تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 1805 اولاول ... 3133634034094104114124134144154164174234635139131413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

خب حالا چرا یه جوری میگی که انگاری ناراحتی !!

بده که به اشتباهشون پی بردن یا بیخیاله کلاهبرداری که قصده انجامشو داشتن،شدنو الان رایشونو عوض کردن؟؟
    بله که ناراحتم
    چون شاید رایگان رو برگردوندند ولی چه فایده مشکلات قبلی هنوز پابرجاست.
    سرعت کم / الان این دو مگ طلایی که در حد دیال آپ هم سرعت نداره شب بخوای از دانلود رایگان استفاده بکنی اصلا نذاری دانلود سبک تره.
    مطمئن باش از این به بعد بازم سرعت ها رو میارن پایین و بهانشون رو این میکنند که حا چون دانلود رایگان رو گذاشتیم واسه همین سرعت پایینه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از man.u و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تشکر میکنم بخاطر صحبتهاش که مثل مرد حرفاشو زد

فقط یه نکته بگم اون عزیزانی که ما رو تنها گذاشتن او کسانی که نیومدن ( خودشونم میدونن کیا بودن ) خیلی راحت خودشون رو توجیه کردن

من یه بیمار دیالیزیم امروز از قرقی (جاده سیمان)با اون وضع اومدم که هم man.u و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وضعمو دیدن
    من که دیالیزیم و راه رفتن واسم سخته این همه راه رو اومدم که حقمو بگیرم وحق خیلیای دیگه رو خدارو شکر به نتیجه هم رسیدیم
    حجت جان خیلی مردی

یه نکته هم بگم: وقتی حجت برگشت رو به تاروردی و گفت که من دیالیزی هستمو با این وضعم پاشدم اومدم اینجا ، واقعا طرف یه صحنه انگار بهش شوک وصل کردن ، و وقتی بعدش حجت یکم صداشو میبردبالا طرف میگفت شما آروم باش که بهت فشار میاد کلا یکی از عواملی که باعث شد کارا زودتر ردیف شه و به این زودی مخابرانیا اعلامیه بدن تو سایت ، حضوره حجت بود

من از طرفه همه بچه هایه فروم بابت امروز اومدنت تشکر ویژه میکنم.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

آره این مرتیکه عوضی اصلا انگار هیچی حالیش نیست.
    منم اون روز تنهایی که رفتم میخواستم باهاش درگیر بشم. بس که حرف مفت میزد .اصلا کوتاه نمی اومد. همش مینداخت گردن اون و اون.

بازرسی چی شد ؟
    شما اون روز تنهایی رفتی
    امروز که قرار بود دسته جمعی برن خوابیدی جالبه
    ضمنا چرا توهین میکنی دوست داری این تاپیک را ببندن مدیران سایت؟
    من از اون سه نفری که رفتن تشکر میکنم خصوصا اون دوست عزیز دیالیزی
    من خودم دو سال قراردادی تو چند دو تا مرکز مخابرات کار کرده بودم و با برخوردشون کاملا اشنا بودم و اصلا حتی یک درصد هم احتمال نمیدادم از حرفشون برگردن
    ضمنا این روش در همه جای این مملکت هست که یک چیز را به مرگ میگیرن کسی اعتراض نکرد ادامه میدن اعتراضی شد به بت میگیرن تا دفعه بعد

4. 5 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

ضمنا چرا توهین میکنی دوست داری این تاپیک را ببندن مدیران سایت؟
    شما نگران توهین نباش.

هر چند از بین این همه آدم فقط سه نفر رفتند ( دیشب که قرار بود 7 نفر باشند )
    ولی اگه با تعداد بالاتری میرفتیم حساب کار دستشون میومد.
    باز به من نگید پس چرا خودت نرفتی. من هم میرفتم میشدیم 4 نفر.
    یعنی تو مشهد 4 نفر نت دارند ؟

من که از دستم در رفت و خوابم برد.شرمنده/سرزنش نداره که.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آره این مرتیکه عوضی اصلا انگار هیچی حالیش نیست.
    منم اون روز تنهایی که رفتم میخواستم باهاش درگیر بشم. بس که حرف مفت میزد .اصلا کوتاه نمی اومد. همش مینداخت گردن اون و اون.

بازرسی چی شد ؟

اتفاقا منم با ایشون (تاروردی) صحبت کردم واقعا صحبتهایی که man.uعزیز کردنو تایید میکنم. نفهم تر از این آدم توی مخابرات پیدا نمیشه همش می خواد بندازه گردن اینو اون بیشتر هم پاست می ده به مراکز فروش که تقصیر اوناست اونا اشتباه کردن و اگه ازشون شکایت دارین بنویسین.

هیچ چی هم بارش نیست هیچ وقت هم توی اتاقش نیستو به قول دوستمون (با دوستانشون تشریف بردن تو یه اتاقو دارن باهم چای میخورنو خلاصه بگو بخند) اتاقش هم فکر کنم توی بلوک 5 طبقه دومه اینم شمارههای مستقیم اتاقشه 8592555 و 8118410
    در آخر از man.u عزیز و اون دو دوست عزیز دیگه که این کار ارزشمند رو کردن کمال تشکر رو دارم

7. 4 کاربر از smart-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله که ناراحتم
    چون شاید رایگان رو برگردوندند ولی چه فایده مشکلات قبلی هنوز پابرجاست.
    سرعت کم / الان این دو مگ طلایی که در حد دیال آپ هم سرعت نداره شب بخوای از دانلود رایگان استفاده بکنی اصلا نذاری دانلود سبک تره.
    مطمئن باش از این به بعد بازم سرعت ها رو میارن پایین و بهانشون رو این میکنند که حا چون دانلود رایگان رو گذاشتیم واسه همین سرعت پایینه.
    فعلا همینم که برگردوندن باید خدامونو شکر کنیم

میدونی اگه شبانه حذف میشد چی میشد؟! عملا به فنا میرفتیم !

اگه الان میخوای بیای بگی که وضعه مارو ببین که به چه چیزایی قانعیمو چقد بدبختیمو .... باید بگم اینجا ایرانه ، و از اون بدتر اینجا مشهده ! شهره شمع د**ا (خودمم مشهدیم پس به کسی برنخوره )

وقتی معاونه شرکته مخابرات برمگیرده میگه ، دیگه ما برخلافه استانایه دیگه تشخیص دادیم که نامحدودو حذف کنیم و یه جوریم میگه یعنی دوس داشتیم به شماچه ! چه انتظاری داری؟

9. 5 کاربر از man.u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ضمنا دوستان درمورده گیگایه هدیه که دادنو بعدم پس گرفتن از بعضی ها، هم گفتیم (کلا زیاد چیزی گفتیم اما متاسفانه یادم رفت صداهارو رکورد کنم برای همین اکثرشو یادمون رفت)

درمورده هدیه وقتی گفتیم ، سریع همشون جوش آوردن و گفتن محاله ماله کسیو پس گرفته باشیم ! بعدشم آخرش رفتن آماره دانلودایه Gregar و shoojats رو در آوردنو اومدن گفتن، شما 100 گیگ 200 گیگ تو این چندماهه دانلود کردین بعد لنگه همین 1گیگ هدیه ما بودین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

انصافا انقد قشنگ توجیه کردن قضیرو که دیگه چیزی نتونستیم بگیم !!!
    Last edited by man.u; 21-08-2013 at 16:35.

11. 4 کاربر از man.u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز که بخیر گذشت خدارو شکر
    فقط یه نکته: از این نوع مشکلات زیاده اگه روزی به مشکل اینچنین خوردیم تورو خدا دریغ نکنید بیاین
    امروز 3 نفر بودیم حقمون و حق عزیزان دیگرو گرفتیم
    هرچی تعداد بیشتر باشه خیلی بهتره نشون میده توپمون پرتره

13. 6 کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ضمنا دوستان درمورده گیگایه هدیه که دادنو بعدم پس گرفتن از بعضی ها، هم گفتیم (کلا زیاد چیزی گفتیم متاسفانه یادم رفت صداهارو رکورد کنم برای همین اکثرشو یادمون رفت)

درمورده هدیه وقتی گفتیم ، سریع همشون جوش آوردن و گفتن محاله ماله کسیو پس گرفته باشیم ! بعدشم آخرش رفتن آماره دانلودایه Gregar و shoojats رو در آوردنو اومدن گفتن، شما 100 گیگ 200 گیگ تو این چندماهه دانلود کردین بعد لنگه همین 1گیگ هدیه ما بودین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

انصافا انقد قشنگ توجیه کردن قضیرو که دیگه چیزی نتونستیم بگیم !!!
    اینکه توجیح همیشه شونه تا حرف از سرعت و هرچیز دیگه ای بزنی آمار دانلوداتو در میارن می کوبن تو سرت

15. این کاربر از smart-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

الان سرعت اینقدر پایینه که باز میخوام سرم رو بزنم به دیوار.
    مشکلات لامسب یکی دوتا نیست که.

17. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •