اگر اومد ؟
فکر کنم وقتی قطعی دارم هم نباید SNR تغییری کنه ! در اون صورت مشکل از مخابراته ! اشتباه میکنم !؟
اگر اومد ؟
فکر کنم وقتی قطعی دارم هم نباید SNR تغییری کنه ! در اون صورت مشکل از مخابراته ! اشتباه میکنم !؟
ببخشید اشتباه کردم اگر نیومد و قطعی داشتید مشکل از پارس
ولی اگر اومدئ مشکل از مخابرات که من بعید میدونم مخابرت کاری کنه هر چند بعضی از بچه ها گفتن برای ما از این کارا کرده
راستش شما یه نویزگیر هم در mdf مخابرات هم دارید که اگر اون خراب باشه نویز روی خططتون میفته
من خودم مشکل خش خش تلفن دارم البته هر از گاهی میاد و میره نوسان snr هم دارم اون هم هر ازگاهیه حتی یه بار به 118 زنگ زدم و گفتم تلفن ما هر از گاهی خش خش می کنه گفت برو مرکز و بهشون بگو مشکل نویز داری
ولی از شانس ما مامور فقط میاد جعبه رو چک میکنه و تو اون لحظه هم خش خش نداره میگه مشکلی نداری و میره
شما تلفنتون خش خش نداره؟یه بار هم اگر قطع شد ببیتید تلفن خش خش میکنه یا نه
نه مشکل خشش هم نداریم ، همه چیز به ظاهر خوبه ! فقط SNR رو چک نکردم که این دفعه چک میکنم !
مرسی ...
یه چیزی هم بگم شما crc هم بالا بود در اصل crc باید در حالت ایده آل صفر باشه این پست بخونید
cyclic redundancy check
کنترل ارورهای خطه. معمولا اگر نویز بالا باشه و کیفیت خط خوب نباشه اعداد crc بالا می ره مثلا تا 10000 یا کمتر و بیشتر خلاصه نوسان زیاد این اعداد در سینک بین دو مودم نشانه عالی نبودن ارتباطه اما اگر این عدد صفر باشه و نوسانش خیلی کم باشه یعنی کیفیت خط خوب و عالیه مثلا ممکن توی شرایط ایده آل توی 24 ساعت crc شما 50 بشه اما توی شرایط بد توی یک ساعت بشه 10000 که معمولا دیسی این خطها بالاست
اساسن میکروفیلتر و اسپلیتر عملکردشون مشابه همه. در واقع شما اگه بخوای روی خطی که برای دریافت اینترنت رانژه شده، دستگاه تلفن یا فکس یا دستگاههای مشابه رو استفاده کنی باید به ازای هر دستگاهی که به این خط تلفن متصل میشه یه میکروفیلتر یا یه اسپلیتر استفاده کنی تا سیگنالهای دیتا از سیگنالهایی صوت جدا بشن و نویز دستگاه تلفن حذف بشه. ضمن این که اگه سر راه دستگاه تلفن، میکروفیلتر یا اسپلیتر استفاده نکنی، ممکنه موقع تماس تلفنی، ارتباط اینترنت ADSL قطع بشه.
خود مودمهای ADSL در عمل باید مستقیم به خط تلفن وصل بشن و نیازی به اسپلیتر ندارن. داخل اسپلیترها هم سوکت مربوط به مودم مستقیم به خط ورودی وصل شده.
منم یه چیزی بگم !![]()
اینکه میگید خطتون خش خش میکنه ! اگه توی روزای بارونی یا بعد از باران اینجوری میشه ؟ باید برید جعبه تقسیم اصلی مخابرات که روی دیوار یکی از خانه های کوچه تون هست رو پیدا کنید ! احتمالا توی اون آب میره و باید سرش رو جوری بپوشونید که آب نره !
ما این تجربه رو قبلا در یک خانه ی دیگه داشتیم و این جوری رفع شد !
در ضمن در حال حاظر CRC من صفر هستش ! مثل اینکه شب ها اونجوری میشه که البته قطعی نتم بیشتر روزهاست !!!
تغییر مد در کانفیگ مودم واقعا خیلی اثر داره؟من از ADSL2+ به g.dmt تغییر دادم attenution از 40 رسید به37!!!حالا واقعا باید روی سرعت اثری داشته باشه؟بنظرم زیادفرقی نکرده
این کاهش میرایی روی چی اثر داره؟سرعت؟پرش لینک؟قطعی؟
البته از اونطرف حداکثر پهنا از 10000 kbps در ADSL2+ رسیده به 7700 و خطم هم روی 7370 بسته شده...SNR هم نهایتا نیم واحد کم و زیاد شده...کلا بنظرتون کاربردی داره؟
کاهش میرایی فقط روی ماکزیمم پهنایی که میتونید داشته باشید اثر داره
چرا با کاهش میرایی ماکسیمم پهنای باند هم کمتر میشه؟
راستش با کمک بعضی از دوستان در همین تایپک نظرمو میگم در واقع خطی که از مخابرات تا خونه کشیده میشه یه امپدانسی(مقاومت)داره و میدانید مقاومت نوعی اصطکاکه و باعث میشه نتونید داده های زیادی دریافت و یا ارسال کنید حالا این مقاومت هر چقدر کمتر بشه میرایی هم عدد پایینیو نشون میده در واقع میرایی تضعیف امواج است که حالا خود این امپدانس به جنس و طول و ضخامت سیم بستگی داره و البته به فرکانسی که تجهیزات adsl داره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)