تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 848 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

این سرویس جدید گیم پارس انلاین که به گفته خودشون از 2 تا 7 بامداد ترافیک نامحدود و رایگان داره برای من که تا الان 16 روزه دارم از این سرویس استفاده میکنم تا حدود کمی رایگان بوده از این بابت که بنده به غیر از بازی در ساعاتی که ترافیک حساب میشه از اینترنت استفاده نمیکنم نهایت یک سایت خبری رو مرور کنم و در ساعات نامحدود فیلم یا چند تا موسیقی دانلود میکنم ، ماه های پیش که این سرویس نبود من این فیلم و موسیقی رو داخل ساعات غیر رایگان دانلود میکردم ولی اخر ماه چند گیگ هم اضافه میاوردم اما این ماه تا به حال چند گیگ کم اوردم که یا این سرویس همون یک سوم ترافیک شبانه رو رایگان حساب میکنه (به مانند قدیم) یا اینکه چند شب ترافیک شبانه رو کاملا حساب کرده

جدا از مسئله ترافیک اگر دقت کنید رنج ایپی شما توی این سرویس با 91.99 شروع میشه و با قطع و وصل مجدد مودم ایپی شما تغییری نمیکنه (که البته با تماسی که داشتم گفتن برای اینه که این سرویس برای بازی بهینه شده)، اما توی سرویسای قبلی هر زمان که پینگ تایم شما افزایش داشت یا به اصطلاح Lag داشتید شما با یک تغییر ایپی این مشکل رو رفع میکردین

به این علت این موضوع رو مطرح کردم چون من تا به الان از پارس انلاین time out یا pocket loss داخل بازی نداشتم اما چند روزه که ساعتهای متوالی به این مشکل خوردم و زنگ زدم گفتن که firewall رو خاموش کن یا مثلا ببینید با /\/VP وصل نیستید و از این حرفا، با اینکه چند تا از دوستان بنده هم از نقاط مختلف کشور سرویس پارس انلاین مخصوص بازی های انلاین رو خریداری کردن به مانند بنده این مشکل رو داشتن اما شاتل یا شرکتهای دیگه مشکلی نداشتن.
    سلام
    من سرویس گیمشون رو ندارم ولی خیلی وقته IP رو 46 هست . بعضی وقت ها 91 یا صد و خورده ای می شه ولی کیفیتشون زیاد فرقی نداره و شاید یکم از 46 ها بهتر باشه. کلا در این مورد نمی تونم زیاد نظر بدم.
    برای تست ترافیک می تونید همه دیوایس ها رو قطع کنید. بعد روی کامپیوترتون نرم افزار networx و یا نرم افزار های مشابه رو نصب کنید. بعد در ساعات مختلف روز دانلود انجام بدید و ترافیک محاسبه شده در نرم افزار رو با مقداری که در سایت می زنه مقایسه کنید.
    برای گوشی ها هم از این نرم افزار ها هست.
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

من از پارس شکایت کردم بابت اپلود رایگانی که دیگه نیست
    شکایتمو وارد دونسته حالا منتظرم ببینم چکار میکنن
    حالا شما هم نشستید و هر بلایی دارن سرنون میارن رو با کمال میل قبول میکنید

3. 2 کاربر از FAR FAR251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بيشتر توضيح ميدين؟
    از چي دقيقا شكايت كردين؟جوابشون چي بوده؟
    در صورت امكان متن شكايت رو قرار بدين كه استفاده كنيم

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. این کاربر از LEO.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

متاسفانه تنظیمات من توضیحاتی در این رابطه نداره

دفترچه تنظیمات مودم شمارو هم نگاه کردم نزدیکترین صفحه به مال شما این است که باز مرتبط نیست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راه دیگری هست بتونم از روی مودم بفهمم؟ یا باید تسلیم بشم و به روش اماری جمع اوری پینگ روی بیارم؟

این سرویس جدید گیم پارس انلاین که به گفته خودشون از 2 تا 7 بامداد ترافیک نامحدود و رایگان داره برای من که تا الان 16 روزه دارم از این سرویس استفاده میکنم تا حدود کمی رایگان بوده از این بابت که بنده به غیر از بازی در ساعاتی که ترافیک حساب میشه از اینترنت استفاده نمیکنم نهایت یک سایت خبری رو مرور کنم و در ساعات نامحدود فیلم یا چند تا موسیقی دانلود میکنم ، ماه های پیش که این سرویس نبود من این فیلم و موسیقی رو داخل ساعات غیر رایگان دانلود میکردم ولی اخر ماه چند گیگ هم اضافه میاوردم اما این ماه تا به حال چند گیگ کم اوردم که یا این سرویس همون یک سوم ترافیک شبانه رو رایگان حساب میکنه (به مانند قدیم) یا اینکه چند شب ترافیک شبانه رو کاملا حساب کرده

جدا از مسئله ترافیک اگر دقت کنید رنج ایپی شما توی این سرویس با 91.99 شروع میشه و با قطع و وصل مجدد مودم ایپی شما تغییری نمیکنه (که البته با تماسی که داشتم گفتن برای اینه که این سرویس برای بازی بهینه شده)، اما توی سرویسای قبلی هر زمان که پینگ تایم شما افزایش داشت یا به اصطلاح Lag داشتید شما با یک تغییر ایپی این مشکل رو رفع میکردین

به این علت این موضوع رو مطرح کردم چون من تا به الان از پارس انلاین time out یا pocket loss داخل بازی نداشتم اما چند روزه که ساعتهای متوالی به این مشکل خوردم و زنگ زدم گفتن که firewall رو خاموش کن یا مثلا ببینید با /\/VP وصل نیستید و از این حرفا، با اینکه چند تا از دوستان بنده هم از نقاط مختلف کشور سرویس پارس انلاین مخصوص بازی های انلاین رو خریداری کردن به مانند بنده این مشکل رو داشتن اما شاتل یا شرکتهای دیگه مشکلی نداشتن.
    سلام
    من سرویس گیمشون رو ندارم ولی خیلی وقته IP رو 46 هست . بعضی وقت ها 91 یا صد و خورده ای می شه ولی کیفیتشون زیاد فرقی نداره و شاید یکم از 46 ها بهتر باشه. کلا در این مورد نمی تونم زیاد نظر بدم.
    برای تست ترافیک می تونید همه دیوایس ها رو قطع کنید. بعد روی کامپیوترتون نرم افزار networx و یا نرم افزار های مشابه رو نصب کنید. بعد در ساعات مختلف روز دانلود انجام بدید و ترافیک محاسبه شده در نرم افزار رو با مقداری که در سایت می زنه مقایسه کنید.
    برای گوشی ها هم از این نرم افزار ها هست.
    موفق باشید

یک مورد رو اشتباه گرفتید - ادم سرویس گیم رو باسه دانلود با حداکثر سرعت نمی گیره - باسه داشته پینگ پایین و پایدار می گیره.
    این روش شما باسه بررسی کیفیت خط از لحاظ سرعت است.

من الان یک ماه گرفتم بررسی می کنم ببینم کیفیتش چطوره تا نقدش کنم.
    بهتر بود روش و مورد شکایت رو هم می گفتی که دیگران یاد بگیرن تا حقوقشون را بگیرند
    اینکه فقط بیای اعلام کنی مثل طبل تو خالی است.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دفترچه تنظیمات مودم شمارو هم نگاه کردم نزدیکترین صفحه به مال شما این است که باز مرتبط نیست
    راه دیگری هست بتونم از روی مودم بفهمم؟ یا باید تسلیم بشم و به روش اماری جمع اوری پینگ روی بیارم؟

میخاین یه تایپیک بزنید و ببنید در مدل مودم شما چطور میشه فهمید گیم فعاله یا نه؟

به هر حال تعداد دوستانی که سرویس گیم دارن کم نیست و احتمال اینکه یه نفر مودمی مثل شما داشته باشه هم هست

یا یه راه دیگه هم هست: یه مودمی از دوستی گیر بیارید مثل همین مودم 2740 اون موقع دیگه میشه راحت فهمید سرویس گیم فعاله یا نه

8. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یک مورد رو اشتباه گرفتید - ادم سرویس گیم رو باسه دانلود با حداکثر سرعت نمی گیره - باسه داشته پینگ پایین و پایدار می گیره.

بهتر بود روش و مورد شکایت رو هم می گفتی که دیگران یاد بگیرن تا حقوقشون را بگیرند
    دوست عزیز سلام اول مدل کامل مودم رو بگید و دوم فعال نیست حالت گیم

10. این کاربر از hrkhl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

میخاین یه تایپیک بزنید و ببنید در مدل مودم شما چطور میشه فهمید گیم فعاله یا نه؟

به هر حال تعداد دوستانی که سرویس گیم دارن کم نیست و احتمال اینکه یه نفر مودمی مثل شما داشته باشه هم هست

یا یه راه دیگه هم هست: یه مودمی از دوستی گیر بیارید مثل همین مودم 2740 اون موقع دیگه میشه راحت فهمید سرویس گیم فعاله یا نه
    احتمال اینکه کسی بداند کم استT چون اکثرا سعی می کنند شبکه رو با یک ست سخت افزار ببندن و احتمال داشتن دو مودم در ان واحد کم میشه

در این که از سرویس گیم باز زیاد هستن شکی نیست ولی اینکه بیان وارد بحث بشن مهم است .

رو پیشنهاد اخر باید پرس و جو کنم از کسایی که نزدیکم هستن

اگر عمر پارس انلاینم بیشتر شد شاید این مدل رو بگیرم و مودم فعلی رو بزارم باسه خط بعدی استفاده کنم ببینم از لحاظ تفاوت چطوری است و مقایسه کنم.

12. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز سلام اول مدل کامل مودم رو بگید و دوم فعال نیست حالت گیم

مدلش TP-w8960N و ver 6.0 است.

از چه روشی با statistics تونستید بگید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

شما telnet میزنید به مودم بعد هم :
    adsl info --stats

سید بدون بدون تو میمیرم

15. این کاربر از mahan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان تو رو خدا اینو جواب بدید ترافیک داخلی که زده سایت دانلودها و وطن دانلود و اسان دانلود اینا حجم کم نمیکنند و با خیال راحت میشه دانلود کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •