ایجاد اسپم نشِد؟
![]()
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
ایجاد اسپم نشِد؟
![]()
سلام بر تمام دوستان قديمي و جديد
اميدوارم كه حال همه خوب باشه........
اومدم يه عرض ادبي كنم خدمت دوستان قديمي و اساتيد خودم.........
جاي اون دوستاني كه ديگه پيداشون نيست (مخصوصا مژگان،سارينا،frnsh،sharim و...........) خيلي خالي.......
(((((((شرمنده دوستان ديگه را درست نميشناسم......)))))))
نمايشگاه كامپيوتر بهانه اي شد كه بيام در جمعتون و جمعتون را بهم بريزم (شرمنده......)
از نظر بنده:
نمايشگاه امسال كما في سابق، وضعيت جالبي نداشت ،فقط ميشه گفت تا حدودي در زمينه سخت افزار بهبود پيدا كرده بود.در هر صورت پيشنهاد بنده به دوستاني كه به سخت افزار علاقه دارند،اينه كه يه سري بزنند بد نيست (كارت دانشجوييتون را هم ببريد كه نخواهيد 500 تومان بسرفيد :دي )
همين ديگه....... :دي
ايشالا همگي خوش و خرم باشيد
فعلا با اجازه همگان
بچه ها می خوام یه فست فود بزنم همه کارهاش تقریبا رو به راه شده .. به نظرتون چه اسمی روش بذارم ؟ فقط اسمی باشه که اماکن گیر نده ... ممنون
به نظرت فست فود بگيره همشهري؟
مثلا تو چهارباغ ؟
آخه اگه جاش خوب نباشه كه مشتري نداره اگرم جاش خوب باشه كه كرايش بالاست
یه ضرب المثل مریخی که از خودم در آوردم !!! میگه هر چیزی که به شکم مربوط باشه میگیره !!!!! LOL !!!!!
فقط باید از همون اول ساندویچ درست و حسابی به مردم بدی تا اسمت خوب بین مردم باشه !!!!!! بقیش حله !!!!![]()
کجا هست این فست فود؟
ما که از تخفیف ویژه بهره مندیم دیگه نه؟
مثلا 90 درصد تخفیف!!!!
اسمشم برات پیغام خصوصی بدم؟؟!!!
رنگارنگ!
«خوشخوراک» چطوره؟
یا مثلا تموم دکور و سر تا پای دکون و کارکناش رو نارنجی کن و اسم مغازه رو هم بذار «نارنجی».
سه عامل خیلی مهمه: کیفیت غذا - طرز برخورد - دکوراسیون
اگه کارت حسابی بگیره، اون مبلغ بالای کرایه هم جبران میشه...
متاسفانه معمولا این طوری باب شده که هر جا یه فستفود راه میافته، اول کار قیمت غذاش پایینه و کیفیتش هم خوب، اما کمکم وقتی مشتری پیدا کرد هم قیمت رو میبره بالا و هم کیفیت کارش افت میکنه (از توش میدزده!). شما اگه سعی کنی مثل بقیه نباشی حتما موفقی.
◙
Last edited by Balrog; 06-11-2008 at 02:40.
به به از این طرفا ....
منم دیروز رفتم نمایشگاه ... چیزی نداشت ... فقط غرفه های فلش مموری فروشی یا ام پی تری سرشون خیلی شلوغ بود (مثل همیشه) .. بقیش هم یا اتوماسیون اداری بود و یا فروش نوت بوک ... دیگه هر کی از راه رسیده یه گارانتی از خودش در آورده و به فروش نوت بوک مشغوله ...
شرکت های اینترنتی هم که پای ثابت اینجور جاها هستند.
(فقط دانشجویان کامپیوتر با کارت میتونند برند ... من که رفتم کارتم را دادم گفت تو برقی هستی باید بری بلیط بگیری... گفتم که نری اونجا ضایع بشی)
خودم بیشتر دنبال شرکت های فروش هاست و دامین میگشتم که یکی دو تا بیشتر نبودند اونا هم بعضا تازه کار بودند
(برای سنجش بازار و رقبا ... آخه دارم وارد اینکار میشم)
دوستان یه سوالی:
تو نمایشگا اینترنت وایرلن هم گذاشتند که گوشیمونو ورداریم بریم اونجا حال کنیم؟
سلام
کاملا تایید میشه
من برای نرم افزار رفتم ولی چیزی گیرم نیومد
دو قرفه بود که از شلوغی نتونستم حتی فروشنده رو ببینم چه برسه به خرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)