قابلیت رکورد را من توی دفترچه های مدل های دیگه هم دیدم نیاز به DIGA Recorder یا DVD Recorder داره و توی دفترچه به رکورد مستقیم روی هارد یا فلش اشاره نشده بود. (شاید تو این مدل هایی هم که من دیدم نبوده؟!)
قابلیت رکورد را من توی دفترچه های مدل های دیگه هم دیدم نیاز به DIGA Recorder یا DVD Recorder داره و توی دفترچه به رکورد مستقیم روی هارد یا فلش اشاره نشده بود. (شاید تو این مدل هایی هم که من دیدم نبوده؟!)
آقا این DIGA چیه؟ میدونید؟
به برند ربطی نداره - پلاسما برای تمامی موارد به جز استفاده به عنوان مانیتور کامپیوتر بهترینه - در صورتی که می خواهید از یک تلویزیون هم به عنوان تلویزیون و هم برای مانیتور استفاده کنید باید سراغ lcd/led بروید . بودجه را مشخص کنید تا دوستان راهنمایی کنند
DIGA یک لوگو تجاری مخصوص پاناسونیک هست که نشان دهنده قابلیت Recording می باشد.
![]()
شما درست میفرمایید دوست گرامی بعضی جاهاشو زدن توسرش و........ ولی ABL تو دفترچش درموردش توضیح داده و بنظرمیاد این یکی رو نشده کاری کنن!!!!!!!
درسته. باید عمودی حمل بشه. شمامیخوای بخری تاگرون نشده بخر که پشیمون نشی.
اگه اشتباه نکنم تو یه سایت ترکی (فکر کنم همون سری اروپا باشه) امکان رکورد مستقیم رو هارد یا فلش رو داشت فقط یه ایراد داشت که این کپی رو فقط میتونستی رو خود همون پلاسما تیوی ببینیش که ازش ضبط کردی! (همون مسالهٔ مبارزه با کپی رایت و از این حرفا..) این امکان رکورد بیشتر واسه از دست ندادن برنامه مورد علاقه ات هستش. فکر کن مثلا وسط بازی تراختور و پرسپولیس یه مزاحم اومده باهات کار واجب دارهمیتونی دکمه pause رو بزنی بعد موقع برگشت از همون جا ادامه مسابقه رو تماشا کنی یا جلو بزنی و خودتو به پخش مستقیم کانال برسونی..
در ضمن مدل اروپایی این تیوی ----- داخلی داره که تنها با وصل کردن کابل دیش میتونی کانالهای موجود در اون مسیر رو ببینی..
ممنون از پیشنهادتون منم با شما موافقم دارم سعی میکنم احتمالا این هفته بخرم . شما مطمئن هستین که افقی نمیشه حملش کرد؟ فروشنده نمایندگی خوی گفت مشکلی نیست واسه ما هم همینطوری میارن (افقی) خوابید یعنی! اگه اینطور که شما میگین باشه اون موقع حداقل ۵۰ تومن هم باید بدیم هزینه حمل..
دوستانی که تجربه خرید پلاسما دارند اگه یادتون مونده میشه بگین موقع تحویل تیوی تو ماشین عمودی جاسازی شده بود یا افقی؟!!![]()
پلاسما حتماً باید عمودی حمل بشه.
از نمایندگی هم واسه من آوردن، تو وانت عمودی گذاشته بودن.
چون کارتن خودم تو انباره عکس کارتن اروپایی رو میزارم :
![]()
چرا داداش وجود داره در مدلهای اروپایی و یه کلیپی جناب Aulcard گذاشته بودن و درش همه چی مشخص بود و همین که قابلیت نرم افزاری هم از ما دریغ کردن ادم ذورش میگیره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)