تو کل دنیا اینترنتو نامحدود میدن اونوقت پارس از سر ساعت 2تا7 صبح نمیگذره دهنش سرویس راستی شما چند حقوق میگیری؟؟؟
تو کل دنیا اینترنتو نامحدود میدن اونوقت پارس از سر ساعت 2تا7 صبح نمیگذره دهنش سرویس راستی شما چند حقوق میگیری؟؟؟
اینا حقوقاشونو به گیگ میگیرن مثلا هر پست 5 گیگ
نیاز معمولی یک کاربر عادی را تو از کجا میدونی !!! با کولیس اندازه گرفتی ؟؟؟
از نظر تو یک کاربر عادی فرضا اگر اینترنت با حجم 4 گیگ بگیره، با این تغییرات جدید نهایتا 12 گیگ در ماه براش کفایت میکنه و اضافه ترش را باید از جیب مبارک خرج کنه ... والا همه مثل شما پول بادآورده ندارند که مدام حجم اضافه شارژ کنند اونم با این قیمت بالا و در شرایطی که اینترنت حجمی در کشور های دیگه منسوخ شده !!!
تو اگر واقعا کاربر عادی باشی حتی اگر اعمال این تغییرات به حال تو هیچ فرقی هم نکنه منطقی نیست که بیای قشر مصرف کننده را که خودت ظاهرا بخشی ازش هستی را ول کنی و طرف فروشنده را بگیری غیر از اینکه ریگی به کفشت باشه یا دلت به حال جیب زیرساخت و ISP ها سوخته باشه...
Last edited by Lightِِ; 11-11-2014 at 22:23.
بابا چرا هیچ کدومتون توجه نمی کنید دارم میگم جواب این بنده خدا رو ندید چونکه ایشون همین میخواد
دنبال این که شما جواب بهش بدید تا بتونه با حرف های عجیب و غریب جو تایتک به هم بزنه و در نتیجه تایپک بسته بشه
کما اینکه چند روز پیش این کار کرد![]()
داداش ما رو گرفتی خوبه همون قسمت بالای پستم که شما حذف کردید پیشنهاد دادم کجا برید
الان ایرانسل شبانه اش میشه گیگی450 تومن ولی برای این شرکت ها میشه 1290تومن پس برید مخابرات و برای شبانه هم از ایرانسل استفاده کنید
دوستان تا الان من خیلی بحث نکردم ولی الان میگم جمیعا برید اینترانت بگیرید قیمت هر گیگ فقط 400 تومن (مصوب هست و نمیتونند گرونتر بدند) راه دور زدنش رو هم که همه استادید
Last edited by khoodet; 11-11-2014 at 22:25.
Why So Serious ؟
من نظرمو گفتم شما هم نظرتو گفتی . جنگ که نیست فکر کنیم باید بیفتیم دنبال غنایم که عقب نمونیم . شما نظرهای منو نخون چون من موافق این طرحم دلایلش رو هم توضیح دادم![]()
راست میگن دوستان ادامه ندین که تاپیک بسته نشه خود مدیران گفتن اینا فقط میخوان جو رو بهم بزنن![]()
Last edited by ak226; 11-11-2014 at 23:13.
دوستان ناراحت شبانه هستن
روزانه وضعیتش بدتره ...
512 روی 9 مگ
![]()
شما افتادی روی شهرادنت. چند بار ریکانکت کن بیفتی رو پارس آنلاین
راستی دوستان من یک ساله دارم اگه تخلیه کنم پولی هم برمیگردونن یا نه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)