تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 602 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

با سلام دوستان دنبال مدل Sony MH1C هستم ، از دوستان کسی سراغ داره ؟ تو سایتی جایی ندیدم ، کسی میدونه الان تو بازار موجود هست ؟ قیمتش چطوریاس ؟

ممنون
    سلام دوست عزیز
    یه مدتی پیش توی فروم پرشین تولز تعدادی رو میفروختن ولی متاسفانه تموم شد و من هم باهاشون تماس گرفتم گفتن فعلا موجود ندارند.
    فکر میکنم حدود 45 تومن میفروختن
    موفق باشید.
    اون مدلmh1 بود که با سونی اریکسون سازگاری داشت و برای استفاده با دستگاه های دیگه باید از تبدیل استفاده میکردیم. الان مدله mh1c

هستش که دیگه اون مشکل رو نداره و تو همون فروم همسایه فعلاموحود شده.

2. این کاربر از MAHY@R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مرسی.
    لطف میکنین یک ایرفون خوب هم معرفی کنین تو همین رنج قیمت و همین مشخصات که گفته بودم؟؟
    خوب تو همین رنج و مشخصات صوتی فعلا بهترین میشه creative ep630 و اگه نتونستین تهیه کنین میتونین از مدلهای زیر جایگزین تهیه کنین.
    sennheiser omx185
    panasonic hje 350
    panasonic hje300
    panasonic hc31
    audio technica ckm 55
    akg k321
    Last edited by salar_221; 14-12-2013 at 11:50.

4. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب دیگه همه چی بر میگرده به سلیقۀ شخصی.
    بیس xb1000 بیشتر از m50 هستش و ممکنه برای خیلی ها بعد از 1 هفته استفاده، خسته کننده باشه. ولی برای بعضی ها هم نه. در کل m50 از لحاظ سبک صدا، انتخابی که ریسک کمتری از xb1000 داره. ولی خب شما هم این رو در نظر بگیرید که اگر xb1000 برای شما مناسب باشه، شما صاحب یک هدفون 390$ با قیمت 665 تومن شدید.
    فکر کنم امکان تست x1000 باشه. لااقل xb500 رو می تونین تست کنین، پس فعلاً برین تست کنین.
    در ضمن اگر هدفون و سیستم فعلیتون رو هم بگین و نظرتون رو دربارش بگین، شاید بازم بهتر بشه تصمیم گرفت.
    راستش داشتم ریویوهای xb500 رو میخوندم دیدم از پاناسونیک htf-600 بحث شده بود و خیلی تعریف کرده بودن . ضمن اینکه قیمتش پایینه نسبتا . نظرتون راجع به اون چیه ؟ اطلاعی دارید که تو بازار موجود هست یا نه ؟
    هدفونهام she9700 فیلیپس و کریتیو ep-630 هست که از کریتیو بیشتر خوشم میاد چون صداش یکم گرمتره . پلیر هم سانسا فیوز با راک باکس و ایپاد تاچ و نوت 3 هستن .

6. این کاربر از kingm2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیزان میدونم سوالام زیاد شده ... فک میکنم دیگه آخرین سوالم باشه ... هدفونی از برند دیگه ای سراغ دارید که توی رینج قیمت Audio Technica ATH-M35 باشه؟؟؟؟
    مثلا مدل مشابه این از akg چه مدلیش هست؟ و چند قیمته؟ آیا واقعا هم بهتره؟

ممنون میشم هدفونای هم رده ی این رو باهاش مقایسه کنید ... دیگه تصمیمم تقریبا M35 شده ... البته با راهنمایی های شما دوستان ...
    Last edited by Xenon360; 14-12-2013 at 22:30.

داره خودمونی میشه k.pax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اون مدلmh1 بود که با سونی اریکسون سازگاری داشت و برای استفاده با دستگاه های دیگه باید از تبدیل استفاده میکردیم. الان مدله mh1c

هستش که دیگه اون مشکل رو نداره و تو همون فروم همسایه فعلاموحود شده.

ممنون شما اطلاع ندارید از کجا میشه تهیه کرد ؟
    Last edited by k.pax; 14-12-2013 at 22:28.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عزیزان میدونم سوالام زیاد شده ... فک میکنم دیگه آخرین سوالم باشه ... هدفونی از برند دیگه ای سراغ دارید که توی رینج قیمت Audio Technica ATH-M35 باشه؟؟؟؟
    مثلا مدل مشابه این از akg چه مدلیش هست؟ و چند قیمته؟ آیا واقعا هم بهتره؟

ممنون میشم هدفونای هم رده ی این رو باهاش مقایسه کنید ... دیگه تصمیمم تقریبا M35 شده ... البته با راهنمایی های شما دوستان ...
    رقیب M35 از برند AKG مدل K99 است که هدفون مونیتور با صدای فلت متمایل به گرم و بیس متوسط به شمار می آید. اما M35 صدایی گرم و بیس قوی دارد، از طرفی Soundstage وسیع تری هم نسبت به K99 دارد اما مید آن کمی Recessed است. با این حال در خرید M35 شک نکنید. از طرفی M35 پشت بسته است و K99 از نوع Semi-Open بنابراین هنگام استفاده از K99 نشت صدا به بیرون وجود خواهد داشت و Isolation کمتر خواهد بود. قابلیت حمل M35 به دلیل Foldable بودن بیشتر از K99 است.
    بقیه موارد به سبک صدای مورد علاقه بر میگردد. اگر سبک صدای مورد علاقه شما به M35 نزدیک تر است از خرید آن پشیمان نخواهید شد.
    موفق باشید.

10. 7 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

راستش داشتم ریویوهای xb500 رو میخوندم دیدم از پاناسونیک htf-600 بحث شده بود و خیلی تعریف کرده بودن . ضمن اینکه قیمتش پایینه نسبتا . نظرتون راجع به اون چیه ؟ اطلاعی دارید که تو بازار موجود هست یا نه ؟
    هدفونهام she9700 فیلیپس و کریتیو ep-630 هست که از کریتیو بیشتر خوشم میاد چون صداش یکم گرمتره . پلیر هم سانسا فیوز با راک باکس و ایپاد تاچ و نوت 3 هستن .
    تصور من اینه که شما رابطۀ خوبی با تریبل ندارین. متأسفانه اون فیلیپس رو تست نکردم، وگرنه بهتون می گفتم که آیا با تریبل m50 مشکل خواهید داشت یا نه.
    پاناسونیک رو نمی دونم توی ایران هست یا نه. ولی براساس چیزی که توی هدفایی خوندم، می تونه گزینۀ خیلی خوبی برای شما باشه. اگر با همین وضعیت بازار ایران بخواین انتخاب کنین. xb500 و 700 و 1000 رو تست کنین بهتره. 700 از 500 مقدار بیس اندکی کمتر و در ازاش تریبل بیشتری داره. ولی باز هم به اندازۀ تریبل m50 نمی رسه احتمالاً (هرچند خودم تست نکردم).
    Last edited by rave-87; 14-12-2013 at 23:17.

12. 7 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تصور من اینه که شما رابطۀ خوبی با تریبل ندارین. متأسفانه اون فیلیپس رو تست نکردم، وگرنه بهتون می گفتم که آیا با تریبل m50 مشکل خواهید داشت یا نه.
    پاناسونیک رو نمی دونم توی ایران هست یا نه. ولی براساس چیزی که توی هدفایی خوندم، می تونه گزینۀ خیلی خوبی برای شما باشه. اگر با همین وضعیت بازار ایران بخواین انتخاب کنین. xb500 و 700 و 1000 رو تست کنین بهتره. 700 از 500 مقدار بیس اندکی کمتر و در ازاش تریبل بیشتری داره. ولی باز هم به اندازۀ تریبل m50 نمی رسه احتمالاً (هرچند خودم تست نکردم).
    این فیلیپس یه کم هایش تند و تیز و غیر قابل تحمله .

ریویوهای همه رو خوندم . با توجه به نیازهای خودم پاناسونیک hft-600 رو انتخاب کردم . دوستان بی زحمت اگه جایی رو سراغ دارن که این هدفون رو داشته باشه بهم خبر بدن

بازم ممنون

14. این کاربر از kingm2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه k.pax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ممنون شما اطلاع ندارید از کجا میشه تهیه کرد ؟
    کسی نیست مارو یاری کنه ؟ من هر جارو میگردم نیست ولی دوستان میگن تو فروم همسایه واسه فروش هست ، پس چرا من چیزی پیدا نمیکنم !

یه چیزی هست تو مخمه و باهاش نمیتونم کنار بیام :

دوستانی که میخوان هدفون تا 130 -40 تومن هزینه کنن همه هدفون EP630 رو پیشنهاد میدن یعنی Sony XB10 - Philips She 9000 - She 6000 - CX 175 - She 3590 - JVC Fxc50 -JVC Fx40 -Fx 101 - MH1c این همه هدفون با اون در یه سطح هستن

یه هدفون 50 تومنی یعنی هیچ فرقی با 150 تومنی نداره

جالب اینجاست به هرکی میگی بدون فکر کردن فوری میگه : EP630 ! بابا یه کم خودتون رو اپدیت کنید ، شاید یه چیز بهتر اومده باشه . . .

کسی میتونه مارو توجیه کنه ؟؟؟
    Last edited by k.pax; 15-12-2013 at 13:58.

16. این کاربر از k.pax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کسی نیست مارو یاری کنه ؟ من هر جارو میگردم نیست ولی دوستان میگن تو فروم همسایه واسه فروش هست ، پس چرا من چیزی پیدا نمیکنم !

یه چیزی هست تو مخمه و باهاش نمیتونم کنار بیام :

دوستانی که میخوان هدفون تا 130 -40 تومن هزینه کنن همه هدفون EP630 رو پیشنهاد میدن یعنی Sony XB10 - Philips She 9000 - She 6000 - CX 175 - She 3590 - JVC Fxc50 -JVC Fx40 -Fx 101 - MH1c این همه هدفون با اون در یه سطح هستن

یه هدفون 50 تومنی یعنی هیچ فرقی با 150 تومنی نداره

جالب اینجاست به هرکی میگی بدون فکر کردن فوری میگه : EP630 ! بابا یه کم خودتون رو اپدیت کنید ، شاید یه چیز بهتر اومده باشه . . .

کسی میتونه مارو توجیه کنه ؟؟؟
    تا جایی که من میدونم بستگی به سلیقه داره، چون اکثرا باس و صدای گرمش رو میپسندن اون مدل معرفی میشه بهشون وگرنه jvc هم تا جایی که من میدونم مدلای خوبی داره، خود من klipsch s3 دارم
    حالا باز دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن توضیح بهتری میدن
    Last edited by Hesam_valadkhani; 15-12-2013 at 14:42.

18. 2 کاربر از Hesam_valadkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •