آقای STATIC بهتونتبریک میگم! تو GG-Client بودم XeS خبرشو بهم داد!
آقای STATIC بهتونتبریک میگم! تو GG-Client بودم XeS خبرشو بهم داد!
ما چمنتیم (چاکر، مخلص، نوکر!!!!)حالا دیگه اینقدر هم منو لوس نکنید ما مخلص شما هم هستیم!
در ضمن درباره faceless و troll به نظر من هر کدوم که بازیکنشون سرعت عمل بیشتری داشته باشه میزنه! troll اگه lvl 2 رو بندازه میزنه و اگه نندازه میخوره! البته بدون lvl 2 اگه دوتا باترفلای ببنده هم شانس زدن داره!
بازم به نسبت کمتر!؟
در مورد ترول-ووید هم صحبتهای شما تایید میشه.
اتفاقا یکی از بهترین سوالهاییه که شنیدم. دو تا هیرو که 6 هاشون رو کاری نمیشه کرد! به شدت فست میشن و یکیشون شل میکنه ویکی دیگه بش داره! به نظرم ووید باید بزنه! ببین ووید فول آیتم فکر کنم فقط تینی رو راحت نزنه! وگرنه باید همه رو بزنه!به نظر شما faceless میزنه یا beastmaster هر دو فول آیتم!؟
این دیگه خیلی تابلوئه. وایپر از روی رزور رد میشه! اصلا فکر نکنم بحثی باشه. شما هم همونطور که گفتید، با یک سوتی باختید. وگرنه میبردید بازی رو. از اول بازی وایپر باید سیخ کنه رو رزور! با C تف بندازه روش. دقت کنید، مهم اینه که با C تف بندازید. نه با اتک. چون اینجوری هم رنجش 800 هست و هم یونیتای اون نمیان شما رو بزنن.اصلا رزور اول بازی نباید بتونه بیاد جلو! آخر بازی هم نباید آیتمی داشته باشه. ولی اول بازی، رزور رو ول کنید، احتمالا با آی آف چین (!) میآد جلو آخر بازی و قدم زنان وایپر رو میزنه!!و از همه اینا گذشته بین razor و viper کدوم میزنه!؟
راستی دیروز داشتیم یه بازی میکردیم، یکی از یارامون لایف استیلر بود. آخر بازی، فانتین تیم 2 رو زد!!!!! lol
یه لینک برای 6.52 AI 2 میدین از dotaportal نمیشه دانلود کرد
بگردی پیدا میشه!!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصولا لایف استیلر،فانتین زنه...برو بچز گیم ما هم امتحان کرده بودن...خیلی راحت میزد...البته باید آخر بازی باشه،آیتم هاش دقیق یادم نیست...اما تا اونجا که یادمه سیتنیک و Heart رو داشت...خوب با توجه به ویژگی استیلر،دور از دسترس نمیتونه باشه...
اتفاقا من void vs beastmaster با یکی بازی کردم نتونست نفس بکشه من void بودم
راجع به razor vs viper هم کاملا با musketeer موافقم
همونطورکه دوستمون حدس زدن، سیتنیک داشت. ولی هارت واسه چی؟! یک باترفلای داشت و یک دیواین!! همین!!!! lol البته پاور ترید و اینا رو هم داشت!مگه آیتم های life stealer چی بود؟؟؟؟؟
تایید میشه. ولی تا حالا ندیدم کسی توی بازی بزنه! همه فقط یه مپ میسازن، 2 تا باترفلای، یه سیتنیک و 3 تا دیواین (!) میبندن میرن میزنن. که خیلی راحته دیگه! تو بازی 5به5 خیلی عجیبه... وگرنه آبشار زدن که کاری نداره!!اصولا لایف استیلر،فانتین زنه...برو بچز گیم ما هم امتحان کرده بودن...خیلی راحت میزد...البته باید آخر بازی باشه،آیتم هاش دقیق یادم نیست...اما تا اونجا که یادمه سیتنیک و Heart رو داشت...خوب با توجه به ویژگی استیلر،دور از دسترس نمیتونه باشه...
مرسی بابت پاسه و همچنین تاییدت!!اتفاقا من void vs beastmaster با یکی بازی کردم نتونست نفس بکشه من void بودم
راجع به razor vs viper هم کاملا با musketeer موافقم
میشه اون بازی ووید و بیست مستر رو یکم با جزئیات تعریف کنی؟ مثلا اول بازی چی کار کردی و اینا.
باز هم مرسی از دوستان
اول بازی یه ونگارد و دو سه تا ریتبند بستم بعد پاچوبی رو کامل کردم و چون میدونستم طرف میخواد return ببنده چون کلا بش بود رفتم تو کار satanic بعد از اون هم butterfly رو بستم بعد heart بستم و بازی رو تموم کردم یارو کم اورده بود 4 تا return بسته بود ولی چون خونش کم بود کم میاورد اگر دمیجم کم میشد هم خیلی راحت فرار میکردم با لول یکه ووید. ولی خیلی راحت زدمش
در ضمن من 1به1 بازی نمیکنم چون حال نمیده ولی چون طرف چند بار خودش خواست بازی کنیم و می گفت بست مستر میزنه من هم بازی کردم.
کاش همیشه دوست باشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)