عزیز mms الان 2 ماهی هست که قطعه
یه نگاه به چند صفحه قبل بنداز توضیحات دقیقتری میتونی پیدا کنی...![]()
عزیز mms الان 2 ماهی هست که قطعه
یه نگاه به چند صفحه قبل بنداز توضیحات دقیقتری میتونی پیدا کنی...![]()
بیچاره اون اپراتور سوم!!!
بلایی که سر ایرانسل آوردنو بدتر سر اون میارن!
MTN خیلی معروف تر هست.
گفتن که باید 3g باشه....حالا 3g که اینترنت flat خیلی پر سرعت تا حتی 3.6Mbit در ثانیه داره! فیلترش میکنن گند میزنن به همه چی!videocall رو هم ***** میکنن!!!!!!!!!!!
البته چون 3g خیلی با اینترنت کار داره چون اینا سرعت بالای 128 رو به خونه نمیدن چه برسه به موبایل دیگه اون اپراتور باید قید videocall و کیفیت تماس و ... رو بزنه/
البته اپراتوره امید الکی داره!
چون اینترنت 3g فوق العاده گرونه (از 100 دلار در ماه به بالا)...من که ارزونترشو ندیدم!
به همین دلیل ملت نمیرن اونو بخرن چون mtn خیلی بهتر خواهد بود! هم آنتن دهیش بهتره هم خدماتش...تمام چیزهایی که 3g داره وابسته به اینترنت پر سرعته....حالا اگه فیلترش کنن که میکنن معلومه که ایرانسل بهتر میشه!
ایرانسل تا وقتی که وضع ما اینه از هر اپراتور دیگه ای بهتر خواهد بود!
ممنونم عزیز دل بابا همین کارو هم کردم
از همهی بچه های این تاپیک معذرت میخوام![]()
سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام كرد: ارسال Mms توسط اپراتور دوم تلفن همراه به دليل تدوين مقررات مربوطه متوقف شده است.
محمدرضا فرنقيزاد - مدير كل روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در گفتوگو با ایسنا، با بيان اين مطلب اظهار كرد: به جهت تنظيم مقررات اجرايي و حقوقي مربوطه، ارايهي سرويس Mms توسط اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل) فعلا متوقف شده است و بواسطهي نامهاي از سازمان به اين اپراتور اين سرويس فعلا ارايه نميشود.
وي گفت: احتمالا تنظيم قوانين و مقررات مربوطه تا 3 ماه به طول خواهد انجاميد زيرا يك سرويس به شمار ميرود و طبيعتا مسائل خود را به همراه دارد.
اینم علی جون !![]()
آیا میشه آخرین اخبار ایرانسل رو هم بصورت Sms روی سیم کارتهای ایرانسل داشته باشیم؟
آیا میشه قبض پرداخت ماهیانه ایرانسل رو هم از طریق کارت بانکها پرداخت کرد ؟
آیا میشه با ایرانسل هم مثل اپراتورهای دیگه پیام کوتاه فرستاد و از تسهیلاتی مثل استفاده از اخبار همشهری با SMS و ... استفاده کرد؟
آیا میشه با ایرانسل هم با شماره تلفنهایی مثل 119 و 118 و ... تماس گرفت ؟
چرا باید مدیر عامل MTN در ایران سیم کارت دولتی 0912 داشته باشه و از ایرانسلش استفاده نکنه ؟
آیا در سیم کارتهای دولتی هم برای استفاده از رومینگ بین المللی نیاز به پرداخت وجه اضافی می باشد ؟
...
با این همه ایرانسل برای من یه چیز دیگست ...
توسعه پرشتاب شبکه ایرانسل و ارایه خدمات و اطلاعات صادقانه مایه دلگرمی ماست.
Last edited by Memphiss; 06-07-2007 at 14:03.
1.خودش یه چیزایی میفرسته
2.آره باید بشه...من اعتباری دارم.
3.نه اونا فقط با مخابرات قرارداد دارند.
4.امتحان نکردم...فکر نکنم بشه.
5.فقط دروغه...برای تخریب شخصیتش بوده...شایعه!
6.نه اون خرکیه!هر وقت خاصی میره توی یه شبکه دیگه و رومینگو اینا که ممکنه برای بچه های مرز نشین مشکل ایجاد کنه ولی ایرانسل راهش ایمنه.
این PTT رو اگه تو ایرانم راه اندازی کنن خیلی باحال میشه ! آدم تازه می فهمه تکنولوژی چیه !
اما حیف ..
حیف که هرچی رو اجازه بدن PTT رو اجازه نمیدن !! موبایل تبدیل میشه به یه چیزی شبیه بی سیم !
عمرا اینا اجازه بدن ! SMS به این سادگی رو سر یه مسئله کوچولو قطع می کنن ! حالا بیان PTT بدن !!
بچه ها سرویس جدید ایرانسل:
*150# رو بگیرید بهتون میگه چه جوری بگیرید.
بعد از ورود کد مثلا *150*09351111111# برای اون شماره یه sms میفرسته که لطفا با من تماس بگیرید.
اسم سرویس call back هست.
هنوز رسمی نیست پس تو سایت دنبالش نگردید...
* و # ها رو هم که میدونید چجوری بگیرید؟مطمئین نیستم توی پستم درست نشون بده!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)