تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4131 از 4751 اولاول ... 313136314031408141214127412841294130413141324133413441354141418142314631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,301 به 41,310 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب باز خوبه که دانلود زیاد از اینترانتو محدود نمیکنن ولی خب اینترنتو :-(راستی شبی چقدر میشه گرفت از اینترنت؟چند شب ب چند شب دانلود کنی و چه مقدار محدودت میکنن؟سایت دانلود فیلمی سراغ ندارین ک اینترانت باشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب باز خوبه که دانلود زیاد از اینترانتو محدود نمیکنن ولی خب اینترنتو :-(راستی شبی چقدر میشه گرفت از اینترنت؟چند شب ب چند شب دانلود کنی و چه مقدار محدودت میکنن؟سایت دانلود فیلمی سراغ ندارین ک اینترانت باشه؟

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

سرورهایی که به اینترانت وصلن روشون نظرات میشه و به هر سایتی نمیدن. مثل سافتگذر و کافه بازار اینا محتواهاشون رو خودتون میبینید چجوری هستن دیگه.
    شما توقع نداشته باش اینا سایتایی که فی*ل*ترشون میکنن رو بیارن رو اینترانت...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
    Last edited by Pedram_mrn; 01-10-2013 at 17:45.

4. 3 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

خیر ، محدود نمیشید ، مثل من که ماه قبل 42 گیگ دانلود داشتم
    این ماه هم متاسفانه بازی خوبی نمیاد ، انشالله آبان 70 - 80 گیگ
    رضا حرفتو قبول ندارم کاری به سرور خارجی و داخلی نداره که چقدر میخوای دان کنی

این شرکت شاتله که با سیستم های مانیتورینگشون کاربری که زیاد دان داره رو محدود میکنن

حالا شما 42 گیگ گرفتی لابد از دستشون در رفتی

6. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تقریبا ۱ هفته میشه که این اتفاق افتاده!
    ظاهرا مشکل از تنظیمات فایروال من بود! کریو مثل اینکه روی تمام ISP ها کار میکنه!

من چند روزی هست که از شاتل سرویس گرفتم. این 25 درصد ترافیک آپلود به این صورته که شما مثلا میای یک ماهه-3 گیگ میگیری؛ حالا این 3 گیگ به مجموع آپلود+دانلود گفته میشه و اونطور نیست که فقط دانلود حساب بشه. 25 درصد 3 گیگ میشه 768 مگابایت، یعنی شما تا این مقدار اگر آپلود کنی حساب نمیشه و از اون به بعد شمرده میشه

ادیت: البته این رو اضافه کنم که من فقط مشاهداتم رو گفتم، اگر ایرادی داره دوستان لطفا تصحیح کنند...
    Last edited by [Mohsen]; 01-10-2013 at 23:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان برا کافی نت با 5 تا سیستم سرویس 512 نامحدود شاتل مناسب هست ؟؟؟چقدر سرعت دان میده؟؟

به نسبت این سرویس ، سرویس 2 مگ مخابرات چطوره؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رضا حرفتو قبول ندارم کاری به سرور خارجی و داخلی نداره که چقدر میخوای دان کنی

این شرکت شاتله که با سیستم های مانیتورینگشون کاربری که زیاد دان داره رو محدود میکنن

حالا شما 42 گیگ گرفتی لابد از دستشون در رفتی
    بالاخره محدود میشم یا نه من شبی چقدر دانلود کنم تا محدود نشم ؟ابته من معمولا تو1 یا 2 ساعت آخر اگه بزارم دانلد کنم چی میشه؟ آخه من حال بیدار موندن تا1 رو ندارم اگه تو این بازه ای ک گفتم بزارم دانلود بشه محدود نمیشم ؟ کا این سیستم محدودیتشون چجوریه؟ راستی نامحدود 128 چهقدره سرعت میده اون حد اقل تبادل ترافیک چیه جریانش؟

10. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ظاهرا مشکل از تنظیمات فایروال من بود! کریو مثل اینکه روی تمام ISP ها کار میکنه!
    احتمالا ارور UDP traffic is probably blocked را بهتون میداده! که مربوط به فایرواله

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

احتمالا ارور UDP traffic is probably blocked را بهتون میداده! که مربوط به فایرواله
    نه، Comodo Firewall رو ریختم بعد پاکش کردم برای همین از جلوی خودش یکسری از پورت ها رو بسته بود!

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

بالاخره محدود میشم یا نه من شبی چقدر دانلود کنم تا محدود نشم ؟ابته من معمولا تو1 یا 2 ساعت آخر اگه بزارم دانلد کنم چی میشه؟ آخه من حال بیدار موندن تا1 رو ندارم اگه تو این بازه ای ک گفتم بزارم دانلود بشه محدود نمیشم ؟ کا این سیستم محدودیتشون چجوریه؟ راستی نامحدود 128 چهقدره سرعت میده اون حد اقل تبادل ترافیک چیه جریانش؟
    اگه هر شب دانلود داشته باشی محدود میشی شما باید حداقل یه شب درمیون دانلود بکونی ، اشکالی نداره اگه بخوای از دو ساعت آخر ترافیک رایگان استفاده کنی ، خیر محدود نمیشی اگه محدود بشی 3 تا 7 روز محدودی بستگی داره اگه تو این مدتی که محدودی بازم دان بکونی به روزای محدودیتت اضافه میشه اگر نه که زود سرعتت میاد بالا ، اونو اطلاع ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •