تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4134 از 4751 اولاول ... 313436344034408441244130413141324133413441354136413741384144418442344634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,331 به 41,340 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

حالا معلوم نیست از 20 مهر به بعد سرعت های شبانه چطوری باشه؟ آیا با پرداخت این 3500 تومان باز هم قانون مصرف منصفانه پا برجاست؟!

2. 4 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دادا منم مثل توام.من قرارداد سه ماه می گیرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمتها رو زده.اینجوری که من حساب کردم به نفع بریم روی 1 مگ.
    آره یک مگ از همه با صرفه تره البته یکسالش که با مالیات و عوارض میشه 147700 تومان.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این ایده ای که این دوستمون میده هم خوبه ها،
    من الان اکو 512 دارم، به نظرتون برم 1024اش بکنم؟
    این رو هم حساب کنید که اگر چند ماهه بخرید، ترافیک سرویس تون کمتر میشه! دوباره باید اون پولی رو که تخفیف گرفتید خرج خریدن ترافیک کنید ( = دزدی کامل!)

مثلا:

یکساله 1 مگابیت، اگر بخواهید هر ماه تمدید کنید (ماهی 3 گیگ) میشه: 251 هزار تومان در پایان سال و 36 گیگ ترافیک میگیرید

دوباره یکساله 1 مگابیت، اما این بار بخواهید سالیانه پرداخت کنید که میشه: 139 هزار تومان پول پرداخت شده، 15 گیگ ترافیک میگیرید!

حالا اگر بخواهید این کسری رو از طریق خرید ترافیک اضافه جبران کنید: باید 20 گیگ ترافیک اضافه بخرید که میشه 74 هزار تومان و در نهایت 35 گیگ ترافیک میگیرید که در مجموع میشه 213 هزار تومان در هر سال پول پرداخت شده!

یعنی تقریبا 40 هزار تومان تخفیف میگیرید که با توجه به خرید یکساله اصلا مقرون به صرفه نیست چون در این مدت ممکنه ده ها اتفاق بیوفته که شما بخواهید از شاتل تخلیه کنید مثل: تغییر قوانین (نمونه همین الان که شب ها پولی شده)، افت کیفیت سرویس، پیدا شدن ISP ای بهتر با هزینه هایی مناسب تر و ...

پس قبل از اینکه اقدام به خرید اشتراک های یکساله یا شش ماهه کنید این موارد رو مد نظر داشته باشید

5. 8 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

حالا معلوم نیست از 20 مهر به بعد سرعت های شبانه چطوری باشه؟ آیا با پرداخت این 3500 تومان باز هم قانون مصرف منصفانه پا برجاست؟!
    این سوال برای منم پیش اومده

7. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alan wake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    S|H

پيش فرض

سلام بر دوستان

چند روزی هست با یه مشکلی رو به رو شدم که اولش فکر کردم که مشکلم از ویندوزم باشه ولی بعد از نصب ویندوز جدید,باز این مشکل رو دارم.

مشکلم هم اینه که وقتی با free.g (فیل شکن) میخوام برم سایت هایی که نیاز به fg داره هیچ سایتی که فیل هست بدرستی لود نمیشه و کل سایت مورد نظر فقط به صورت نوشته میاد و عکسهاش و ایکون هایی که نمایشی هستند کاملا حذف میشه و لود نمیشه!

البته وقتی با مرورگر IE میرم پایین صفحه یه ایکونی میاره تا صفحه رو کم کم لود کنه و سایت اخر سر کامل بیاد بالا,اون ایکون,ایکون نمایش محتوا یا همون show content هست که البته اون هم درست حسابی عمل نمیکنه و خیلی هم طول میکشه سایت بیاد بالا...

وقتی با fg و با استفاده از مرورگر IE میرم مثلا فیس بوک فقط نوشته های سایت نمایش داده میشه اون هم زیر هم,و پایین,مرورگر یه پیغامی میده که متنش این هست :

internet explorer blocked this website from displaying content with security certificate error

معنیش به کنار ولی نمیدونم مشکل از کجاست؟زنگ زدم شاتل تا راهنمایی بگیرم,چند جا رو گفت دستکاری کردیم اما حل نشد اخر سر هم یه جمله مرموزی گفت,اونم اینکه سرور ها الان شلوغه ساعت 10.30 به بعد امتحان کن!! (اونم مطمئن هستم که مشکل باز حل نمیشه)

بنده فکر نمیکردم این مشکلم مربوط به سرویس اینترنتم بشه اما وقتی با پشتیبانی شاتل حرف زدم جمله بالا رو گفت و من رو هم به شک انداخت!!!

از سرویس شاتل استفاده میکنم و سرعتم هم 8mb هست.دوستان اگه میدونن مشکل از کجاست لطفا راهنماییم کنند.

با تشکر فراوان

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان این قضیه 20مهر رو کجا گزاشتن ک من هرچی میگردم تو سایت شاتل پیداش نمیکنم!

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از وقتی فهمیدم اینجوریه. لیست دانلودامو پر کردم تا 20مهر هرچی بیشتر بتونم دانلود کنم دزدا یعنی چی من قرار داد دارم. تو قرار دادی ک امضا کردم. این بوده باید به تعهدشون پای بند باشن!ولی اگه این قانون مصرف رو ور داشتن با این3500 من یکی حاظرم بدمش !!راستی کسی نمیدونه نامحدود128چقدر سرعت میده و این حد اقل تبادل ترافیکشون یعنی چی????

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این رو هم حساب کنید که اگر چند ماهه بخرید، ترافیک سرویس تون کمتر میشه! دوباره باید اون پولی رو که تخفیف گرفتید خرج خریدن ترافیک کنید ( = دزدی کامل!)

مثلا:

یکساله 1 مگابیت، اگر بخواهید هر ماه تمدید کنید (ماهی 3 گیگ) میشه: 251 هزار تومان در پایان سال و 36 گیگ ترافیک میگیرید

دوباره یکساله 1 مگابیت، اما این بار بخواهید سالیانه پرداخت کنید که میشه: 139 هزار تومان پول پرداخت شده، 15 گیگ ترافیک میگیرید!

حالا اگر بخواهید این کسری رو از طریق خرید ترافیک اضافه جبران کنید: باید 20 گیگ ترافیک اضافه بخرید که میشه 74 هزار تومان و در نهایت 35 گیگ ترافیک میگیرید که در مجموع میشه 213 هزار تومان در هر سال پول پرداخت شده!

یعنی تقریبا 40 هزار تومان تخفیف میگیرید که با توجه به خرید یکساله اصلا مقرون به صرفه نیست چون در این مدت ممکنه ده ها اتفاق بیوفته که شما بخواهید از شاتل تخلیه کنید مثل: تغییر قوانین (نمونه همین الان که شب ها پولی شده)، افت کیفیت سرویس، پیدا شدن ISP ای بهتر با هزینه هایی مناسب تر و ...

پس قبل از اینکه اقدام به خرید اشتراک های یکساله یا شش ماهه کنید این موارد رو مد نظر داشته باشید
    توجه داشته باشید که توی خیلی از مناسبت ها به ازای خرید هر 3 گیگ ، 3 گیگ هم مجانی میدن.

12. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

توجه داشته باشید که توی خیلی از مناسبت ها به ازای خرید هر 3 گیگ ، 3 گیگ هم مجانی میدن.
    رایگان شبانه رو می خوان پولی بکنن )))))))))))))))))))))) دیگه فکر نکنم از این جشواره های 3 گیگ بخر 6 گیگ ببر رو بزارن:(((((((((((((((((((((

14. 2 کاربر از sajjad72a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

ای دل غافل

اگه همین 3.500 تومن باشع اشکالی نداره بازم می ارزه اگه محدود نکنن

16. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •