سلام لطفاً درباره قابلیت های نرمافزار ی 2510 بیشتر توضیح بدید خودتون استفاده کردید مطمئن اید-- میشه دید هر ای پی کلا چقدر مصرف کرده؟
میشه چند ssid تنظیم کرد با محدودیت حجم + سرعت » که به کاربران مختلف داد
سلام لطفاً درباره قابلیت های نرمافزار ی 2510 بیشتر توضیح بدید خودتون استفاده کردید مطمئن اید-- میشه دید هر ای پی کلا چقدر مصرف کرده؟
میشه چند ssid تنظیم کرد با محدودیت حجم + سرعت » که به کاربران مختلف داد
کسی اطلاع نداره
قابلیتهای نرمافزار 2510 را توضیح میدی لطفا__ چند ssid میشه معرفی کرد؟ محدودیت حجم و سرعت برای هر ssid میشه گذاشت؟
یا اینکه هر کاربر چقدر مصرف داشته!
ممنون بقیه دوستان اگر میدونند بگن
[B]اساتید یه سوال
2510 ورودی wan دارد؟
Last edited by سجاد23; 07-08-2017 at 21:49.
اگر 2510 ورودی وان داشته باشه میشه از مودم دیگه کابل لن زد به 2510 و فقط این کار وایرلس رو انجام بده مثل روتر
Wan کسی مطمئن باشه
سلام دوستان،
کسی تا خالا متوجه یکی بودن سیمکارت های td lte. و lte شده اخه وقتی سیمکارت td lte و lte رو میزارم تو مودم از نظر سرعت و فرکانس و قدرت یکی هستن، خواستم بدونم همچین چیری واقعا ممکنه که. Tdlte همون lte باشه درصورتی که خود ایرانسل گفته متفاوتن از نظر فرکانس؟
نه
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
درود
اول خواستم از مبین نت بگیرم که دیدم اکثرا پشیمون شدن و رفتن سمت ایرانسل .
بعد خواستم adsl بگیرم که تمام isp ها به جز دزد انلاین ، محدودیت داشتن در مرکز مخابراتی ما ... پارس انلاین هم کارشناسشون مطمئنا میخواست منو بپیچونه
دیروز از سایت yello یه مودم 2101 با بسته ۱۰۰ گیگش رو گرفتم بلکه از lte ایرانسل خلاص شم !
ولی این چند صفحه اخیر هر چی دیدم وضعیت وحشتناک دوستان بوده که واقعا نگران کنندست D:
قبل ها یادمه کسایی که td ایرانسل رو میگرفتن ، تو تاپیک میگفتن حداقل سرعتشون ۴-۵ مگا«بایته» ، ولی الان مشکل انتن دهی و ... هم مثل اینکه زیاد شده ...
انشاللّه فردا مودم به دستم رسید و فعال شد حتما پست میذارم راجع بهش.
ضمنا یه درخواستی داشتم ممنون میشم اگر عزیزی کمک کنه . حقیقتش من ۶ ساله این جا عضوم که البته طی دو سال اخیر فعالیتم رو بیشتر کردم و تگ کاربر فعال بخش اینترنت هم داده شد بهم ، ولی یک ماه که استفاده نکردم از اون حساب به طور کامل پسوردش رو فراموش کردم .
مشکل هم این جاست ایمیلی که باهاش ثبت نتم اون حساب رو انجام داده بودم ، سال هاست حتی نمیدونم چه بلایی سرش اومده و دسترسی هم بهش ندارم .
ممنون میشم اگر کمکم کنید که برای حل این موضوع ، چی کار باید کنم یا با چه شخصی باید ارتباط بگیرم .
یوزر سابقم هم اینه : mobile1199
عذر میخوام باز اگه این جا مطرح کردم و میدونم طبق قوانین ، اسپم محسوب میشه ولی چاره ای نداشتم .
من که متوجه نشدم
- - - Updated - - -
[Q
این هم تست ۴ صبح
واقعا چی فکر کرده ایرانسل با خودش؟ کم میکنم آخرش اینه صداشون در بیاد زیاد کنم؟ آخه اینکه از وایمکسم بدتر شد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)