خب باز خوبه که دانلود زیاد از اینترانتو محدود نمیکنن ولی خب اینترنتو :-(راستی شبی چقدر میشه گرفت از اینترنت؟چند شب ب چند شب دانلود کنی و چه مقدار محدودت میکنن؟سایت دانلود فیلمی سراغ ندارین ک اینترانت باشه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خب باز خوبه که دانلود زیاد از اینترانتو محدود نمیکنن ولی خب اینترنتو :-(راستی شبی چقدر میشه گرفت از اینترنت؟چند شب ب چند شب دانلود کنی و چه مقدار محدودت میکنن؟سایت دانلود فیلمی سراغ ندارین ک اینترانت باشه؟
سرورهایی که به اینترانت وصلن روشون نظرات میشه و به هر سایتی نمیدن. مثل سافتگذر و کافه بازار اینا محتواهاشون رو خودتون میبینید چجوری هستن دیگه.
شما توقع نداشته باش اینا سایتایی که فی*ل*ترشون میکنن رو بیارن رو اینترانت...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Last edited by Pedram_mrn; 01-10-2013 at 17:45.
رضا حرفتو قبول ندارم کاری به سرور خارجی و داخلی نداره که چقدر میخوای دان کنی
این شرکت شاتله که با سیستم های مانیتورینگشون کاربری که زیاد دان داره رو محدود میکنن
حالا شما 42 گیگ گرفتی لابد از دستشون در رفتی![]()
ظاهرا مشکل از تنظیمات فایروال من بود!کریو مثل اینکه روی تمام ISP ها کار میکنه!
من چند روزی هست که از شاتل سرویس گرفتم. این 25 درصد ترافیک آپلود به این صورته که شما مثلا میای یک ماهه-3 گیگ میگیری؛ حالا این 3 گیگ به مجموع آپلود+دانلود گفته میشه و اونطور نیست که فقط دانلود حساب بشه. 25 درصد 3 گیگ میشه 768 مگابایت، یعنی شما تا این مقدار اگر آپلود کنی حساب نمیشه و از اون به بعد شمرده میشه
ادیت: البته این رو اضافه کنم که من فقط مشاهداتم رو گفتم، اگر ایرادی داره دوستان لطفا تصحیح کنند...
Last edited by [Mohsen]; 01-10-2013 at 23:46.
دوستان برا کافی نت با 5 تا سیستم سرویس 512 نامحدود شاتل مناسب هست ؟؟؟چقدر سرعت دان میده؟؟
به نسبت این سرویس ، سرویس 2 مگ مخابرات چطوره؟؟
بالاخره محدود میشم یا نه من شبی چقدر دانلود کنم تا محدود نشم ؟ابته من معمولا تو1 یا 2 ساعت آخر اگه بزارم دانلد کنم چی میشه؟ آخه من حال بیدار موندن تا1 رو ندارم اگه تو این بازه ای ک گفتم بزارم دانلود بشه محدود نمیشم ؟ کا این سیستم محدودیتشون چجوریه؟ راستی نامحدود 128 چهقدره سرعت میده اون حد اقل تبادل ترافیک چیه جریانش؟
احتمالا ارور UDP traffic is probably blocked را بهتون میداده! که مربوط به فایرواله
نه، Comodo Firewall رو ریختم بعد پاکش کردم برای همین از جلوی خودش یکسری از پورت ها رو بسته بود!
اگه هر شب دانلود داشته باشی محدود میشی شما باید حداقل یه شب درمیون دانلود بکونی ، اشکالی نداره اگه بخوای از دو ساعت آخر ترافیک رایگان استفاده کنی ، خیر محدود نمیشی اگه محدود بشی 3 تا 7 روز محدودی بستگی داره اگه تو این مدتی که محدودی بازم دان بکونی به روزای محدودیتت اضافه میشه اگر نه که زود سرعتت میاد بالا ، اونو اطلاع ندارم
هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)