پس دوستان شبكه ورزش چي شد؟
پس دوستان شبكه ورزش چي شد؟
تو این ماه
مثل اینکه دقیق الان معلوم نیس!
خیلی خوب بود........................................
سلام
من از این های که وصل میشه به لپ تاب خریدم..
وقتی برنامه رو نصب میکنم اصلا به من سیگنال نمیده..از برنامه balazedtv استفاده میکنم و وقتی سرچ میکنم نه سیگنالی داره نه کانالی پیدا میکنه..
این نرم افزار خیلی بیخوده شما یا از windows media center یا DVBViwer استفاده کن
شاید هم اشکال از کابل آنتن باشه![]()
ممنون
آنتنش مال خودش هست از این کوچیک های که وصل میشه به خود دانلگ USB
آیا تبدیلی هست که این آنتن کوچیک ها رو وصل کنیم به آنتن معمولی..؟
به ظاهر پیدا میشه من بعد از کلی جستجو پیدا کردم ولی طرف گفت میشه 16 تومن گفتم ممنون با خانواده مزاحم میشیم.....
تنها راهش اینه که قید آنتن کوچیک رو بزنی و سیمش رو قطع کنی و سرش رو لخت کنی و یه بوس ...
و وصلش کنی به آنتن معمولی
من دقیقا همین مشکل رو داشتم و همین کار رو کردم
یا حق![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 22-02-2012 at 23:24.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، دارابی معاون سیما در دومین نشست مجریان سیما افزود: گسترش شبکه ها و 24 ساعته شدن آنها جا را برای کسی تنگ نمی کند اما رقابت جدی است و مجریان باید خود را برای رقابت آماده کنند.
دارابی افزود: 40 مجری جدید وارد حوزه اجرا در بخش های مختلف می شوند.
وی گفت: شبکه های پویا نمایی و ورزش نیز آماده بهره برداری شده است.
مادیران 2 نمونه جدید گیرنده دیجیتال را معرفی کردمدل 343 =92000 تومانمدل 201 =82000 تومانتنها تفاوت این 2 مدل در وجود کابل HDMI در داخل بسته بندی استامکانات مشابه :كيفيت تصوير HDداراي خروجي HDMIداراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنالقابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNGقابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3قابليت پخش تصوير با فرمت : mp,mkv,divx, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vobماشين زمانقابليت ضبط يك كانال و تماشاي كانال ديگرنرم افزار قابل ارتقا با USB و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA)نمايشگر شماره کانال يا ساعتقابليت اجراي بازي هاي تعريف شده دستگاهنمايش تصوير با قابليت بزرگنمايي در محدوده انتخابي تصويرظرفيت ذخيره بيش از 2 هزار کانالنمايش 8 ليست دلخواه از برنامه هاي تلويزيوني و راديوييخروجي صداي ديجيتال SPDIFفقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شدهتله تکست به صورتOSD يا VBIپشتيباني از چند فرمت صدا و زير نويس چند زبانهگزينه جستجوي خودکار و دستي کانال هانمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاهدستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگينصب آسان و سريع و سهولت كار با منوهاي سادهراهنماي الکترونيکي EPGپيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانالنمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتيداراي 8 حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي
Last edited by reza1ta2; 25-02-2012 at 14:32.
سلام دوستان دوتا سوال حياتي دارم:
اول يه توضيح : من براي tv يه دونه ايكس ويژن 333 دارم و در شهريار هستم و كانال هاي 1 تا 8 رو با كيفيت 92 و قدرت 90 دريافت ميكنم
و همچنين كانل هاي 9 تا 16 رو با كيفيت 100 و قدرت 86 دريافت ميكنم .
1- الان تو همينجا ميخوام يه گيرنده براي يه كامپيوتر pc معمولي با مانيتور crt بخرم گيرنده ديجيتال مارشال خوبه ؟
2- با توجه به قدرت و كيفيتي كه براتون نوشتم ميتونم از انتن خود دستگاه استفاده كنم و كانال ها رو بدون پرش و اشكال دريافت كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)