تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 720 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حالا خنده دارترین و ذور دارترین جاش اینه که قسمتهای نرم افزاری این tv هم برای ما حذف کردن و این قابلیت رکورد کردن روی هارد واقعا برای من مهم بود که این نامردها زدن حذفش کردن و این توهین به ایرانی نیست شا... به ایرانی هست و مگه یه wifi ده هزارتومنی چی بود که توی خوده tv نذاشتین و این نور کنترل هم توی شب که لامپ اتاق رو خاموش میکنی واقعا کاربرد داره و خدا میدونه شاید تصویر مدل خارجی هم زمین تا اسمون با ماله ما فرق بکنه و اینجوری نمیشه و بیان حاله این پانای نامرد رو بگیریم و یه نامه اعتراضی بنویسین و خودم روزی هزارتاش رو فقط میفرستم تا حداقل قسمتهای نرم افزاریش رو راه بندازن!!!
    قابلیت رکورد را من توی دفترچه های مدل های دیگه هم دیدم نیاز به DIGA Recorder یا DVD Recorder داره و توی دفترچه به رکورد مستقیم روی هارد یا فلش اشاره نشده بود. (شاید تو این مدل هایی هم که من دیدم نبوده؟!)

آخر فروم باز mhentezari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

قابلیت رکورد را من توی دفترچه های مدل های دیگه هم دیدم نیاز به DIGA Recorder یا DVD Recorder داره و توی دفترچه به رکورد مستقیم روی هارد یا فلش اشاره نشده بود. (شاید تو این مدل هایی هم که من دیدم نبوده؟!)
    آقا این DIGA چیه؟ میدونید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خیلی ممنون دوستان که منو روشن کردید اما ای کاش خودتون هم یه پیشنهادی میدادید که چه برندی خوبه برای هم فیلم هم بازی و هم دکستاپ
    کارت گرافیکم hdmi ساپورت نیست vga استفاده میکنم برام ساپورت رزولوشن خیلی مهمه
    به برند ربطی نداره - پلاسما برای تمامی موارد به جز استفاده به عنوان مانیتور کامپیوتر بهترینه - در صورتی که می خواهید از یک تلویزیون هم به عنوان تلویزیون و هم برای مانیتور استفاده کنید باید سراغ lcd/led بروید . بودجه را مشخص کنید تا دوستان راهنمایی کنند

4. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

آقا این DIGA چیه؟ میدونید؟
    DIGA یک لوگو تجاری مخصوص پاناسونیک هست که نشان دهنده قابلیت Recording می باشد.

6. 5 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مشکل ABL که جناب Alucard هم عرض کردند به احتمال خیلی زیاد در سری R حل نشده!
    شما درست میفرمایید دوست گرامی بعضی جاهاشو زدن توسرش و........ ولی ABL تو دفترچش درموردش توضیح داده و بنظرمیاد این یکی رو نشده کاری کنن!!!!!!!

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قیمت P50ST30 از یه نمایندگی‌ تهران پرسیدیم ۲۴۰۰ نقدی گفتند، نمایندگی‌ خوی هم ۲۴۵۰ نقدی، چکی‌ هم ۳ درصد میاد روش میده.. واقعا تعجب می‌کنم نمایندگی‌ تبریز 2 هفته پیش چرا ۲۷۰۰ نقدی قیمت داده!!؟

دوستان اصلا به حرف این فروشنده‌ها اعتماد نکنید مخصوصا نمایندگی‌ های رسمی شرکت بعضی‌ هاشون واقعا وحشی شدن دیگه نمی‌شه مهارشون کرد! ۲۳۰۰ (قیمت واقعیش) کجا ۲۷۰۰ کجا! هر دوشون هم میگن ما اینجا کارگر (کارمند) هستیم واسه ما نفعی نداره، حالا تعطیلات تموم بشه باز چند جا هم می‌پرسم می‌خوام دیگه بخرم.. فقط یه سوال هم داشتم به نظر اساتید اگه من این تی‌وی رو از خوی یا تهران بخرم و با باربند پراید بیارمش تبریز ایراد داره؟ آخه از دوستان شنیدم که حتما باید ایستاده (عمودی) باید حمل بشه! منتظر راهنماییتون هستم تشکر

درسته. باید عمودی حمل بشه. شمامیخوای بخری تاگرون نشده بخر که پشیمون نشی.

9. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم تو یه سایت ترکی (فکر کنم همون سری اروپا باشه) امکان رکورد مستقیم رو هارد یا فلش رو داشت فقط یه ایراد داشت که این کپی رو فقط میتونستی رو خود همون پلاسما تی‌وی ببینیش که ازش ضبط کردی! (همون مسالهٔ مبارزه با کپی‌ رایت و از این حرفا..) این امکان رکورد بیشتر واسه از دست ندادن برنامه مورد علاقه ات هستش. فکر کن مثلا وسط بازی تراختور و پرسپولیس یه مزاحم اومده باهات کار واجب داره میتونی‌ دکمه pause رو بزنی‌ بعد موقع برگشت از همون جا ادامه مسابقه رو تماشا کنی‌ یا جلو بزنی‌ و خودتو به پخش مستقیم کانال برسونی..

در ضمن مدل اروپایی‌ این تی‌وی ----- داخلی‌ داره که تنها با وصل کردن کابل دیش میتونی‌ کانال‌های موجود در اون مسیر رو ببینی‌..

11. این کاربر از tezden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

درسته. باید عمودی حمل بشه. شمامیخوای بخری تاگرون نشده بخر که پشیمون نشی.
    ممنون از پیشنهادتون منم با شما موافقم دارم سعی‌ می‌کنم احتمالا این هفته بخرم . شما مطمئن هستین که افقی نمی‌شه حملش کرد؟ فروشنده نمایندگی‌ خوی گفت مشکلی‌ نیست واسه ما هم همینطوری میارن (افقی) خوابید یعنی‌! اگه اینطور که شما میگین باشه اون موقع حداقل ۵۰ تومن هم باید بدیم هزینه حمل..

دوستانی که تجربه خرید پلاسما دارند اگه یادتون مونده می‌شه بگین موقع تحویل تی‌وی تو ماشین عمودی جاسازی شده بود یا افقی؟!!

13. این کاربر از tezden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

پلاسما حتماً باید عمودی حمل بشه.
    از نمایندگی هم واسه من آوردن، تو وانت عمودی گذاشته بودن.

چون کارتن خودم تو انباره عکس کارتن اروپایی رو میزارم :

15. 8 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

چرا داداش وجود داره در مدلهای اروپایی و یه کلیپی جناب Aulcard گذاشته بودن و درش همه چی مشخص بود و همین که قابلیت نرم افزاری هم از ما دریغ کردن ادم ذورش میگیره!!!

17. این کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •