سلام
من یه آرک اس خریدم رم 16 هم از اول روش بود! الان چطوری میتونم به گوشیم بگم عکس و نرم افزارو فایلای بلوتوثو بریزه رو مموری؟!
میخوام آپدیتش کنم به اندروید4 کسی میدونه اپدیت کنی سرعتش کم میشه یا مشکلات دیگه ای به وجود میاد یا نه؟
سلام
من یه آرک اس خریدم رم 16 هم از اول روش بود! الان چطوری میتونم به گوشیم بگم عکس و نرم افزارو فایلای بلوتوثو بریزه رو مموری؟!
میخوام آپدیتش کنم به اندروید4 کسی میدونه اپدیت کنی سرعتش کم میشه یا مشکلات دیگه ای به وجود میاد یا نه؟
واسه شناسوندن فلش باید از همون روشهای 2.3 استفاده کنی.دوستان من به اندروید 4 اپ کردم ولی کابل otg میزنم کول دیسک نمیشناسه علتش چیه؟
پیشفرض نمیشناسه.
سلام.سلام
مبارک باشه.
نیازی به تنظیم نداره خودش به صورت پیشفرض میریزه تو مموری.
اندروید 4 که سونی داده بیرون کلا باگ نداره. من خودم یه مدت رو آرکم ریخته بودم ولی بعد یه مدت حس کردم مشکل سرعت دارم به خاطر همین برگشتم به 2.3.
آرک اس رو دیگه دقیق نمیدونم. ابلته آرک منم اورکلاک شدست.
--------------------------------
گوشیم با ال سی دی خورد زمین. الان کنار پورت 3.5 روی ال سی دی یه چنتا ترک خوشگل و عمیق و افکت دار افتاده.
تا شب یه عکس ازش میزارم.
Last edited by VBYOFSKI; 30-06-2012 at 23:43.
سلام دوستان تحقیق کردم و میخوام arc s بخرم.تا نسخه 4 اندروید اپدیت میشه ایا این نسخه جدید که 4.1 هست و اسمش ابنبات ژله ای هست با مشخصاتی که arc s داره به نظر شما برایarc s هم اپدیت میده.چون تولید سال 2011 هست وکمی قدیمی شده میپرسم.لطفا جواب بدید و راهنمایی کنید که در خریدم اشتباه نکنم.
اولا که نیاز نبود تایپیک جدید بزنید تو همون کلوپ ارک اس یپرسیدید بهتر بود
هنوز هیچی مشخص نیست که 4.1 برای سری 2011 بیاد یا نه ولی کاستوم رام به احتمال 99% واسش میاد
تقریبا از صد مدل فلش مموری 1 دونه رو میشناسه آرک اس
سلام.من تازه آرک گرفتم.تاحالا هم گوشی اندرویدی نداشتم.یه چند تا سوال داشتم :
1.روت کردن این گوشی چطوری انجام میشه؟ آیا باید قبلش بک آپ بگیرم از گوشی؟یعنی روت کردن باعث پاک شدن فایل ها و از کار افتادن برنامه های نصب شده میشه یا نه؟
2.بهترین برنامه gps آفلاین برای اندروید چیه؟
3.کرنل گوشی رو برای چی باید عوض کرد؟ کرنل من -2.6.32.9perf هست.
4.چرا بعضی مواقع برنامه ها می نیمایز نمیشن؟ موقعی که سیمبین داشتم هر وقت مثلا توی یه برنامه ای بودم و دکمه ی منو رو می زدم برنامه مینیمایز میشدن ولی توی اندروید انگار شانسیه یعنی بعضی برنامه ها مینیمایز میشن بعضی ها بسته می شن.
5.چرا وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم توی هیچ فولدری عکس ها و فیلم هایی که گرفتمو نمی تونم ببینم؟ با روت کردن این مشکل حل میشه؟
Last edited by Lord007; 04-07-2012 at 12:32.
بچه ها ارک اس با همون 2.3.4 چقدر شارژ نگه میداره ؟ برا یکی از دوستام () گرفتم از شارژش خیلی شاکیه میگفت اولین بار که شارژ کاملش کرده کمتر از یه روز بیشتر نرفته با استفاده معمولی
Last edited by sAeEd_kHaAn; 04-07-2012 at 17:20.
سلام.چند وقته این گوشی arcs رو خریدم ولی هنگام اس ام اس اومدن فقط زنگ میزه و ویبره نمیکنه میشه کمک کنید چطوری ویبره برای اس ام اس رو فعال کنم.منو فارسی ندارم.
دوستان نمیدونم چرا که از اونوقتی که آرکم به 4.0.4 آپگرید کردم
فیلم های 720p رو لگ میندازه
به جزء فرمت mp4
مثلا mkv که قبلا با 2.3.4 میدیدم مشکل نداشت و خیلی رون اجرا میشد اینجا فریم به فریم میندازه
ولی 720mp4 که قبلاً هم بدون مشکل بود الان هم بدون مشکل هست
آخه تو بازی های اچ دی و سنگین هم به مشکل نمیخورم سرعت گوشی هم مناسبه....
فقط مشکلم با فیلم دیدن هست
آخه حیفه واسه فقط یه مشکل دانگرید کرد
سلام دوستان.من الان ارک اس رو اپدیت کردم اما فیلم های دی وی دی که قبلا پخش میشد دیگه نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)