ASUS MeMO Pad HD7 ME175KG Dual SIM اینو بخر چیپستش چهارهسته ای کوالکامه
سامسونگ سخت افزارش خوب نیست
ASUS MeMO Pad HD7 ME175KG Dual SIM اینو بخر چیپستش چهارهسته ای کوالکامه
سامسونگ سخت افزارش خوب نیست
cpu اتم قوی تر نیست
فکر نکنم قوی تر باشه ولی بچه ها میگن در موقع پردازش سنگین دو هسته مجازی هم بهش اضافه میشه.
راستی من تا الان اسمارت فون و تبلت نداشتم میخواستم ببینم معمولا افراد چند گیگ برنامه و بازی نصب میکنند ؟ چون فون پد 5 گیگ فضا برای برنامه ها میده میخواستم ببینم این 5 گیگ برای اکثر مردم جوابگو هست یا کم هست ، چون توی خرید معمولا میگن زیر16 گیگ نخرید.
مرسی
.............
Last edited by p30g; 01-07-2014 at 17:34. دليل: bikhial
سلام من می خواستم بدونم تبلت galaxy note 10.1 2014 edition کدام نسخه اش بهتر است
3g یا LTE ؟
Last edited by ramin9512; 30-06-2014 at 04:49.
ماشااله یک سوال پرسیدیم حداقل 2 نفر دیدند و میتونستند جواب بدند اما فقط فکر سوال پرسیدن خودشون بودند !!
حافظه داخلی هرچی بیشتر باشه که خب بهتره ولی برای تعداد نسبتا زیادی برنامه و بازی های معمول میشه گفت گوشی و تبلت های 8 گیگی کافی هستن. از این 8 گیگ همون 5 گیگ هم در اختیار کاربر بذارن کافیه. به شرط اینکه microSD هم ساپورت کنن.
Sent using Tapatalk
سلام دوستان
میخوام تبلت 8 اینچی بخرم . برای وبگردی و کتابخوانی ، نوت هم باشه بهتر ولی زیاد نه . بازی هم اصلا"مهم نیست لطفا" راهنمایی کنید از مدلهای زیر کدام بهترن :-Samsung Note 3-5100
Lenovo A8-A5500
Acer A1-811
Lenovo Yoga 8
به شما نوت 8 پیشنهاد میشه
از پیشنهادتون ممنون اما چیز دیگری که برام خیلی مهمه ساپورت کردن هارد اکسترناله (USB OTG) .فکر کنم نوت 8 نتونه ساپورت کنه . دوستان لطفا" اگه تجربه ای در این ارتباط دارید ممنون میشم راهنمایی کنید. من میخوام هارد اکسترنال 500 گیگم را به تبلت وصل کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)