تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 752 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ماشالا که شما همه موجودی بازارو رو کردی اما به نظرم به ترتیب اولویت کیفیت به قیمت (البته به شرط اصل بودن):
    1. AKG K77 که قیمتش حدود 65 تومن هست
    2. Sony MDR-V6 قیمت ندارم
    3. AKG K44 که حدود 50 تومن هست
    4. HD201
    5. 8500

در آخر توی یک رنج قیمت نمیشه %100 گفت اون که گرونتره با کیفیت تره مثلآ اکثر وقتها پیش میاد برعکس اون که گرونتره از همه بدتره (منظورم باز توی یک رنج قیمت هست)

شما هم موفق باشید.

عزیز یعنی از نظر شما AKG K44 کیفیت بالاتری از HD201 سنهایزر داره؟ میشه این دو تا رو از نظر مشخصات و فرکانس و کیفیت ساخت هدفون اینا مقایسه کنید برام؟

چون 77 که گرونه منتفی میشه..سونی که فعلا قیمت ندارم با توجه به قیمت جهانیش بعیده به بودجه من بخوره.

بعد این گزینه آخر که نوشتید 8500..من 8900 منظورم بود ها اشتباه تایپی بود وگرنه عکس باکسش درسته..اصلا ح شد. ( الان فرقی میکنه در اولویت با این حساب ؟ )

بعد این AKG K44 هم بسته محسوب میشه؟
    Last edited by Ali_softcenter; 10-10-2011 at 13:54.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه open باشه خوب نیست..

دوس ندارم صدا خیلی بیرون پخش بشه..از این بدم میاد..فکر کن نصفه شب یه آهنگ گذاشتی صدا رو هم زیاد کردی!
    زیاد نگران نشتی صدا به محیط اطراف نباشید معمولآ شب هنگام خود کاربر هم تمایلی به این نداره که با صدای بلند گوش کنه و اینکه صدای نشتی هدفونهای Open ارزون قیمت زیر 200 تومن به سختی با ولوم متوسط از اتاق 4x4 شما ، توی سکوت هولناک شب بیرون میره و به گوش اونایی که نباید میرسه

شما هم موفق باشید.

3. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عزیز یعنی از نظر شما AKG K44 کیفیت بالاتری از HD201 سنهایزر داره؟ میشه این دو تا رو از نظر مشخصات و فرکانس و اینا مقایسه کنید برام؟

چون 77 که گرونه منتفی میشه..سونی که فعلا قیمت ندارم با توجه به قیمت جهانیش بعیده به بودجه من بخوره.

بعد این گزینه آخر که نوشتید 8500..من 8900 منظورم بود ها اشتباه تایپی بود وگرنه عکس باکسش درسته..اصلا ح شد. ( الان فرقی میکنه در اولویت با این حساب ؟ )

بعد این AKG K44 هم بسته محسوب میشه؟
    درسته K44 بهتر از Hd201 هست چون بیس 201 بسیار ضعیف هست و های اون هم Roll-off زود هنگام داره در مقابل K44 بیس قوی تری داره و از نظر مید هر دو کمی مشابه هستند اما کفه ترازوی مقایسه کمی به سمت K44 سنگینتره و های این هدفون هم مثل HD201 خیلی دیرتر Rol-loff داره

اما بازم میگم ارزش داره 10-15 بیشتر بدید برای K77 چون دوست عزیز حساب کن شما بودجه رو رسوندی به اینجا امیدوارم دوست داشته باشی هدفونی بگیری که مدت زیادی بدون پشیمونی و با میل باطنی ازش استفاده کنی نه اینکه 50 تومن رو هزینه کنی و یک هدفون معمولی بگیری که کو تا بعد دوباره 50 تومن جور بشه که حالا 10-15 هم بهش اضافه بشه برید هدفون بهتری بگیرید البته این نظر شخصی من نوعی هست شما تصمیم گیرنده نهایی هستید این برای من مهم نیست که شما چه هدفونی انتخاب کنید این برای من مهمه که هدفونی که معرفی می شه ارزش اون هزینه به کیفیت رو داشته باشه هر چند توی بازار درب و داغون ما که این حرفها معنی واقعی خودش از دست داده و جاش این اومده که یک هدفونی انتخاب بشه که با حداقل کلاه برسر گذاشتن صاحب یک ذره صدا حالا هر چند خوب بشیم نه طوری که نشه گوش داد ، متاسفانه

نگران قیمت سونی نباشید چون برندی هست که خیلی زود افت قیمت میده برعکس بقیه شاید یک دلیلش مشتری های اون باشند فقط مشکل ما اینجا اینه که ماشالا غیر تقلبی سختشون وارد کنند و جالبه وقتی هم تقلبی میارند قیمتش دقیق با قیمت جهانی و حتی افت کرده اون یکی میشه و ما هم بسیار خوش به حالمون میشه که الی ول یه هدفون خریدم دقیق همون قیمت جهانی نه فروشند نه وارد کننده نه تاجر نه پست نه هواپیما نه . . . سود ازم نگرفتن انگار در شرکت با در مغازهه یکی باشه

ای بابا من رو نمی شناسی با این همه بدگویی از این فلیپس بیچاره (:
    به هر حال حتی اگه 89.000.000 هم بود همون جواب می بود (:

شما هم موفق باشید.

5. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درسته K44 بهتر از Hd201 هست چون بیس 201 بسیار ضعیف هست و های اون هم Roll-off زود هنگام داره در مقابل K44 بیس قوی تری داره و از نظر مید هر دو کمی مشابه هستند اما کفه ترازوی مقایسه کمی به سمت K44 سنگینتره و های این هدفون هم مثل HD201 خیلی دیرتر Rol-loff داره

اما بازم میگم ارزش داره 10-15 بیشتر بدید برای K77 چون دوست عزیز حساب کن شما بودجه رو رسوندی به اینجا امیدوارم دوست داشته باشی هدفونی بگیری که مدت زیادی بدون پشیمونی و با میل باطنی ازش استفاده کنی نه اینکه 50 تومن رو هزینه کنی و یک هدفون معمولی بگیری که کو تا بعد دوباره 50 تومن جور بشه که حالا 10-15 هم بهش اضافه بشه برید هدفون بهتری بگیرید البته این نظر شخصی من نوعی هست شما تصمیم گیرنده نهایی هستید این برای من مهم نیست که شما چه هدفونی انتخاب کنید این برای من مهمه که هدفونی که معرفی می شه ارزش اون هزینه به کیفیت رو داشته باشه هر چند توی بازار درب و داغون ما که این حرفها معنی واقعی خودش از دست داده و جاش این اومده که یک هدفونی انتخاب بشه که با حداقل کلاه برسر گذاشتن صاحب یک ذره صدا حالا هر چند خوب بشیم نه طوری که نشه گوش داد ، متاسفانه

نگران قیمت سونی نباشید چون برندی هست که خیلی زود افت قیمت میده برعکس بقیه شاید یک دلیلش مشتری های اون باشند فقط مشکل ما اینجا اینه که ماشالا غیر تقلبی سختشون وارد کنند و جالبه وقتی هم تقلبی میارند قیمتش دقیق با قیمت جهانی و حتی افت کرده اون یکی میشه و ما هم بسیار خوش به حالمون میشه که الی ول یه هدفون خریدم دقیق همون قیمت جهانی نه فروشند نه وارد کننده نه تاجر نه پست نه هواپیما نه . . . سود ازم نگرفتن انگار در شرکت با در مغازهه یکی باشه

ای بابا من رو نمی شناسی با این همه بدگویی از این فلیپس بیچاره (:
    به هر حال حتی اگه 89.000.000 هم بود همون جواب می بود (:

شما هم موفق باشید.
    ممنون پس فیلیپس رو بیخیال..

میمونه انتخاب بین K44 و K77 . از برند akg

البته تقاوت قیمت این 2 حدود 20 تومنه..حالا بگذریم..

شما یادمه قبلا فرمودین K77 هم بیس قوی برای الکترونیک نداره..پست 4092

پس دقیقا فرق این 77 و 44 در چی هست؟ در فرکانسه؟

سوال دوم هم اینه که من هر چی سرچ زدم نمایندگی خاصی برای این akg نیست! فقط سایت هایی هستن که این ها رو هم می فروشن! این که گفتید از بازار نگیرم دلیل خاصی داره؟

سایت خاص ی هست که نمایندگی باشه و من ندیده باشم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ماشالا به نمایندگی های بسیار معتبر ما!
    امروز برای خرید BeyerDynamic DT990 Premium 600 OHM با هر سه نمایندگی فروش که تماس گرفتم گفتن اصلآ سری پرمیوم نداریم فقط Pro داریم و چون خیلی دوستون دارم برای همتون قیمت موجودیشون رو گرفتم مشکل یه چیز دیگه هم بود که هر کدوم یه قیمت میدادند! اما قیمت اون یکی بهتر بود (فعلآ بماند کدوم)
    DT770 250OHM قیمت 261
    DT990 250OHM قیمت 261 !!!!
    D88T0 250OHM قیمت 404 !!!!!!!

DT990 250OHM قیمت 234 که به نظرم خیلی مناسبه

به هر حال با توجه به قیمت به کیفیت:
    1. 990
    2. 770
    3. 880 ولی فکر کنم اصلآ ارزش خرید با این قیمت حتی 100 تومن پایینتر هم نداره اما چون لیست بود باید آخری می شد

حالا اینکه کی ارزون تر از بقیه میداد: ERTEBAT که آدرس و شماره توی سایت شرکت زده شده و ازش پرسیدم که چرا قیمت ها یکی نیست طبق معمول همه جای این سرزمین مادری فرمودند ما اصلی هستیم و ایشون فرعی یا یه چیزی توی همین مایه های خدا عالمه و بنده . . .

شما هم موفق باشید.

8. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

و راستی! یه چیز یادم رفت..

ار من 65 تومن برای 77 بخوام بدم..

این مدل 65 تومنی پایونیر رو چطور میبینید؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (منظورم با توجه با اینه که قرار باشه 65 تومن هزینه کنم برای K77 )

این سایت معتبره؟ تخفیف هم زده روی AKG ها و میگه مهلت تست و گارانتی داره.

کد:
    Last edited by peaceful1; 15-10-2011 at 20:56. دليل: پست متوالی

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون پس فیلیپس رو بیخیال..

میمونه انتخاب بین K44 و K77 . از برند akg

البته تقاوت قیمت این 2 حدود 20 تومنه..حالا بگذریم..

شما یادمه قبلا فرمودین K77 هم بیس قوی برای الکترونیک نداره..پست 4092

پس دقیقا فرق این 77 و 44 در چی هست؟ در فرکانسه؟

سوال دوم هم اینه که من هر چی سرچ زدم نمایندگی خاصی برای این akg نیست! فقط سایت هایی هستن که این ها رو هم می فروشن! این که گفتید از بازار نگیرم دلیل خاصی داره؟

سایت خاص ی هست که نمایندگی باشه و من ندیده باشم؟
    درسته تنها سبکی که بیس بومی و قوی می خاد همین الکترونیک خودمون هست البته اینقدر ها هم که فکر میکنید سبکها صداهاشون به هم نزدیک شده که اغلب میکسهایی که انجام میشه باز هم بیس قوی می خان به هر حال اگه دقت بفرمایید این هدفونها مانیتور هستند یعنی باید صدای فلت و یکنواخت داشته باشند البته قصد ندارم بگم این هدفون بسیار ارزون قیمت همچین صدایی مثل ---------------- داره چون این صدا = چند تا $1000

میزان دقت هدفون و فلت بودن بیشتر و کمتر بودن اعوجاج و . . . هر چند به اندازه 10-15 تومن ، تنها چیزهای متفاوت بین K44 و برادر بزرگتر اون K77 هست.

توی تاپیک دوست خوبم Peacful1 می تونید نمایندگی های معتبر اون رو پیدا کنید:
    کد:
    علت اینکه گفتم از فروشگاههای متفرقه این یک قلم خریداری نشه به این خاطره که اغلب % زیادیشون اصل نیستند حتی به قیمت بسیار کم مثلآ K77 ممکنه 40 تومن هم گیرتون بیاد اما جای شما باشم بدون تست = هیچ وقت حاضرم 5 تومن بدم فروشنده ولی تست کنم که جلوی ضرر گرفته بشه البته اگه روش تست هم مثل پست اول این تاپیک انجام بدید نتیجه بهتری خواهید گرفت:
    کد:

شما هم موفق باشید.

11. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خب با راهنمایی شما ظاهرا نمایندگیش آواسان هست.
    کد:
    ولی من در سایتش این مدل رو پیدا نکردم..در لیست قیمتش هم نبود..

باید تماس بگیرم باهاشون.

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

و راستی! یه چیز یادم رفت..

ار من 65 تومن برای 77 بخوام بدم..

این مدل 65 تومنی پایونیر رو چطور میبینید؟

کد:
    (منظورم با توجه با اینه که قرار باشه 65 تومن هزینه کنم برای K77 )
    ماشالا شما هم هم پشت سر هم پست میدید خوب گیرم انداختید ها (: (ببخشید این رو گفتم چون باید Signout کنم)

قبلآ گفتم کفتم که هیچ مدل پایونیر تست نکردم و نمی تونم نظر درستی درباره کیفیت صدای اونها بدم اما توجه کنید که برندهای هدفون ساز خودشون با محصولاتشون مشکلات اساسی برای کیفیت و قیمت که مهمتر هست برای ما ، دارند دیگه چه برسه به برندهایی که خودشون هدفون ساز نیستند و مشکل از اونجا ناشی میشه که سفارشی هدفون تولید میکنند مثلآ پایونیر میره به برند X میگه هدفون می خام بعد هزینه + لوگوی خودش رو میفرسته = هدفون آماده فروش توی ویترین فروشگاه سرکوچه (البته نه دقیقآ به این شکل بی کلاسی که گفتم)

اما مشکل اصلی اینه که اکثرآ مثل شانسی می مونن مثلآ از 5 تا هدفون ممکنه دوتاشون کیفیت صداشون خوب باشه اما 3 تاشون یکی شرق بزنه یکی غرب

در آخر اگر دوست دارید خرید کنید بهتره تست کنید

شما هم موفق باشید.

14. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این سایت معتبره؟ تخفیف هم زده روی AKG ها و میگه مهلت تست و گارانتی داره.

کد:
    اطلاعی از اعتبار این سایت ندارم
    اما یک سوال از خودتون بپرسید که جواب اون میشه جواب خودتون:
    آیا یک فروشنده ای که شما حضوری از اون هدفون می خواهید بخرید حاضر هست هدفون رو برای 7 دقیقه بزاره تست کنید و اگه خشتون اومد بخرید؟؟؟؟؟؟؟

قربمونش برم اینجا که گارانتی = 0
    حتی اگه هدفون ایراد صوتی داشته باشه فکر میکنید اونجا یک متخصص نشته و به درخواست شما که آقا چرا این هدفون 50 تومنی که ازتون خریدم صدای بیسش کمی ضعیفه گوش کنه و در سریعترین زمان ممکنه بدون سوال و جواب اشکالی که شما میفرمایید رو تایید سپس یک هدفون تازه تولید رو تقدیم شما کنه تا در اینصورت شما هم یک هفته مهلت تستی که قولش داده شده بود استفاده مفید بفرمایید؟
    نخه خیر دوست عزیز اینجا از این خبرا نیست اینجا وقتی مبلغ فاکتور که پرداخت شد فروشنده هیچ لزومی نمی بینه حتی به شما خدانگهدار محترمانه بگه گارانتی و این حرفها پیش کش

هر چند دل پری دارم اما هستند بعضی ها که جبران این بدرفتاری ها را میکنند اما باید با میکروسکوپ الکترونی دنبالشون بگردیم این واقعیت بازار ماست نه اون بازار دنیای غرب وحشی که می خوانیم

به قول بزرگی که درقید حیاط هم هستند:
    زمانیکه ما با تمون چند هزار ساله توی خونه حمام داشتیم شما (غربی ها) تا چند سال پیش برروی درخت زندگی میکردید

اما حالا چه؟
    خود کرده را تدبیر نیست

از همه بابت این پست معذرت می خام و منظور بدی ندارم فقط همین

شما هم موفق باشید.

16. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •