با سلام ...
من دو تا مشکل داشتم...
اول اینکه چرا ویندوز بالا می یاد این پنجره ظاهر می شه ؟
دوم اینکه چرا نمی تونم با کامپیوتر منیجمنت پارتیشن سازی کنم این ارور رو می ده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
با سلام ...
من دو تا مشکل داشتم...
اول اینکه چرا ویندوز بالا می یاد این پنجره ظاهر می شه ؟
دوم اینکه چرا نمی تونم با کامپیوتر منیجمنت پارتیشن سازی کنم این ارور رو می ده ؟
![]()
این صفحه مرکز خوشامد-یا welcome center هست
اگه دقت کنی پایین سمت چپ یه مورد هست با این شرح: run at startup اگه احساس میکنی این پنجره جلب نیست میتونی اون تیکش رو برداری-دفعه بعد دیگه ازش خیری نیست
من نمی تونم حدس بزنم چطوری پاک شده ولی شما باید اول فونتها رو داشته باشی یا دانلود کنی(تو همین انجمن تو قسمت مربوط به فتوشاپ و طراحی میتونی بی نهایت فونت پیداکنی-در هر صورت شما بعد از دانلود فونتها باید اونها رو در کنترل پنل در شاخه ای بنام fonts کپی پیست کنی
نه تا جایی که من میدونم چنین نرم افزاری نیست-تنها راه نصب آپدیتهای ماکروسافت هست که شاید و تا حدودی بعضی مسائل ناسازگاریهای نرم افزاری رو برطرف کنه
ممنون ...
چرا نمی تونم با کامپیوتر منیجمنت پارتیشن سازی کنم این ارور رو می ده ؟
![]()
آقا کسی جواب مارو نمیده ؟
ببخشید 2 تا سوال دارم
1- من وقتی وارد task manager میشم توی تب perfrormance میزان استفاده از memory رو نشون میده که کمترینش روی 600 هست چرا ؟!؟!؟!؟ من یه xp دیگه روی سیستم دارم اگه اونو پاک کنم مشکل حل میشه ؟ اگه حل میشه میشه بگین چجوری ویندوز xp رو بدون نصب ویندوز جدید و اینا پاکش کنم ؟
2-آیا win visa قابلیتی مثل hibernate رو داره ؟ من وقتی رفتم power options چیزی متوجه نشدم
ممنون
من اگه بخوام History AdressBar همیشه غیرفعال باشه بدون اینکه cookie و temporary پاک بشن چیکار باید کنم؟
1-در واقع اینجور که شما فکر میکنی نیست...اینی که شما میبینی میزان رم باقی مونده 0 هست از این حکایت میکنه که در ویستا قابلیت جالبی به نام SuperFetch وجود داره که از تمام رم شما استفاده میکنه تا به سیستم شما سرعت ببخشه(با مکانیسم خاص)
اما همین قابلیت وقتی سیستم نیاز به رم داره به طور خودکار برای شما فضا ازاد میکنه...میتونید امتحان کنید...!
2-بله...باید فعالش کنید...اموزشش در تاپیک اموزش همین انجمن هست...سرچ کنید پیداش میکنید...
پست اخر این تاپیک رو بخون اینجا رو بخون..
سلام دوستان
ویستا یه مشکل بزرگ داره برا من و اون اینه که عکس ها رو که باز میکنم عکسا یه افکت زرد دارن . تو فتوشاپ هم همینطور باز میکنه عکس هارو یعنی با هر برنامه ای باز کنی زرد نشون میده همه سوراخ سمبه هارو گشتم تنظیمی براش نبود
ولی اگه همون عکس زرد شده رو تو دسکتاپ بزارید رنگها نرماله . کسی میتونه کمک کنه؟ 3 نوع ویستا امتحان کردم . تو هرسه هم اتفاق افتاده
جالب اینجاست که شانسی اینطور میشه یعنی اگه ویندوز رو 3 بار نصب کنم 2 بار اینزوری میشه 1 بار سالمه ؟
جواب؟ خیلی برام مهمه چون کارم عکسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)