تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 602 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دونه خط دیگه هم گرفتم با مودم HG8245Q که احتمالا فردا میان فیوژن میکنن با اون هم تست میذارم، ببینم فرقی داره یا نه.

سلام دوستان
    اینترنت من الان نزدیک دو هفته هست که سرعت دانلود اومده روی سی سرعت آپلود اومده زیر یک!
    با ۲۰۲۰ تماس میگیرم ارجاع میده به پشتیبان اونم نمیتونه کاری کنه میگه دوباره زنگ بزن ۲۰۲۰
    خلاصه پاس کاری!
    موندم چیکار کنم راهی دیگه هست برا پیگیری؟!
    پارامترهای دریافتی مودم هم میگن مشکلی نداره!
    درکل پارامترها با موقعه ای که سرعتم‌خوب بود فرقی نکرده
    اگر شماره پیمانکار رو دارید مستقیم با شخص اصلی پیمانکار تماس بگیرید و بگید بیان بررسی کنن. سوکت ها رو هم یکمی در بیارید و فوت کنید شاید بهتر بشه.

2. 3 کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

ما سه هفتست تقریبا کابل کشی کردن ولی خبری از اینترنت نیست. کابل کشی ما بدون هزینه بود و فقط پول مودم و گرفتن. مودم ۸۲۴۵ هواوی پورت سبز .
    برای نوع سرویس من بهشون گفتم ۵۰ مگ برای بزنید ولی اونا گفتن اول ۱۶ مگ بگیر بعد اگه خواستی سرویستو تغییر بده .تو پنل کاربری زده ۱۶ مگ ماهی ۱۸۰ گیگ بین الملل یک ساله پس پرداخت استاندارد. فعلا هم منتظر یک معجزه هستیم اینترنت و دایر کنن.
    چرا میگی تقریبا؟ مگر کابل کشیه داخلیتون تموم نشده هنوز؟ اگر تموم شده دیگه نباید اینقدر طول میکشیده.
    کانفیگش نهایت نیم ساعت زمان میبره سرپایی، که همونجا با گوشی پیمانکار خودش ردیف میکنه. بعد از ارساله اطلاعاته مودم به مرکز ارتباط برقرار میشه همون لحظه. اینها چیزیه که برای خود من اتفاق افتاده.
    ارتباط FAT با مرکز هم میتونه براحتی تو چند ساعت انجام بشه. یعنی ارتباطه نهایی بعد از تمامه کابل کشیها، بیشتر از دو سه روز نباید زمان ببره در کل.

4. این کاربر از nasi1962 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

چرا میگی تقریبا؟ مگر کابل کشیه داخلیتون تموم نشده هنوز؟ اگر تموم شده دیگه نباید اینقدر طول میکشیده.
    کانفیگش نهایت نیم ساعت زمان میبره سرپایی، که همونجا با گوشی پیمانکار خودش ردیف میکنه. بعد از ارساله اطلاعاته مودم به مرکز ارتباط برقرار میشه همون لحظه. اینها چیزیه که برای خود من اتفاق افتاده.
    ارتباط FAT با مرکز هم میتونه براحتی تو چند ساعت انجام بشه. یعنی ارتباطه نهایی بعد از تمامه کابل کشیها، بیشتر از دو سه روز نباید زمان ببره در کل.
    تقریبا منظور از مدت زمانی که کابل کشی تموم شده تا الان. خونه ما که کلا از اول چون نوسازه توسط سازنده کل واحدا فیبر کشی شده. یعنی
    فقط آوردن تا دم خونه وصل کردن براحتی. ولی چرا دایر نمیشه خدا میدونه. به مسئول فیبر مخابرات چندین بار سر زدم میگن در دست اقدام هست. به رییس مخابرات گفتم گفت باید با مسئول فیبر هماهنگ کنید. به پیامانکار گفتم میگه دست ما نیست باید اونا خط و وصل کنن. به ۲۰۲۰ گفتم میگه باید به مخابرات منطقه بگید. خلاصه ۳هفتست مارو پاس کاری میکنن و خط وصل نمیکنن. بدبختی ما اینه که ما کل این مدت چندین ماهه که دنبال اینترنت بودیم کلا تو خونه هیچ اینترنتی نداشتیم. یعنی چون خونه خط مس نداره حتی adsl هم نداشتیم موبایل هم اینترنتش هیچ اوپراتوری آنتن درستی نداره . خیلی سخت گذشت. حالا ما خوشحال بودیم کابل کشی تموم شد و اینترنت دار شدیم بعد کلی زمان اینم از کار اینا. یعنی کاری نیست که بدون دردسر برای مردم راه بندازن.

6. این کاربر از alirezabz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تقریبا منظور از مدت زمانی که کابل کشی تموم شده تا الان. خونه ما که کلا از اول چون نوسازه توسط سازنده کل واحدا فیبر کشی شده. یعنی
    فقط آوردن تا دم خونه وصل کردن براحتی. ولی چرا دایر نمیشه خدا میدونه. به مسئول فیبر مخابرات چندین بار سر زدم میگن در دست اقدام هست. به رییس مخابرات گفتم گفت باید با مسئول فیبر هماهنگ کنید. به پیامانکار گفتم میگه دست ما نیست باید اونا خط و وصل کنن. به ۲۰۲۰ گفتم میگه باید به مخابرات منطقه بگید. خلاصه ۳هفتست مارو پاس کاری میکنن و خط وصل نمیکنن. بدبختی ما اینه که ما کل این مدت چندین ماهه که دنبال اینترنت بودیم کلا تو خونه هیچ اینترنتی نداشتیم. یعنی چون خونه خط مس نداره حتی adsl هم نداشتیم موبایل هم اینترنتش هیچ اوپراتوری آنتن درستی نداره . خیلی سخت گذشت. حالا ما خوشحال بودیم کابل کشی تموم شد و اینترنت دار شدیم بعد کلی زمان اینم از کار اینا. یعنی کاری نیست که بدون دردسر برای مردم راه بندازن.
    دوستان ببینید من قبلا هم توضیح دادم اینکه فیبر برای شخصی یک روزه وصل میشه برای شخصی حتی ۳ماه اصلا ربطی به اینکه همه چیز آماده است نداره...
    اینکه برای شما فست فیوژن کردن و یا برای شخصی مدل دیگه فیوژن میشه ربطی نداره... شما روند خودتون رو دیدیدن اما روند دیگر دوستان و یا روند اصلی قرار نیست شبیه به هم دیگه باشه...
    یه اصولی برای خودشون دارن به اسم طراحی .. طراحی فیبر کشی و طراحی شبکه فیبر.. برای همین برای هر شخصی با دیگری فرق داره...بابت همین موضوع ممکنه تا ۳ ماه هم طول بکشه... برای برای جلوگیری از این موضوع کمتر شدن زمان فوق میتونید پولیتیک بزنید و یا موضوع را مقداری با فشار از سمت خودتون انجام بدید...
    بعد از مدت ۱ماه اگر فیبر کشی شده و هنوز اکانت شما تکلیفش معلوم نیست درخواست کنید تا اکانت سایت برای شما ارسال شه..
    بعد از ارسال اکانت سایت اگر هنوز سرویس نداشتید.. باید خداکثر ۲۰ روز صبر کنید.. بعد از ۲۰ روز به مخابرات مراجعه کنید و اعلام کنید اگر ظرف مدت ۷ روز سرویس وصل نشه از طریق بازرسی بررسی میکنید.. و همینطور از بخش دایری سئوال کنید که مشکل کجاست و حتما اعلام کنید اون بخش خیلی زود مشکل رو برطرف کنه و اگر برای شما فیبر داخلی کشیده شده و هزینه کردید اگر برطرف نشه برای جمع آوری و عودت وجه مراجعه باید کنن. با این حالت ها تحت فشار گذاشتن البته با داشتن مدیریت موضوع از سمت شما خیلی زود به جواب میرسید.

8. 2 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

یه سوال داشتم.
    وای فای مودم ۸۲۴۵h به صورت پیش فرض خاموشه؟ من هنوز نتم دایر نشده همینجوری وصل کردم به برق ولی چراغ وای فای مودم روشن نمیشه. اول باید با کابل کانفیگ کرد تا چراغش روشن بشه یا وای فای دستگاه ایراد داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2022

پيش فرض

سلام به همه دوستان کسی بوده که در شهر کاشان اینترنت فیبر نوری گرفته باشه؟
    چنتا سوال دارم ازش

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

یه سوال داشتم.
    وای فای مودم ۸۲۴۵h به صورت پیش فرض خاموشه؟ من هنوز نتم دایر نشده همینجوری وصل کردم به برق ولی چراغ وای فای مودم روشن نمیشه. اول باید با کابل کانفیگ کرد تا چراغش روشن بشه یا وای فای دستگاه ایراد داره؟
    این روش تنظیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

دوباره سلام. دوستان من مودمی که گرفتم از پیمانکار 8245h هست. تو مشخصاتی که روی دستگاه نوشته بازم ۸۲۴۵ هست. قیافه دستگاه دقیقا همون ۸۲۴۵ هست. ولی وقتی وارد تنظیمات دستگاه کخ میشی زده 8240h. این یعنی چی؟ درسته یا پیمانکار مودم 8240 رو جای 8245 لیبل زده بهم قالب گرده؟ میشه لطفا یکی بهم توضیح بده؟
    درضمن وقتی مودم رو روشن میکنی وای فای دستگاه کار نمیکنه. هیچ قسمتی هم تو صفحه تنظیمات برای فعال کردن وای فای نداره. تو قسمت wlan که میری فقط یه گزینه هست برای خاموشی خودکار wlan اونم کار نمیکنه. دکمه سخت افزاری دستگاه رو برای روشن کردن وای فای میزنم اونم کاری انجام نمیده.
    Last edited by alirezabz; 07-01-2022 at 19:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2022

پيش فرض

سلام دوستان
    من در حال حاضر اینترنت vdsl مخابرات دارم
    مخابرات به من گفت فعلا در منطقه شما ftth پشتیبانی نمیشه

این باکس سمت راست در کوچه ی بالایی ما وجود داشت و نوشته ONU . طبق سرچ هایی که کردم مربوز به فیبر نوری میشه فکر کنم .

آیا این باکس مربوط به ONU هست ؟
    اگر نیست . مخابرات با هزینه ی شخصی فیبر نوری رو بستر سازی میکنه ؟ کسی تجربه داشته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

سلام دوستان
    من در حال حاضر اینترنت vdsl مخابرات دارم
    مخابرات به من گفت فعلا در منطقه شما ftth پشتیبانی نمیشه

این باکس سمت راست در کوچه ی بالایی ما وجود داشت و نوشته ONU . طبق سرچ هایی که کردم مربوز به فیبر نوری میشه فکر کنم .

آیا این باکس مربوط به ONU هست ؟
    اگر نیست . مخابرات با هزینه ی شخصی فیبر نوری رو بستر سازی میکنه ؟ کسی تجربه داشته ؟
    نه این fat فیبر نوری نیست. شما تو گوگل سرچ کن fat فیبر نوری نمونه هاشو میتونی ببینی. بعد بگرد تو کوچه بالایی یا پایینی یا کوچه خودتون هست یا نه اگه باشه حتما باید تو مسیری باشه که عرض کوچه خیابون رد نکنه و مسیر دیواری بیاد بره تو خونتون و رییس مخابراتتون ادم درستی باشه نهایت یکی دوماه اگه مثل ما ما اذیت کن باشه یک سال. کابل کشی بستگی به متراژ داره . مال من و با طرح پس پرداخت یکساله هزینه ای بابت کابل بیرون نگرفتن ولی برای بعضیهارو گرفتن. ولی یه سر برو مخابرات مستقیم پیش رییس فقط . با مسئول پشت باجه حرف نزن دیدی اگه درست شدنیه و آدم خوبیه پیگیر شو.

16. 2 کاربر از alirezabz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •