تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 444 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

من سیم دارشو 4 ساله دارم بدون هیچ مشکلی
    لوگوی مایکروسافت روی بستش بود
    هولوگرام مایکروسافت ( نشانه اصلی فیک نبودن ) هم داره
    منظورم اونایی هست که الان تو باز هست
    4 سال پیش آره اصلی بوده
    اما الان نه
    همه فیکن

2. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام بچه ها من میخام فردا بازی اورجینال بخرم میخاستم بدونم این پچ ها مودینگ وی که افلاین نصب کردم رو بازی میمونه یا نه؟ راستی آپدیت بازی اورجینال چه جوریه؟ و من اولین بارم هست که میخام بخرم یه آموزش کلی میخام مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام یعنی منظورت اینه که میخوای بازی انلاین انجام بدی ؟ سی دی کی بگیری ؟ منظورت از بازی اورجینال چیه ؟ اگه انلاین میخوای بزنی بگو تا راهنماییت کنم راحتتر بتونی انلاین بشی .

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

ماکه اخرنفهمیدیم الا بهترین دسته بازی برای fifa14چی هست ویه سوال هست این که منظور ازدسته بدون فیک چیه اگه توضیح بدیدممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

فیک FAKE یعنی تقلبی

7. این کاربر از awz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

ماکه اخرنفهمیدیم الا بهترین دسته بازی برای fifa14چی هست ویه سوال هست این که منظور ازدسته بدون فیک چیه اگه توضیح بدیدممنون میشم
    بهترین دسته بازیی که مجبور نشین هر چندماه یه بار عوضش کنین و توی هر بازی یه ایرادی نیاد دسته ی ایکسباکس هست

9. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

بهترین دسته بازیی که مجبور نشین هر چندماه یه بار عوضش کنین و توی هر بازی یه ایرادی نیاد دسته ی ایکسباکس هست
    دوست عزیز من تاالان 1000تادسته خراب کردم دلیلشم ضعیف بودن دسته بوده مثلاچندباردکمه هاش کنده شدن کلید چپ وراست گیرکرده الا یعنی دسته ایکس باس مقاوم چون دسته های قبلی هیچ کدوم ضربه ندیده بودن فقط بخواطر زدن سریع دکمه هاش بوده که همشون به فنارفتن

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من هم تصمیم گرفتم دسته xbox گرفتم و با دسته های ps1 م خدافظی کنم
    حدود ده یازده سال پیش که ps1 گرفتم هنوزم که هنوزه دسته هاش عین ساعت کار میکنه و با تبدیل از همون دسته ها استفاده میکنم . عین خر کار گرفتم ازش ولی هنوز سالمه ولی حیف که انالوگ سمت راست rs ش دچار مشکل شده و هی خودش میزنه یعنی موقع بازی یهو میبینی خودش سوییچ میکنه و حرکت میزنه. خیلی بازی ها به خاطر همین باختم حالا برای کسایی که بدون شوک بازی میکنند مشکلی نیست ولی واسه خودم دیگه نمیشه
    حالا میخوام دسته xbox بی سیم بگیرم یا با سیم ؟ بی سیماش مثلا چقدر شارژ نگه میداره یا ظرفیت باتریش چقدره ؟
    از کجا بفهمیم دسته اصله یا نه ؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

تمام دسته های سیم دار ایکس باکس فیک هستن
    فقط بی سیم ها اصلی هستن
    Chip Controller همون دسته فیک هم اگه قابل اتصال به خوده کنسول Xbox 360 باشه فرق محسوسی جز کیفیت ساخت با دسته اصلی نداره در ضمن تو بازار تهران همه چی پیدا میشه .

شما الان PS1 ژاپنی باز نشده هم بخوای من برات میارم .

سلام بچه ها من میخام فردا بازی اورجینال بخرم میخاستم بدونم این پچ ها مودینگ وی که افلاین نصب کردم رو بازی میمونه یا نه؟ راستی آپدیت بازی اورجینال چه جوریه؟ و من اولین بارم هست که میخام بخرم یه آموزش کلی میخام مرسی
    سلام

خب به سلامتی , دیگه برای بازی های Original ما چیزی به عنوان Offline Patch نداریم و همگی به صورت آپدیت های فصلی ( که تو 14 مشالا هیچی نداشتیم ! )
    به صورت حجم های عمومی 75MB به صورت آنلاین خبر داده میشه که شما بروز کنی.
    مورد خاصی نداره که آموزشی لازم داشته باشه شما بگو کجای بازی یا برنامه Origin برات سواله راهنمایی میکنن دوستان عزیز .
    من هم تصمیم گرفتم دسته xbox گرفتم و با دسته های ps1 م خدافظی کنم
    حدود ده یازده سال پیش که ps1 گرفتم هنوزم که هنوزه دسته هاش عین ساعت کار میکنه و با تبدیل از همون دسته ها استفاده میکنم . عین خر کار گرفتم ازش ولی هنوز سالمه ولی حیف که انالوگ سمت راست rs ش دچار مشکل شده و هی خودش میزنه یعنی موقع بازی یهو میبینی خودش سوییچ میکنه و حرکت میزنه. خیلی بازی ها به خاطر همین باختم حالا برای کسایی که بدون شوک بازی میکنند مشکلی نیست ولی واسه خودم دیگه نمیشه
    حالا میخوام دسته xbox بی سیم بگیرم یا با سیم ؟ بی سیماش مثلا چقدر شارژ نگه میداره یا ظرفیت باتریش چقدره ؟
    از کجا بفهمیم دسته اصله یا نه ؟
    بی سیم که خیلی خوبه فقط فکر کنم مشکل قیمتی داشته باشه و صرفش کم باشه برای کسی که اهمیتی نداره دسته و فقط کارایی براش مطرح هست
    اما دوستانی که عادت کردن به نوع دسته 360 و کلا کنسول Xbox به نظرم ارزش خرید رو داره
    برای شارژ هم بهترین راه استفاده از باطری های شارژی هست که از 1 الی 3 سال بسته به مرغوبیت باطری دووم رو میاره .
    اصل بودن یا نبودن دسته یکم تشخیصش سخته چون Fake ها سری های متفاوت تولید داره و تو هرکدوم یه سوتی داده شده و نمیشه یک اصل رو براش در نظر گرفت
    حتی یادمه 2-3 سال پیش واسه بچه ها دسته عمده آورده بودن اینا تشخیص نداده بودن اصل و فرع رو!
    از جای مطمئن خرید کردن خودش عامل خوبی میتونه باشه برای راحتی خیال.
    البته دسته PS3 هم واقعا اوکیه من خودم الان از دسته PS3 ایم دارم استفاده میکنم حرف نداره

13. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام بچه ها من امسال سال اوله که fifa خريدم و رفتم manager career (مستر ليگ سابق) بازي کنم
    به عنوان مثال وقتي به اين صفحه ميام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و گزينه بستن قرارداد رو ميزنم چند دقيقه بعد دوباره همين صفحه ايميل ميشه واسم و بازيکن به تيمم نمياد . ولي تو pes گزينه transfer و loan داشت و بعد هم بازيکن ميومد ولي نميدونم چرا فيفا اينجوريه
    لطفا راهنماييم کنيد واقعا کلافه شدم!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •