ بگیره، با این تغییرات جدید نهایتا 12 گیگ در ماه براش کفایت میکنه و اضافه ترش را باید از جیب مبارک خرج کنه ... والا همه مثل شما پول بادآورده ندارند که مدام حجم اضافه شارژ کنند اونم با این قیمت بالا و در شرایطی که اینترنت حجمی در کشور های دیگه منسوخ شده !!!

تو اگر واقعا کاربر عادی باشی حتی اگر اعمال این تغییرات به حال تو هیچ فرقی هم نکنه منطقی نیست که بیای قشر مصرف کننده را که خودت ظاهرا بخشی ازش هستس را ول کنی و طرف فروشنده را بگیری غیر از اینکه ریگی به کفشت باشه یا دلت به حال جیب زیرساخت و ISP ها سوخته باشه...
    Why So Serious ؟
    من نظرمو گفتم شما هم نظرتو گفتی . جنگ که نیست فکر کنیم باید بیفتیم دنبال غنایم که عقب نمونیم . شما نظرهای منو نخون چون من موافق این طرحم دلایلش رو هم توضیح دادم

داره خودمونی میشه ak226's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بابا چرا هیچ کدومتون توجه نمی کنید دارم میگم جواب این بنده خدا رو ندید چونکه ایشون همین میخواد
    دنبال این که شما جواب بهش بدید تا بتونه با حرف های عجیب و غریب جو تایتک به هم بزنه و در نتیجه تایپک بسته بشه
    کما اینکه چند روز پیش این کار کرد
    راست میگن دوستان ادامه ندین که تاپیک بسته نشه خود مدیران گفتن اینا فقط میخوان جو رو بهم بزنن
    Last edited by ak226; 11-11-2014 at 23:13.

13. 5 کاربر از ak226 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان ناراحت شبانه هستن
    روزانه وضعیتش بدتره ...
    512 روی 9 مگ

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان ناراحت شبانه هستن
    روزانه وضعیتش بدتره ...
    512 روی 9 مگ
    شما افتادی روی شهرادنت. چند بار ریکانکت کن بیفتی رو پارس آنلاین

16. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ak226's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

راستی دوستان من یک ساله دارم اگه تخلیه کنم پولی هم برمیگردونن یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •