برای تلفن اینترنتی ازش استفاده می کنم .
برای تلفن اینترنتی ازش استفاده می کنم .
دوستان عزیزم ، سلام ، سوالی که دارم اینه که این سرویس 2199 تومن مبین نت به همراه مودم و 300 گیگ اینترنت 3 ماهه از نظر سرعت
آپلود خوب هست؟ من برای پخش زنده میخوام و سرعت اپلود مناسب و همچنین سرعت اپلود استیبل برام خیلی مهم هست.
سلام
با توجه به بالارفتن قيمت ها اگر به شرط کارشناسي بخريد مفت هست.
کارشناس مي فرستن سيگنال رو در محل تست مي کنن و تست سرعت مي گيرن و تحويل ميدن.
هزینه کارشناس چقدر میشه ، اگر جواب بده یا نده؟!
سرعت آپلود یک تا 4 مگابیته
فکر کنم به درد شما نمی خوره و کمه
يه زماني نزديک به رايگان بود. من توي طرح مهاجرت از وايمکس به LTE گرفتم. شرکت نشاني رو پرسيد، يه نفر نماينده اومد، از همه مدارک (کارت ملي، قبض و کد پستي) در محل عکس گرفت و فرم ها رو خودش پر کرد و سيگنال رو تست کرد، مودم و چک بازگشت رو تحويل داد، کلا يه 2 تومن گرفت که اونم فک کنم نبايد مي گرفت.
اين کارشناسها کارمند مبين نت نيستن و در قالب کارشناس فروش شهرهاي مختلف رو پوشش مي دن. وضعيت به روزتر هزينه ها رو دوستاني که تازگي خريدن بايد بگن.
تازگي وضعيت سيگنال مبين نت بهتر شده. شايد براي اينکه همکاري با همراه اول رو شروع کرده و احتمالا داره از دکل هاي اونها هم استفاده مي کنه. تست هاي من نشون مي ده آپلود 4 و دانلود 40 رو بيشتر جاها مي تونيد داشته باشيد. (همه 100 گيگ رايگان نوروزي پارسال رو با سرعت 40 مگ دانلود کردم) سرعت 4 مگ براي آپلود ويدئو زنده اچ دي کافي هست.
سلام
چرا پس برای من تند تند قطع میشه اوایل که خرید بودم خوب بود و بعدش دگ افتضاح شد
سلام دوستان
در مورد آنتن خارجی برای مودم های مبین نت سوال داشتم من یه مدت یه سرویس از مبین نت گرفتم که چون خونمون طبقه اول(تهران) هست خود مبین نت تقریبا اصلا آنتن نداد ولی روی همراه اول کمی بهتر بود و مخصوصا بعضی قسمتهای خونه سرعت قابل قبول بود حتی صبح زود گاهی اوقات به 60 هم می رسید ولی بعد یه مدت اینقدر ضعیف شد که قیدش رو زدم و پس دادم و پول مودم هم گرفتم الان با ADSL به مشکل خوردم و نویزم زیاده باز تصمیم گرفتم اینترنت رو عوض کنم مصرفم ماهانه حداقل 40 گیگ هست و توی اینترنت های بدون نیاز به خط تلفن به نظرم قیمت های مبین نت هنوز منطقی تره (در ضمن خونمون ایرانسل کلا تعطیله و همراه اول کم و بیش آنتن دارم که گاهی اوقات میترکه). به نظرتون برای مصارف با حجم بالا کدوم شرکت و جه اینترنتی رو پیشنهاد میدید؟ و اما سوال اصلی آنتن های خارجی مبین نت هزینش چقدره؟ آیا ارزش هزینه کردن داره؟
ممنون
سلام
دو نکته درباره آنتن هاي خارجي بايد در نظر داشته باشيد: يکي اينکه بنجل توي بازار ريخته و حتا فروشگاه هاي آنلاين ممکنه ترکيبي از نمونه ها بنجل و اصل بفرستن. ديگه اينکه حتما بايد گزينه آنتن خارجي در مودم فعال بشه تا ازش استفاده کنه.
طبيعتا اگر بتونيد آنتن اصل برند هواوي بخريد حتما تاثير داره.
توي سرويسهاي LTE ثابت، فعلا سرويس يک ساله مبين نت به صرفه ترين هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)