تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4133 از 4714 اولاول ... 313336334033408341234129413041314132413341344135413641374143418342334633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,321 به 41,330 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه سری پست همین جوری از گذشته ها تا داغ دل بچه ها تازه بشه

ترایب god در و25 خیلی بهتر از این کوروش و32 بود اما چون لیدرهای و32
    مهرداد بالاخره این 6 میلیون پریمیوم چی شد؟ چی کارش کردی؟
    خوبه حالا اون گاد رو شکست دادن
    اینجا این مهرداد نامرد خیانت کرد و کل ترایب رو داغون کرد
    واقعا خیانت در این حد ....... ؟
    منظورش اونیکی مهردادها

حالا واقعا god برای چی از هم پاشید ؟

بچه ها یه چیز خیلی باحال
    40 نفر از افراد ترایب طرفدار مهرداد هستند
    همین که اونیکی مهرداد اکانت مهرداد ( لوگو ) ما رو بیرون بردش 40 نفر همراهش رفتن !!
    به این میگن سیاست ...
    حالا ما از مهرداد خواهشمندیم بیاد توی ترایب و اعضا رو آروم کنه ... : دی
    البته بچه ها دنباله رو اکانت من بودن و این اکانت رو که دادم به مهرداد اون اتفاقها افتاد

یادته من اون اول به شما گفتم مار از پونه بدش میاد میاد در لونش سبز میشه؟ حالا دیدی

بهتره به اون یکی مهرداد بگید مهرداد 6 میلیونی!

این مهرداد 6 میلیونی یکم مثل من مشکل روانی داره کاری نمیشه کرد فقط باید از ما دوری کرد!

نه نمیشه اگه بفهمن بن میشه چون اشتراک پسورد به هر نوعی موجب بن شدن میشه!
    نظز ایشون خوبه ها بهش بگیم 6 میلیونی یا هر چی خ.دش دوست داشته باشه

دیگه به هیچ قبیله ای که ایرانی داخلش باشه نخواهم رفت،با این قبیله اداره کردنتون!!!
    ای بابا از این حرفا همه زیاد میزنن
    به این پستت یک دل سیر خندیدم و یاد خاطرات گذشته افتادم !!!!

ما بزرگترها از ورلد 10 تا 32 بارها شاهد سرانجام ترایبهای ایرانی بوده ایم !!!!

هادی براشون تعریف کن !!!!
    بازم بیا بخند
    این جوری نگو که جیگرم آتیشش گرفت!
    من که همون اول بهتون گفتم این مهرداد یه چیزیش میشه درست همون کاری رو با شما کرد که تو و25 با ترایب گاد کرد اما تو و25 اعضای ما دیگه این جوری خر نبودن که ببیفتن دنباله این مهرداد 6 میلیونی!
    كي گفته ايرانيا نمي تونن با هم باشن؟
    ما يك ماه تو شلوغ ترين ورد(32) بازي كرديم و رنك 3 ورد بوديم!
    با اقتدار تمام.
    داشتيم آماده ميشديم واسه صعود بيشتر كه ....
    يه كار شكني هايي شد و ....!

توي ترايب جديد اين نويد رو بهتون مي دم كه من رهبري رو به عهده مي گيرم . : دي

روتنت بيا نظرتو بگو :‌دييييييي
    اینم از اتمام حرف قدیم

جناب مهردادخان
    مثل اينكه خيلي با من مشكل داري
    بدجور داري مي سوزي
    اولا كه عقده اي تو هستي، من اگه اينطورام كه تو ميگي هم باشم نميام آبروي يكي رو در يه جمع عمومي ببرم البته از شما ينتظاري بيشتري هم نميره
    با اينكه از من بزرگتري هيچي شعور نداري و اصلا فكرشو نمي كردم تو يكي اينطوري باشي
    مرديكه احمق! مگه بهم نگفتي ترايب گاد هم راه خودشو بره تو هم راه خودتو، من بدبخت كه كل ترايبمو بستم تا ايراني ها كاملا يه جا جمع بشن چون بعضي دو دل بودن و هي مي گفتن سعيد برگرده يا بريم مرج بكنيم و از اين حرفا
    من كه از ترايب رنك 2 ورلد خودم گذشتم ديگه تو چرا اينقدر از من بدت مياد
    اصلا تو چيكاره هستي؟ به تو چه ربطي داره؟ همه كساني كه قرار بود بيان از من ناراحت باشن اومدن و توجيه شون كردم اما تو رو كه حتي من دعوت هم نكرده بودم
    اصلا سعيد بيشتر از تو حق داره بياد به من بگه چرا ترايبو بستي كه من براش توضيح دادم
    در مورد اون جريان پرميوم دادنم
    آره اون نامه رو زدم اما چون ايراني ها در عين حال كه باهوش ترين انسان هاي دنيا هستند احمق ترينشونم هستن اينو نفهمديد كه من با هزار راه ميتونستم خودم يه اكانت تو ترايب گاد داشته باشم ؟
    اينو مبتدي ترين شخص شما فهميد اما شماها اومديد چي گفتيد ؟ مهرداد ميخواست پرميوم بده تا براش جاسوسي بكنه
    اخه بعد اينكه سه روز از يه ورلد گذشته جاسوسي چه معنايي ميده نوب هاي متمدن ...
    همون موقع كه ترايبو بستم چي گفتم به ايراني ها ؟ چرا اينقدر نامرد هستيد شماها؟ من گفتم بريد ترايب سعيد دقيقا همين حرفو زدم روز بعدشم به سعيد گفتم ايراني ها رو خوب نگهدار و موفق باشي
    بعد اينكارم هم ازم انتظار داريد بيام تو ترايب گاد و باهاتون بازي كنم ؟ شماها خيلي بي چشم و روييد؟
    بازم ازم انتظار كاري رو داريد ؟
    بريد بميريد به خدا
    شماها چند تا احمق هستيد كه ميايد اينجا با صميميت خودتون حرفايي رو بين خودتون رد و بدل مي كنيد اون كسي رو هم كه تازه اومده و از هيچي هم خبري نداره رو هم عليه من ذهنشو خراب مي كنيد .
    من چند بار اومدم اينجا رو خوندم بخاطر اينكه ميدونستم خيلي شعورتون پايينه خواستم جواب ندم اين پست رو هم واسه اين زدم اينجا تا اون كساني كه واقعا محترم هستند بفهمن جريان چيه
    من ترايب رنك 2 ورلد خودمو بستم تا ايراني ها در ترايب سعيد جمع بشن و بهتر بازي بكنن در حالي كه شديد با سعيد مشكل داشتم و اينكارو هيچ كس نمي كرد
    تصميمو ميذارم به عهده وجدان بيدارتون
    خب من فکر کنم داست میگه یکم این بنده خدا من توهین کردم و همین جا بابت توهینم معذرت می حوام
    اما مهرداد جان ادمها شعور دارن و میفهمند قضیه چیه همچنین شما درسته اون ترایب رو بستی اما مشکلت این بود که نمیتونستی ترایب رو جمع کنی

و اگه یادت باشه خود جنابعالی گفتی اصلا نمیخوای این ورلد کاره ای باشی و همه کاره سعیده اما تا ترایب رنکش خوب شد نظرت عوض شد

و همچنین آماری که من دارم اینه که به تحریک دیگران واسه حمله به ما مشغولی و این چیزی بود که باعث رنجش شدید ما شد
    خالا شما هرچی میخوای فخش بده !!!
    Last edited by logos; 07-06-2009 at 21:50.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

جناب مهردادخان
    بدجور داري مي سوزي
    اولا كه عقده اي تو هستي، من اگه اينطورام كه تو ميگي هم باشم نميام آبروي يكي رو در يه جمع عمومي ببرم البته از شما ينتظاري بيشتري هم نميره
    با اينكه از من بزرگتري هيچي شعور نداري و اصلا فكرشو نمي كردم تو يكي اينطوري باشي
    مرديكه احمق! مگه بهم نگفتي ترايب گاد هم راه خودشو بره تو هم راه خودتو، من بدبخت كه كل ترايبمو بستم تا ايراني ها كاملا يه جا جمع بشن چون بعضي دو دل بودن و هي مي گفتن سعيد برگرده يا بريم مرج بكنيم و از اين حرفا
    اصلا تو چيكاره هستي؟ به تو چه ربطي داره؟ همه كساني كه قرار بود بيان از من ناراحت باشن اومدن و توجيه شون كردم اما تو رو كه حتي من دعوت هم نكرده بودم
    اصلا سعيد بيشتر از تو حق داره بياد به من بگه چرا ترايبو بستي كه من براش توضيح دادم
    آره اون نامه رو زدم اما چون ايراني ها در عين حال كه باهوش ترين انسان هاي دنيا هستند احمق ترينشونم هستن اينو نفهمديد كه من با هزار راه ميتونستم خودم يه اكانت تو ترايب گاد داشته باشم ؟
    اينو مبتدي ترين شخص شما فهميد اما شماها اومديد چي گفتيد ؟ مهرداد ميخواست پرميوم بده تا براش جاسوسي بكنه
    همون موقع كه ترايبو بستم چي گفتم به ايراني ها ؟ چرا اينقدر نامرد هستيد شماها؟ من گفتم بريد ترايب سعيد دقيقا همين حرفو زدم روز بعدشم به سعيد گفتم ايراني ها رو خوب نگهدار و موفق باشي
    بعد اينكارم هم ازم انتظار داريد بيام تو ترايب گاد و باهاتون بازي كنم ؟ شماها خيلي بي چشم و روييد؟
    بريد بميريد به خدا
    شماها چند تا احمق هستيد كه ميايد اينجا با صميميت خودتون حرفايي رو بين خودتون رد و بدل مي كنيد اون كسي رو هم كه تازه اومده و از هيچي هم خبري نداره رو هم عليه من ذهنشو خراب مي كنيد .
    من چند بار اومدم اينجا رو خوندم بخاطر اينكه ميدونستم خيلي شعورتون پايينه خواستم جواب ندم اين پست رو هم واسه اين زدم اينجا تا اون كساني كه واقعا محترم هستند بفهمن جريان چيه
    من ترايب رنك 2 ورلد خودمو بستم تا ايراني ها در ترايب سعيد جمع بشن و بهتر بازي بكنن در حالي كه شديد با سعيد مشكل داشتم و اينكارو هيچ كس نمي كرد
    خسته نباشی ، دستت درد گرفت گلم !
    اولا رنک دو نه ئو رنک یک
    دوما اینکه مگه تو نگفتی ایرانی ها باید یه جا باشن ؟ خوب تو مگه ایرانی نیستی ؟ تو هم باید بیایی دیگه
    سوما یکم خودتو کنترل کن !
    چهارما اینکه من قبولت دارم و اون چیزی رو هم که گفتم برای مزاح گفتم ولی بچه ها جدی گرفتن ! ( چقدر هم شوخی بود ! )

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

جناب مهردادخان
    بدجور داري مي سوزي
    بريد بميريد به خدا
    اصلا پست قشنگی نزاشتی مهرداد خان.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عجب پست تو پستی شد !
    در کل بگم که مهرداد جان برای بار دوم در فروپاشی 2 ترایب رنک یک رقمی ورلد به موفقیت کامل نایب گشتی ! : دی
    البته من بازم زیاد نمیدونم که چی شد ولی هرچی شد یه سرش به مهرداد وصل بود !
    در هر صورت اتفاقاتی هست که گذشته ، باید به فکر آینده باشیم ...

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب خيلي جالبه
    من اولا در مورد پرميوم ها بود موضوع
    تو گفني بچه ها مي سوزن
    پس بچه ها چون من پرميوم داشتم مي سوختن
    كل پست ها تا الان راجب همين ميشد
    بعدش اين ورلد ترايبو لازم نبود من جمع بكنم
    ترايبي كه نياز به جمع كردن داشت لگيسي بود كه جمع نشد و سقوط كرد اما ترايب من همينطوري مي رفت جلو
    در مورد سعيد هم بازم ميگم ربطي به تو نداره
    بازم به سعيد ربط داره نه به تو
    من حتي نمي تونستم ترايبو جمع بكنم الكي هم ميتونستم خودنمايي بكنم كه ترايب خوبي دستمه
    چرا بستمش ؟ چرا به خارجي ها گفتم من رهبر بدي هستم و بقيه چيزا و به ايراني ها هم گفتم برن ترايب سعيد ؟
    ها ؟ سعيد با اين امتحاناتش ميتونست و من نمي تونستم ؟
    محمد و امين و همه و همه كه پيش من بودن ؟
    بارون مخفي كه چهار تا از ايراني ها بودن
    ديگه چي ميگي ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 6 (6 کاربران و 0 مهمان)
    M0h@MmMaD, a3m00n, arshiamoj, C. Breezy, rootnt

روتنت بیا یکی بزن پس کله همشون این دعوا رو بس کنن ...
    من الان بازم فروم مد گاد شدم و جواب بچه ها رو میدم ، توی وس هم همینکارو میکردم و تنها تلاش من راضی نگه داشتن عضو های ترایب بوده و هست و همیشه هم موفق بودم
    شما هم بیخیال شید ، هم مهرداد هم مهرداد ( اون مهرداد ! ) هم سعید

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

روتنت حکیم هم افتخار نمیدن یه پست بدن ! : دی

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از همه معذرت ميخوام
    ميدونم من اينجا جديدم و منو زياد نمي تونيد تحويل بگيريد
    فقط بدونيد من اون ترايبو بستم تا ايرانيا برن جلو و متفرق نباشن
    هر طوري باشي هر نوبي هم دوست داره ترايب رنك 2 ورلد رو هدايت بكنه حالا چه بتونه و چه نتونه كه از نظر مهرداد من نمي تونستم
    اينو از صميم قلب ميگم : هيچ ايراني راضي نميشه ايراني ديگه اي رو خراب بكنه
    من خواستم خودم نابود بشم اما اتحاد ايراني ها نابود نشه من مانع اين اتحاد بودم و رفتم كنار
    دليل اون ماجرا پرميوم رو هم به رهبرتون سعيد گفتم
    از همه هم معذرت ميخوام و متاسفم

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

lolololololol
    کلی خندیدم
    بازم بوی خیانت میاد
    ایرانی جماعت ...

می خوای ویرایش کنیم ؟؟؟
    بدو ویرایش کن.
    بی خیال دعواش نکن
    نوبه دیگه ; کاریش نمیشه کرد
    هم مهرداد هم مهرداد ( اون مهرداد ! ) هم سعید
    سعید کیه دیگه؟ اون اسمش آسمونه : دی
    حسین عادلی هم ترک کرد ، نامردددددددددد
    همون بهتر
    نوب یه چیزیو بهش یاد دادم ۲ ماه بعد اومد اینجا دوباره پرسید lol
    آینده ترایب:
    اگر یکی نیاد جمعش کنه بزودی ترایبتون دیسبند خواهد شد
    خوش باشید

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

سلام ...
    آقایون این scout هارو چطور میشه فرستاد برای جاسوسی ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •