تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4131 از 4428 اولاول ... 31313631403140814121412741284129413041314132413341344135414141814231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,301 به 41,310 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

چی شده شما طرفدار مخابرات شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان ببینید من کی گفتم شرکت های pap بلانسبت مثل سگ پشیمون میشند از این قانون فقط به شرط اینکه مخابرات زرنگ باشه و این طرح اجرا نکنه

این شرکت ها فکر کردند با اجرای این طرح از شر دانلودرها راحت میشند و همشون میرند سمت مخابرات
    ولی اینقدر نمیفهمند که نبض بازار دست دانلودر ها هست یعنی مثلا من اگر برم مخابرات یقین بدون با خودم 20 نفر یوزر عادی رو هم میبرم مخابرات
    چونکه خیلی از مردم عادی سر در نمیارند از اینترنت و تابع کسی هستند که این کاره هست

واقعا این شرکت های pap ساده هستند اگر فکر کنند که میتونند یوزر های عادی نگه دارند و یوزرهای دانلدر رو بندازند بیرون
    افرین دقیقا درسته دوست و اشنا ها همه از من میپرسن راحت میتونم کلی کاربر رو تغییر جهت بدم
    تا الان 6-7 نفر رو اوردم پارس که الان دارم صحبت میکنم همه تخلیه کنن تو این هفته هم دو سه نفر میخواستن بگیرن نذاشتم فرستادمشون مخابرات
    بهت قول میدم بالای 30 درصد تو همون ماه اول تخلیه میکنن
    سرعت و پینگ و خیلی چیزا رو میشه تحمل کرد ولی این حرکت خیلی بی رحمی بود
    Last edited by sam09ft; 11-11-2014 at 14:50.

2. 8 کاربر از sam09ft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

همین الآن زنگ زدم 2020 مخابرات تهران.

درباره حداکثر سرعت و رایگان شبانه پرسیدم، می‌گه: «اینترنت به منازل فقط تا 2مگابیت می‌دیم. سرویس‌های حجمی‌مون هم شبانه رایگان ندارند.»

برای ما که شبانه رایگان دانلود می‌کردیم، حجمی مخابرات تهران که کلاً تعطیله. نامحدودشم اگه از دنگ و فنگ نامه و کارت دانشجویی و این جور حرفا که بگذریم، حداکثر بتونیم یه نامحدود 2مگابیت بگیریم با 75 هزار تومن ماهی.

حالا نمی‌دونم می‌شه 24 ساعته باهاش دانلود کرد با سرعت 250 تا یا نه.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آبان داره تموم میشه هنوز اسامی برندگان قرعه کشی این ماه رو نزدن . من از بچگی آرزو داشتم 50 گیگ جایزه پارس آنلاین رو ببرم

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان از این به بعد احتمالا بعضی ها بیاند و بخواند جو تایپک روبه هم بریزند تا موضوع اصلی که اعتراض به این سیاست جدید پارس آنلاین هست رو عوض کنند پس به قول دوستان اصلا محل نزارید به این پست ها و راحت از کنار اونا رد بشید

اگر خودتون یا از دوستانتون کسی پارس آنلاین تخلیه کرد بیاد و اینجا اعلام یکنه

7. 10 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

همین الآن زنگ زدم 2020 مخابرات تهران.

درباره حداکثر سرعت و رایگان شبانه پرسیدم، می‌گه: «اینترنت به منازل فقط تا 2مگابیت می‌دیم. سرویس‌های حجمی‌مون هم شبانه رایگان ندارند.»

برای ما که شبانه رایگان دانلود می‌کردیم، حجمی مخابرات تهران که کلاً تعطیله. نامحدودشم اگه از دنگ و فنگ نامه و کارت دانشجویی و این جور حرفا که بگذریم، حداکثر بتونیم یه نامحدود 2مگابیت بگیریم با 75 هزار تومن ماهی.

حالا نمی‌دونم می‌شه 24 ساعته باهاش دانلود کرد با سرعت 250 تا یا نه.
    دوست عزیز نامحدود مخابرات فقط تا 512 ارائه می شه چه با کارت دانشجویی و ... چه بدون اینها !

9. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من که سه ماه پیش تخلیه کردم رفتم مخابرات، نامحدود ۲ مگ. تو این سه ماه ۶۰۰ گیگ دانلود کردم، یعنی تو سه ماه به اندازه ۲ سالی که پارس آفلاین داشتم دانلود کردم.
    البته ظاهرا دیگه مخابرات نامحدود بیشتر از ۵۱۲ نمیده. ولی همون هم از پارس بهتره چون حداقل میدونی پول مفت تو جیب پارس نمیریزی.
    اگه همون موقع که ماه رمضون سرعتهارو آوردن پایین مثل من تخلیه کرده بودین الان هم عصابتون راحت بود هم اینا حساب کار دستشون اومده بود.
    هنوزم دیر نشده، ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است.

11. 2 کاربر از DarkLords بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوستانی که حرف از ریزش می زنن می گن پارس انلاین کم میاره مگه همین اتفاق برا شاتل نیافتاد مگه وقتی شاتل شبانه رو محدود کرد که بعد یک شب دانلود سنگین تا اخر ماه باید سماق بمکی چقدر ریزش داشت و کم اورد مگه بابا از هر 10 تا کاربر اینترنت فقط یکیش شاید دانلودر باشه بقیه فقط وب گردی و برا استفاده از شبکه های اجتماعی اینترنت دارن خیالتون راحت اینا بهتر از من و شما می دونن که چنتا کاربر دانلودر دارن و در صورت این اقدام چقدر کاربر ریزش می کنه اتفاقا قصد اینا هم اینه که این کاربر های پر مصرف رو بندازن بیرون دقیقا همون کاری که شاتل کرد و موفق بود اینطوری سود بیشتری می کنن چون کاربرانی که دانلودر نیستن بیشتر از ترافیک روزانه برا رفع نیازهاشون استفاده می کنن و ترافیک بیشتری می خرن و سود بیشتری براشون دارن
    به جای این همه هیاهو بهترین کار اینه که شرکتتون رو عوض کنید چون اینا انقدر دارن جیب منو شما رو تیغ می زنن که اگه یه شبه 50 درصد کابراشون رو هم از دست بدن باز به ضرردهی نمی افتن

13. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستانی که حرف از ریزش می زنن می گن پارس انلاین کم میاره مگه همین اتفاق برا شاتل نیافتاد مگه وقتی شاتل شبانه رو محدود کرد که بعد یک شب دانلود سنگین تا اخر ماه باید سماق بمکی چقدر ریزش داشت و کم اورد مگه بابا از هر 10 تا کاربر اینترنت فقط یکیش شاید دانلودر باشه بقیه فقط وب گردی و برا استفاده از شبکه های اجتماعی اینترنت دارن خیالتون راحت اینا بهتر از من و شما می دونن که چنتا کاربر دانلودر دارن و در صورت این اقدام چقدر کاربر ریزش می کنه اتفاقا قصد اینا هم اینه که این کاربر های پر مصرف رو بندازن بیرون دقیقا همون کاری که شاتل کرد و موفق بود اینطوری سود بیشتری می کنن چون کاربرانی که دانلودر نیستن بیشتر از ترافیک روزانه برا رفع نیازهاشون استفاده می کنن و ترافیک بیشتری می خرن و سود بیشتری براشون دارن
    به جای این همه هیاهو بهترین کار اینه که شرکتتون رو عوض کنید چون اینا انقدر دارن جیب منو شما رو تیغ می زنن که اگه یه شبه 50 درصد کابراشون رو هم از دست بدن باز به ضرردهی نمی افتن
    بله تائید می‌شه

15. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دقیقا نظر منم همینه

17. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان آسیاتک به منطقه مخابراتی من نمیده خدمات، مخابراتم که بخوام 2 مگ بگیرم ماهی 75 پیاده ام کل استفادمم دانلوده! پیشنهاد دیگری هست از دست این حروم خور ها خلاص شیم؟ اگه نتونم دانلود کنم ترجیح میدم ماهی 10 تومن پول 3 جی بدم فقط وسه وب.گردی دیگه!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •