رایتل نسل 3 رو باند 900 و 1800 نسل 4
رایتل نسل 3 رو باند 900 و 1800 نسل 4
هست نسل 4 با تک rru
RRU lre هستش برا همین
من همین الان تست کردم متوجه شدم نسل سوم همراه اول و ایرانسل روی ۲۱۰۰ هست و نسل دومشون روی ۹۰۰
ولی نسل سوم رایتل روی ۹۰۰ هست.
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
چطوری فهمیدی.برنامه خاصی داره
هیچکی اطلاع نداره؟
دسترسی به 4G نیاز به تعویض سیمکارت ندارد/ ارائه بستههای اینترنتی ارزان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
دسترسی به 4G نیاز به تعویض سیمکارت ندارد/ ارائه بستههای اینترنتی ارزان
http://isna.ir/fa/news/94070704303/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87-4G-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%B9%D9%88%DB%8C%D8%B6-%D8%B3%DB%8C%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
این بسته های جدید برای اعتباریا ودائمی نیاد هیچ ارزشی نداره
سلام برای خرید بسته های حرفه ای باید مدرک ارسال کنیم؟ ولی من هر چی میگردم تو سایت نیستش ک مث ک جمع شده!
در ضمن الان من حرفه ای رو خریدم ولی مدرکی ارسال نکردم یعنی فعال شده؟ از این نظر میگم چون سرعتش افتضاح شده من یه هفته قبل پایه داشتم عادی بود این غیرطبیعیه! تنظیمات گوشی هم درسته.
Last edited by kamivh1; 29-09-2015 at 23:33.
از وقتی رایتل بسته ۳+۳ را ارائه داد دیگه سرعت قبل را نداره من قبلاش بین ۸-۱۲ مگابیت بود سرعتم اما الان معلومه روی ۴ مگابیت بسته شده.
البته تا امروز هر چند سرعت پایین اومده بود اما پایدار بود.
متاسفانه از امروز صبح پایداریشو هم از دست داد. در کمال تعجب وقتی چند ساعت دیدم هیچ نوتیفیکیشنی دریافت نکردم چک کردم دیدم علامت 3g الکی روشنه و حتی پینگ هم ندارم.
اما غیر فعال و فعال کردن و ریستارت گوشی درست شد انا بعد چند دقیقه مجدد قطع میشد بدون اینکه 3g بره.
پینگ تایمم بالا اومده و در نقاط مختلف تهران که مسیرم بود همچنان مشکل مشاهده میشد.
امیدوارم موقت باشه و به پایداری شبکه گند نزده باشن.
برعکس ایرانسل حدود یک ماهی هست در تهران که شدیدا روی پوشش شبکه lte در تهران فعاله و میشه دید که پوشش داره قویتر و بیشتر میشه و در نتیجه تا حدوی عدم پایداریها کمتر شده، سرعت هم که یکی دو ماه پیش افتضاح شده بود الان بهتر شده البته همچنان سرعت در مناطق و ساعات مختلف متفاوته و بین ۱ تا ۱۳ مگابیت برای من متغییر بوده که البته نسبت به قبل بهتر شده.
Sent from my iPad Air
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)