مشکل از همراه اول هست ایرانسل من زدم درجا جوابش اومد ولی همراه اول با تاخیر میاد.
مشکل از همراه اول هست ایرانسل من زدم درجا جوابش اومد ولی همراه اول با تاخیر میاد.
1.بعضی از دوستان تست 4g همراه اول رشت رو تو همین انجمن گذاشته بودن.
2.بله رفتم سیم کارت رو تعویض کردم و 3 پانچ گرفتم.
توجه داشته باشین که پوشش فورجی همراه اول بخاطر استفاده از فرکانس 2600 خیلی محدوده و ممکنه مناطق خیلی کمی رو پوشش بده.
در ضمن ورژن iOS گوشی شما باید زیر 9.0 یا 9.2 به بالا باشه تا فورجی کار کنه.
شعاع پوشش داخلی و خارجی اش چقدره؟
سلام . دوستان اینجا سرابله شهرستان ایلام دو روز پیش 3g رو بصورت آزمایشی تست کردن . ..![]()
این همراه اول تری جیش حداقل و حداکثر چقدر سرعت دانلودشه ؟؟؟
از خود سیمکارت. شهر ما یکساله 4g شده همراه اول ولی سیم کارتش پیدا نمیشه اینجا![]()
زیاد سرعت بده 8 مگ.
در صورتی که محدودیتی رو سایت نباشه و مشکل پهنای باند نداشته باشید سرعت تا 26 مگ هم میره:
این تست برای یکی از کاربران در تهران هست.
چند صفحه قبلو اگه نگاه کنید ییکی از دوستان یه تست گذاشته بود سرعتش روی 100 مگ بود
Sent from my HTC One using Tapatalk
بسته های آلفا+(نسل ۳)
بسته های آلفا+ بسته های پرسرعت نوترینو هستند. این بسته ها با سرعتی بالا امکان استفاده تخصصی و حرفه ای را از اینترنت نسل سوم و چهارم ممکن می سازند. افرادی که فایل های حجیم ارسال و یا دریافت می کنند، مکالمه های صوتی و یا ویدیویی در بستر اینترنت انجام می دهند، از برنامه های صوتی و تصویری اینترنتی استفاده می کنند و یا تمایل به داشتن اینترنت با سرعت بالا را دارند می توانند از بسته های آلفا+ استفاده کنند. بسته های آلفا+ تنوع بسیاری جهت پاسخگویی به مصارف مختلف دارند. جزئیات بسته های آلفا+ در جدول ۲ ارائه شده است.سرعت این بسته ها تا ۸Mbps است.
من هرجای بود ... اراک تهران قم شمال ... تست گرفتم...بالاتر از 8 مگ نداده
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)