Spam بود كه مرج شد !!! قبلا هم توي ورلد 10 و 12 ساخته بودن! كه اون هم بكيده ! جديدا هم يه سري دارن هي GOD ميسازن ! يه هفته كارشون خوبه بعد فوري لا خاك مي رن !!!
Spam بود كه مرج شد !!! قبلا هم توي ورلد 10 و 12 ساخته بودن! كه اون هم بكيده ! جديدا هم يه سري دارن هي GOD ميسازن ! يه هفته كارشون خوبه بعد فوري لا خاك مي رن !!!
سلام.
بچه ها یه سوال داشتم .
من unit هامو upgrade کردم به لول 2 ...
حالا یه سوال دارم من وقتی unit هارو upgrade میکنم آیا unit هایی که در لول 1 هم ساخته شدن ( قبلا ساختم ) هم upgrade میشن ( یعنی لول 2 میشن ) یا فقط unit هایی که بعد از upgrade بوجود میان level 2 هستن ؟؟؟
قدیمیا هم لول 2 میشن
یعنی همشون
خوب لوگوس جان ببین این طنابه بکش بکشه
نظرتونو که گفتید خیلی هارو بر علیهش دشمن کردید بالاخره بهتر بود اول محض رضای خدا تحقیق میکردی سعیدم که میگه ددسته......به اونم گفته خوب خودت باشی چه کار میکنی من درسته نباید سریع قضاوت میکردم اما شما هم بایستی که تحقیق میکردستی
محمد یه سوال الان شما m pro یا saiid هستی؟!اینو اگه بهم جواب بدی خیلی خوب میشه![]()
ام پرو ...........حمد یه سوال الان شما m pro یا saiid هستی؟!اینو اگه بهم جواب بدی خیلی خوب میشه
نه عزیزم تو 12 بچه ها رفتن توی fight و البته یه عده از ایرانیهای و 9 و 7 هم ترایب HAKHA رو ساختن
fight با مدیریت خارجی بود و بعد از جنگ با -R- از بین رفت و بچه ها رفتن توی -R-
تا مدتها هم بودن که بعدش من اکانتمو دادم به کاظم و تا یه مدت بعدش خبر ندارم و بقیه داستان هم ربی به ترایب ایرانی نداره
به نظر من ترایب HAKHAتو و9 خیلی خفن بود من البته اون موقع نوب بودم اما فکر کنم اونا خیلی خفن بودن شایدم و7 بود
تحقیق ؟؟؟
دوست عزیز من در بطن خیلی از مسائلی که گفتم بودم
پیشنهاد اینکه 2 تا ترایب کاری به هم نداشته باشن و سعید و مهرداد بی خیال هم بشن هم مال من بود
سعی کردم این 2 تارو آروم کنم
تا آخرین لخظه هم در ترایب مهرداد موندم تا ثابت کنم من به ترایب ایرونی و دوستان پایبندم جدا از مدیرش
و هرچیزی گفتم که اتفاق افتاده واقعا افتاده بود و نظراتی هم که دادم نظرات شخصی بنده بود که نظر با رویداد فرق داره
کلا بهتره بحث رو تموم کنیم و سعی کنیم ترایب رو بسازیم و از همه مهمتر از بازی لذت ببریم و کاری کنیم که همه از بازی لذت ببرن
راستی اکانت شما تو بازی چیه ؟ و البته اسمتون ؟
ممد به جز این اکانت اکانت های دیگتم میشه نام ببری ؟
اخه این ممد همیشه 12427351423341 اکانت میسازه تقریبا 1/3 ورلد اکانتهای اینه
درسته ترایب هخا تو ورلد 9 بود و به وسیله ترایب رنک 1 که فکر کنم اسمش power بود نابود شد.power در عرض 3-2 هفته همشون رو نوبل کرد.به نظر من ترایب HAKHAتو و9 خیلی خفن بود من البته اون موقع نوب بودم اما فکر کنم اونا خیلی خفن بودن شایدم و7 بود
اسمش به کینگ پرشین شبیه ... آره ؟راستی اکانت شما تو بازی چیه ؟ و البته اسمتون ؟
من هیچ وقت توی تریبال بیشتر از 5 تا اکانت نداشتم چون تریبال وقت زیادی میخواد و همین الان هم با یه یوزر هم نمیتونم خوب روستامو کنترل کنم !ممد به جز این اکانت اکانت های دیگتم میشه نام ببری ؟
اخه این ممد همیشه 12427351423341 اکانت میسازه تقریبا 1/3 ورلد اکانتهای اینه
ولی وست همیشه بالای 10 تا یوزر دستم بود !
این صداقتت منو کشته
همش 5 تا یوزر داه اینجا 10 تا هم تو وست
سلام
من توی ورد 38 یه جند روزیه دارم بازی می کنم.
کسی می تونه به ترایب من رو دعوت کنه؟
یوزر من توی بازی : bad stu
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)