منم توی ورلد 38 هستم
k54
یوزرمsaiedena
شهرم:Alamut !
مختصات:(423|581) بر عکسه اولی 581 بعد 423
منم توی ورلد 38 هستم
k54
یوزرمsaiedena
شهرم:Alamut !
مختصات:(423|581) بر عکسه اولی 581 بعد 423
خوب چرا می زنی ... من دیدم اول اسمت M داره یه چیزی گفتم ... غلط کردم ، ولی همون ترایب خارجی بیشتر حال میدهای بابا من که گفتم مخالفه ترایب ایرانی هستم. و کار اخرش به ابنجاها کشیده می شه . دیگه چرا پای منو وسط می کشی؟![]()
متاسفانه سعید من نیستم و یکی از بچه های فروم بی بی فانز هست . که خیلی هم به کارش وارده البته من دارم زور می زنم بارونم کنه ولی نمی کنه هر چی بهش میگم قبلا لیدر بودم میگه نه چون انگلیست خوب نیستو ...
اعصابمو خورد کرده شاید خودم یه ترایب بزنم : دی
Last edited by a3m00n; 07-06-2009 at 20:00.
ترایب گاد ترکوند
lol
Last edited by M0h@MmMaD; 07-06-2009 at 20:46.
سلام
یکی بود پریمیوم میفروخت کی بود ؟
در ضمن میشه پریمیوم رو وسط کار وایستوندبعد استفاده کرد یه روزه دیگه؟
ممنون
می خوای ویرایش کنیم ؟؟؟
بدو ویرایش کن.
با يوزر HajAmoo در خدمتيم(اندر ورلد 38!!)!
جناب مهردادخان
مثل اينكه خيلي با من مشكل داري
بدجور داري مي سوزي
اولا كه عقده اي تو هستي، من اگه اينطورام كه تو ميگي هم باشم نميام آبروي يكي رو در يه جمع عمومي ببرم البته از شما ينتظاري بيشتري هم نميره
با اينكه از من بزرگتري هيچي شعور نداري و اصلا فكرشو نمي كردم تو يكي اينطوري باشي
مرديكه احمق! مگه بهم نگفتي ترايب گاد هم راه خودشو بره تو هم راه خودتو، من بدبخت كه كل ترايبمو بستم تا ايراني ها كاملا يه جا جمع بشن چون بعضي دو دل بودن و هي مي گفتن سعيد برگرده يا بريم مرج بكنيم و از اين حرفا
من كه از ترايب رنك 2 ورلد خودم گذشتم ديگه تو چرا اينقدر از من بدت مياد
اصلا تو چيكاره هستي؟ به تو چه ربطي داره؟ همه كساني كه قرار بود بيان از من ناراحت باشن اومدن و توجيه شون كردم اما تو رو كه حتي من دعوت هم نكرده بودم
اصلا سعيد بيشتر از تو حق داره بياد به من بگه چرا ترايبو بستي كه من براش توضيح دادم
در مورد اون جريان پرميوم دادنم
آره اون نامه رو زدم اما چون ايراني ها در عين حال كه باهوش ترين انسان هاي دنيا هستند احمق ترينشونم هستن اينو نفهمديد كه من با هزار راه ميتونستم خودم يه اكانت تو ترايب گاد داشته باشم ؟
اينو مبتدي ترين شخص شما فهميد اما شماها اومديد چي گفتيد ؟ مهرداد ميخواست پرميوم بده تا براش جاسوسي بكنه
اخه بعد اينكه سه روز از يه ورلد گذشته جاسوسي چه معنايي ميده نوب هاي متمدن ...
همون موقع كه ترايبو بستم چي گفتم به ايراني ها ؟ چرا اينقدر نامرد هستيد شماها؟ من گفتم بريد ترايب سعيد دقيقا همين حرفو زدم روز بعدشم به سعيد گفتم ايراني ها رو خوب نگهدار و موفق باشي
بعد اينكارم هم ازم انتظار داريد بيام تو ترايب گاد و باهاتون بازي كنم ؟ شماها خيلي بي چشم و روييد؟
بازم ازم انتظار كاري رو داريد ؟
بريد بميريد به خدا
شماها چند تا احمق هستيد كه ميايد اينجا با صميميت خودتون حرفايي رو بين خودتون رد و بدل مي كنيد اون كسي رو هم كه تازه اومده و از هيچي هم خبري نداره رو هم عليه من ذهنشو خراب مي كنيد .
من چند بار اومدم اينجا رو خوندم بخاطر اينكه ميدونستم خيلي شعورتون پايينه خواستم جواب ندم اين پست رو هم واسه اين زدم اينجا تا اون كساني كه واقعا محترم هستند بفهمن جريان چيه
من ترايب رنك 2 ورلد خودمو بستم تا ايراني ها در ترايب سعيد جمع بشن و بهتر بازي بكنن در حالي كه شديد با سعيد مشكل داشتم و اينكارو هيچ كس نمي كرد
تصميمو ميذارم به عهده وجدان بيدارتون
من که اصلا حوصله ندارم پست بالا رو بخونم ... ولی شک ندارم به اونی که نقل قول کردی داری فحش میدی ... واقعا دارای رتبه بودن تو ترایب انقدر مهمه و ما گاگولیم نمی فهمیم ، یا اینکه شما دارین الکی دعوا می کنین ...
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)