اتفاقا اول اونجا رو چک کردم
چنین چیزی که شما میگی برای من وجود نداره
اصلا پیامی هم نشون نمیده
یعنی ممکنه برای بعضی از استان ها این طرح اجرا بشه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اتفاقا اول اونجا رو چک کردم
چنین چیزی که شما میگی برای من وجود نداره
اصلا پیامی هم نشون نمیده
یعنی ممکنه برای بعضی از استان ها این طرح اجرا بشه ؟
همین سیاست(!!!) پوکیده کم مونده بود گذاشته بشه که گذاشته شد...
ببینم الان مثلا برای کسی که 128-Eco داره، در صورتی که شبانه رایگان(!!!!!!!!!!!) هم بخواد هزینه ماهانش میشه 15+3.5 تومن... یعنی 18.5 تومن، درست؟
حالا اگه بخواد سرویسشو به 1mg تغییر بده که هزینه ماهانه حدود 22 تومن داره.......... اونوقت این اختلاف 4 تومن به صرفه هست؟؟؟
اون بدبختی که 512 داره که دیگه................. الله اکبر!!!
میدونم که سرعت یه سرویسی مث 128 خیلی خیلی بیشتر از سرعت اسمیشه، اما چیزی که الان برام سواله سرعت سرویس 1mg توی شب و روزه
اینکه سرعت شبانش چقدر بالاتره، و محدودیت دانلود شبانش چه جوریاس! اگه کسی این سرویسو داره بگه
من 128 دارم ، توش موندم الان...لطفا یکی یه توضیحی بده تا من بفهمم چه باید کرد آیا؟![]()
سلام دوستان شاتلی! D: یه سوال داشتم ..من میخوام از سرویس دهنده فعلیم جمع کنم و بیام شاتل , درمورد دانلود هم بگم که اصلا دانلود ندارم! فقط بعضی اوقات بازی آنلاینی میزنم و کمی وبگردی میکنم یعنی پینگ پائین میخوام و اینکه ثبات داشته باشه نه مثل isp فعلیم همش قطع و وصل بشه! حالا به نظرتون اصلا شاتل به دردم میخوره؟
من الان از نماینده شهرمون پرسیدم گفت این طرح برای استان ما (مازندران) اجرا نمیشه فعلا
یعنی این طرح سراسری نیست![]()
داداش من خودمم 128 دارم
اگه بخوام برم روی یک مگ مگه مغز خر خوردم 1 ماهه بگیرم
فوقش 6 ماهه میگیرم متوسط ماهیانش میشه 14500 .
1 مگ شبانش محدودیت نداره.
سرعت روز که مهم نیست روزا که شما نمیخوای دانلود کنی.
شاتل stable بودنش خوبه و بسیار با ثباته...ولی پینگش برای سرور های خارج از ایران افتضاحه برای سرور های داخلی خوبه و یه چیز نرمال هست![]()
ندیده نشنیده بهت قول میدم که پابرجاست![]()
من اینطور برداشت کردم که با این 3500 سرویسی مشابه با سرویس های فعلیتون میگیرین
البته به همه توصیه میکنم به جای پرداخت 3500 تومن،سرویس های 1 یا 2 مگابیتی بگیرند که هم حجم محدودیت دانلودشون بیشتر باشه هم سرعتشون بالاتر باشه
دوست عزیز کی گفته یک مگ محدودیت نداره رفیق بنده دو مگ گرفته بعد یک هفته محدودش کردن
دوستان الان یکی بگه یک مگ سرعت دانلود شبانش روی چند کیلوبایته؟؟؟
محدودیت دانلودشم که نفهمیدیم... یکی میگه داره، یکی میگه نداره![]()
من یه شب با سرعت 320تا دان میکنم و یه شب 128
من هر شب دان نمی کنم که محدود بشم اما باید محدودیت داشته باشه 1 مگ
Last edited by sajjad72a; 08-10-2013 at 10:51.
هم اکنون 86 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 86 مهمان)