تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 452 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ازش ميشه به عنوان دکوري استفاده کرد. يا دل و روده اش رو بيرون بياريد يه چيزي ياد بگيريد.
    برای تلفن اینترنتی ازش استفاده می کنم .

2. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان عزیزم ، سلام ، سوالی که دارم اینه که این سرویس 2199 تومن مبین نت به همراه مودم و 300 گیگ اینترنت 3 ماهه از نظر سرعت
    آپلود خوب هست؟ من برای پخش زنده میخوام و سرعت اپلود مناسب و همچنین سرعت اپلود استیبل برام خیلی مهم هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

دوستان عزیزم ، سلام ، سوالی که دارم اینه که این سرویس 2199 تومن مبین نت به همراه مودم و 300 گیگ اینترنت 3 ماهه از نظر سرعت
    آپلود خوب هست؟ من برای پخش زنده میخوام و سرعت اپلود مناسب و همچنین سرعت اپلود استیبل برام خیلی مهم هست.
    سلام
    با توجه به بالارفتن قيمت ها اگر به شرط کارشناسي بخريد مفت هست.
    کارشناس مي فرستن سيگنال رو در محل تست مي کنن و تست سرعت مي گيرن و تحويل ميدن.

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    با توجه به بالارفتن قيمت ها اگر به شرط کارشناسي بخريد مفت هست.
    کارشناس مي فرستن سيگنال رو در محل تست مي کنن و تست سرعت مي گيرن و تحويل ميدن.
    هزینه کارشناس چقدر میشه ، اگر جواب بده یا نده؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سرعت آپلود یک تا 4 مگابیته
    فکر کنم به درد شما نمی خوره و کمه

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

هزینه کارشناس چقدر میشه ، اگر جواب بده یا نده؟!
    يه زماني نزديک به رايگان بود. من توي طرح مهاجرت از وايمکس به LTE گرفتم. شرکت نشاني رو پرسيد، يه نفر نماينده اومد، از همه مدارک (کارت ملي، قبض و کد پستي) در محل عکس گرفت و فرم ها رو خودش پر کرد و سيگنال رو تست کرد، مودم و چک بازگشت رو تحويل داد، کلا يه 2 تومن گرفت که اونم فک کنم نبايد مي گرفت.

اين کارشناسها کارمند مبين نت نيستن و در قالب کارشناس فروش شهرهاي مختلف رو پوشش مي دن. وضعيت به روزتر هزينه ها رو دوستاني که تازگي خريدن بايد بگن.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

سرعت آپلود یک تا 4 مگابیته
    فکر کنم به درد شما نمی خوره و کمه
    تازگي وضعيت سيگنال مبين نت بهتر شده. شايد براي اينکه همکاري با همراه اول رو شروع کرده و احتمالا داره از دکل هاي اونها هم استفاده مي کنه. تست هاي من نشون مي ده آپلود 4 و دانلود 40 رو بيشتر جاها مي تونيد داشته باشيد. (همه 100 گيگ رايگان نوروزي پارسال رو با سرعت 40 مگ دانلود کردم) سرعت 4 مگ براي آپلود ويدئو زنده اچ دي کافي هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2021
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    چرا پس برای من تند تند قطع میشه اوایل که خرید بودم خوب بود و بعدش دگ افتضاح شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه toadstool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد آنتن خارجی برای مودم های مبین نت سوال داشتم من یه مدت یه سرویس از مبین نت گرفتم که چون خونمون طبقه اول(تهران) هست خود مبین نت تقریبا اصلا آنتن نداد ولی روی همراه اول کمی بهتر بود و مخصوصا بعضی قسمتهای خونه سرعت قابل قبول بود حتی صبح زود گاهی اوقات به 60 هم می رسید ولی بعد یه مدت اینقدر ضعیف شد که قیدش رو زدم و پس دادم و پول مودم هم گرفتم الان با ADSL به مشکل خوردم و نویزم زیاده باز تصمیم گرفتم اینترنت رو عوض کنم مصرفم ماهانه حداقل 40 گیگ هست و توی اینترنت های بدون نیاز به خط تلفن به نظرم قیمت های مبین نت هنوز منطقی تره (در ضمن خونمون ایرانسل کلا تعطیله و همراه اول کم و بیش آنتن دارم که گاهی اوقات میترکه). به نظرتون برای مصارف با حجم بالا کدوم شرکت و جه اینترنتی رو پیشنهاد میدید؟ و اما سوال اصلی آنتن های خارجی مبین نت هزینش چقدره؟ آیا ارزش هزینه کردن داره؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد آنتن خارجی برای مودم های مبین نت سوال داشتم من یه مدت یه سرویس از مبین نت گرفتم که چون خونمون طبقه اول(تهران) هست خود مبین نت تقریبا اصلا آنتن نداد ولی روی همراه اول کمی بهتر بود و مخصوصا بعضی قسمتهای خونه سرعت قابل قبول بود حتی صبح زود گاهی اوقات به 60 هم می رسید ولی بعد یه مدت اینقدر ضعیف شد که قیدش رو زدم و پس دادم و پول مودم هم گرفتم الان با ADSL به مشکل خوردم و نویزم زیاده باز تصمیم گرفتم اینترنت رو عوض کنم مصرفم ماهانه حداقل 40 گیگ هست و توی اینترنت های بدون نیاز به خط تلفن به نظرم قیمت های مبین نت هنوز منطقی تره (در ضمن خونمون ایرانسل کلا تعطیله و همراه اول کم و بیش آنتن دارم که گاهی اوقات میترکه). به نظرتون برای مصارف با حجم بالا کدوم شرکت و جه اینترنتی رو پیشنهاد میدید؟ و اما سوال اصلی آنتن های خارجی مبین نت هزینش چقدره؟ آیا ارزش هزینه کردن داره؟
    ممنون
    سلام

دو نکته درباره آنتن هاي خارجي بايد در نظر داشته باشيد: يکي اينکه بنجل توي بازار ريخته و حتا فروشگاه هاي آنلاين ممکنه ترکيبي از نمونه ها بنجل و اصل بفرستن. ديگه اينکه حتما بايد گزينه آنتن خارجي در مودم فعال بشه تا ازش استفاده کنه.

طبيعتا اگر بتونيد آنتن اصل برند هواوي بخريد حتما تاثير داره.

توي سرويسهاي LTE ثابت، فعلا سرويس يک ساله مبين نت به صرفه ترين هست.

12. این کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •