تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4132 از 4428 اولاول ... 31323632403240824122412841294130413141324133413441354136414241824232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,311 به 41,320 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ریزش ها و رویش های انقلاب پارس آنلاین
    سابقه اجرای این گونه طرح های ضربتی نشون داده که شرکتها با ریزش 10 درصد رویش 40 درصدی رو تجربه میکنن. چون با رفتن 10 درصد دانلودرهای حرفه ای که شیره پهنای باند رو میکشن پهنای باند نفس راحتی میکشه و شرکتها هم اون میزان پهنای باندی رو که در انحصار این 10 درصد قرار گرفته بود رو میتونن به 4 برابر کاربر جدیدی که کاربر عادی اینترنت هستن تزریق کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ریزش ها و رویش های انقلاب پارس آنلاین
    سابقه اجرای این گونه طرح های ضربتی نشون داده که شرکتها با ریزش 10 درصد رویش 40 درصدی رو تجربه میکنن. چون با رفتن 10 درصد دانلودرهای حرفه ای که شیره پهنای باند رو میکشن پهنای باند نفس راحتی میکشه و شرکتها هم اون میزان پهنای باندی رو که در انحصار این 10 درصد قرار گرفته بود رو میتونن به 4 برابر کاربر جدیدی که کاربر عادی اینترنت هستن تزریق کنن
    رفیق قبلشم همین کارو کرده بودن فکر کردی چون احیانا ممکنه سرعت کاربر بیاد پایین یا تایم اوت بده کمتر میگرفتن؟ مگه چند درصد از استفاده کننده های عادی نت ساعت رایگان استفاده داشتن!؟ استفاده کننده ی عادی خوابه اون موقع.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

3. این کاربر از Rezback بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

منم تخلیه میکنم میرم فن آوا. اینا دیگه خیلی پررو شدن. خودم میرم 2-3 نفر دیگه رو هم با خوم میبرم.

5. 2 کاربر از Sawyer1331 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من هم یا میرم فن آوا یا مخابرات بستگی داره کدومشون سرعت بیشتری واسه شبانه بده

7. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه magidp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

منم میخام تخلیه کنم ، بچه ها کجارو پیشنهاد میکنید.

9. این کاربر از magidp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

منم میخام تخلیه کنم ، بچه ها کجارو پیشنهاد میکنید.
    بستگی به شهر داره. در تهران که گزینه های آسیاتک، های وب، فن آوا و شاید هم مخابرات محدود اگر که کمپین پاییزی داشته باشه(چون فقط تو کمپین ها شبانه رایگان داره)، موجودن

فعلا که من دنبال فن آوا هستم و هنوز دقیق نتونستم بفهمم پورتها رو روی چند میبندن !

11. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

رفیق این جریان چیزی نیست که بخوای برای تخلیه بقیه امیدوار باشی... یعنی هر کسی حتی 10 درصد کارش با دانلود شبانه باشه مطمعنا جمع میکنه و میره... حالا هر قبرستونی بهتر از اینجا... من تا 18 اذر قرار داد دارم.. اگه جایی پیدا کنم زودتر هم میرم از این شرکت...سرویس 2 مگ داشتم ماهی 26 تومن بهشون میدادم... ولی اینا قدر ندونستن.. پس باید بشینن و ریزش مشتری رو ببینن...

من خودم دو نفر رو وارد پارس کردم با دوتاشون صحبت کردم اونا رو هم هر جا برم میبرم.... یه لرزه ای به تن پارس میندازیم که نمایندگی های پارس یکی یکی ببندن
    به محض تغيير و اطلاع ازاينكه چه سرويس شيراز به صرفه تره،(ماهي 15 تومن)لطف كن به من هم اطلاع بده...من تازه اول مهر از آسيا شت زدم بيرون(ازبس دزد و افتضاح بود) چون دانلود نيم بها بود،و توي طرح ويژه اش17 تومن دادم پارس آفلاين، دوماهه 6G سرويس يك مگ گرفتم، تازه سرعتش هم زياد جالب نبود ولي ديگه ميسوختيم و ميساختيم انقدر بدشانس هستم كه حالا شد اين!!!2ماه هم شانس نياوردم...منتظر معرفي طرح و شركت بصرفه از جانب شما دوست عزيز هستيم!!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بستگی به شهر داره. در تهران که گزینه های آسیاتک، های وب، فن آوا و شاید هم مخابرات محدود اگر که کمپین پاییزی داشته باشه(چون فقط تو کمپین ها شبانه رایگان داره)، موجودن

فعلا که من دنبال فن آوا هستم و هنوز دقیق نتونستم بفهمم پورتها رو روی چند میبندن !
    من تهرانم
    اسیاتک که هیچ ، بین اون سه تا باید انتخاب کنم.
    واقعا شور همه چیزو درمیارن...

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من 3-4 روز پیش تموم شده بودم قراردادم ولی چون حوصله نداشتم و خواستم تجربه کنم ببینم میتونم با 128 نامحدود کنار بیام یا نه 1 ماه دیگه تمدید کردم،منم به احتمال 60% میرم از پارس 15،16 آذر

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من از فن اوا سوال کردم
    سرویس 2 مگو رو 8 میبندن و سرویس 1 مگ و رو 6
    1مگ 2 تا 7 رایگان ولی 2 مگ رایگان نداره..

16. 5 کاربر از magidp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •