سلام دوستان سرعت 8 mb /s میخوام بخرم از شاتل سرویس بگیرم یا های وب ؟
ایا سرعت اکو 2 و 4 و 6 و 8 شاطل شبانه رایگان داره ؟ افت سرعت داره یا خیر ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان سرعت 8 mb /s میخوام بخرم از شاتل سرویس بگیرم یا های وب ؟
ایا سرعت اکو 2 و 4 و 6 و 8 شاطل شبانه رایگان داره ؟ افت سرعت داره یا خیر ؟
دوستان خیالتون راحت هیچ تغییری توی قواعد محدودیت شبانه به وجود نمیاد و همچنان به قوت خودش باقی می مونه. این قصه جدید شاتل فقط به خاطر افزایش ناگهانی هزینه های تامین پهنای باندش(حذف 20 درصد تخفیف) و همچنین افزایش هزینه برقش هست که ناچاره با افزایش درآمد از کاربران اکو اونرو جبران کنه و قابل پیش بینی بود. بهترین حالتی هم که میتونست درآمدش رو بیشتر کنه همین درآمد از شبانه بود تا راسما و در ظاهر قیمت سرویسهاش بیشتر نشه.
واقعا مسخره ست ! پس دیگه باید اسم رایگان رو از روش بردارن !
شاتل کلا یه مورد خوب داشت که ارزون بودن بعضی از سرویس هاش بود که دیگه همن یه مورد رو هم خراب کرد
دوستانی که می گن بریم یک مگ یا 2 مگ بگیریم، الان همین 128 رو 4 مگ بسته شده ! پول اضافه بدیم که سرعتمون بشه یک مگ؟
اگه محدودیت های شبانه رو حذف می کردن، ماهی 3500 پولی نبود
ولی فردا تا 900 مگ دانلودت بشه 1000 مگ و زرتی محدودت کنن دیگه باید با سر بری تو دیوار !
یه پیشنهادی دارم که از همه بهتره !
به جای اینکه با پشتیبان چت کنین یا زنگ بزنین، بهتره حضوری برید نمایندگی شاتل
و جای صحبت و جر و بحث بی فایده با پشتیبان های بی منطق ! فقط داد و فریاد راه بندازین
دعوا و الفاظ بد و کتک کاری لازم نیست، فقط شلوغش کنین، که این چه وضعشه مگه واسه چیز رایگان هم پول می گیرن و داد و بیداد
اگه 2 3 نفر تو هر شهری بره نمایندگی و همین کارو انجام بده
قول می دم قبل از 20 مهر این قانون مسخره رو خودشون کنسل می کنن !
سلام دوست عزیز
ساعت و تاریخ سیستمت رو چک کن که درست باشه
مرسی
منبع خبر کجاست ؟
بخش اخبار شاتل چیزی در این مورد ذکر نکرده
برگ زرین دیگری بر فیل*ترنت ایران. اون آسیاتک هم که سرویس های ارزونش شبا نیم بهاس اینم که ترکید.
چرا زیر ساختو نمیدن دست یه شرکت خارجی... خدا لعنتسون کنه.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
الان مساله اینه که من که قرار داد سه ماهه می بندم ازم 10500 تومن برای ترافیک شبانه سه ماه می گیرن یا اینکه ازم می پرسن یک ماه ترافیک شبانه می خوای دو ماه یا سه ماه؟ممکنه من هر شب دانلود رایگان نداشته باشم خب!
وقتی تو online.shatel.ir میری و یوزر پس وارد میکنی این می گه
تازه بالاش هم نوشته پیشنهاد ویژه !!!!!
سلام
سوالی دارم در مورد همین سرویسها
مثلا اگر ین حدودا 3000 تومان را بدهیم دیگه شبها سرعتش محدودنیست و همون سرعت صبها را میدهند و کلا دیگه بخاطر دانلود زیاد شبها را محدود نمیکنند ؟
و یه چیز دیگه خوب اگر سرعت 1 مگ بخریم حدودا قیمتش مثل همین سرعت 512 است بعد اینسرویسها شبها سرعتشون چطوره آیا محدود است
ممنون
خداحافظ
سلام نه دوست عزیز همچین خبری نیست
شاتل دست و پا می زنه و از جون مایه میذاره تا جلوی دانلود شبانه رو بگیره، با چنگ و دندون
سرویس های ماهی 100 تومانش هم کاملا رایگان نیست، حالا با 3500 بیاد محدودیت هارو برداره؟
شما فعلا به این فکر کن که اکو 128 سرعتش 4 مگه، بعد چرا بری پول اضافه بدی واسه اینکه سرغتت یک چهارم بشه !
هم اکنون 335 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 335 مهمان)