تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 416 اولاول ... 313363403409410411412413414415416 آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تیم منتخب لالیگا ; 6 بازیکن از بارسا و 5 بازیکن از رئال

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

رقابتهای لالیگا به اتمام رسید و خوانندگان مارکا در یک نظرسنجی تیم منتخب لالیگا را انتخاب کردند . همانطور که انتظار میرفت تمام 11 بازیکن این ترکیب از دو تیم بارسلونا و رئال مادرید انتخاب شدند . ویکتور والدز که جایزه زامورا را به خود اختصاص داده است به عنوان دروازه بان انتخاب شد . الوز , مارسلو (دو دفاع کناری) , پیکه , کاروالیو ( دو دفاع وسط ) , الونسو , ژاوی , اینیستا , اوزیل (خط هافبک ) و دو بازیکن برتر جهان (خط حمله) اعضای این تیم را تشکیل میدهند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام

کسرا جان اشتباه زدی والدز رو نزاشتن و کاسیاس گذاشتن

مارکا هم با این انتخاباش ! :ی

تیم قهرمان 5 تا ! نایب قهرمان 6 تا! بقیه تیمها هم just lol

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این ویدئو هم تقدیم همه دوستانی که دنبال تئوری توطئه هستن امیدوارم جوابتون رو با دیدنش بگیرین.

FC Barcelona Uefa, Unicef, or Just Football

کد:
    پی‌ نوشت: گوشی اومد دستتون؟
    عزیز من قبلا هم گفتم موافق این تئوری توطئه نیستم.تو همین تاپیک یا تاپیک سی ال.

ولی اینکه بارسلونا داور رو عوض کرد فرضیه نیست! تئوری نیست..فکت هست.

این ویدئو که شما گذاشتی با تلاش زیاد گشته و گشته اشتباهاتی که به نفع مورینیو بوده رو نشون داده. ولی بحث الان چیز دیگست.

دیگه همه دنیا فهمیدن که آلوز با بزرگنمایی باعث اخراج پپه شد و بوسکتز و پدرو هم که کاملا مشخصه چکار کردن.

اینها ربطی به مورینیو نداره نمی دونم چرا می خوای ربط بدی بهش!

پی نوشت: گوشی دستمون بود!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

آگرو ميخواهد،رئال نه!

دیگر پیشخوانها:

اصرار اتلتيكو:به شرط بيشترين ماليات(75ميليون)

اتلتيكو به او پيشنهاد دو سال ديگر تمديد قرارداد را داد

سفيدها نميخواهند مقدمات هرگونه دشمني و دلخوري را فراهم كنند

آگرو ميخواهد در مادريد زندگي كند:با خريد يك خانه 4.7ميليون يورويي در همسايگي CR7 ، كاكا و مو

آگرو:"مادريد؟چندين پيشنهاد ديگر هم دارم،هنوز چيزي قطعي نشده"

ترس از آتشفشان بارسا را زودتر به لندن رساند

فرگوسن خريد دِ خيا را براي منچستر تاييد كرد

رولند گاروس:نادال به 5 ست و 4 ساعت براي شكست ايسنر نياز داشت

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

كان آگرو يك پيشنهاد گيج كننده نيست

دیگر پیشخوانها:

و از باشگاه خواست كه بند 45ميليوني قراردادش را كاهش دهند

اتلتيكو از اين ميترسد كه عاقبت اين قضايا به مادريد ختم شود

ميگل آنخل گيل سعي ميكند با فصلي 9 ميليون يورو او را تا سال 2017 در اتلتيكو نگه دارد

آتشفشان بارسا را مجبور كرد كه ديشب حركت كند

فرگوسن:"اگر قهرمان شويم تنها مربي اي ميشوم كه 3 بار قهرمان اين رقابتها شده"

مالاگايي ها براي خريد ون نيستلروي به آلمان سفر كردند

نادال براي شكست ايسنر سختي كشيد:
    2 ست در 4 ساعت به اتمام رسيد

// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------

سلام

کسرا جان اشتباه زدی والدز رو نزاشتن و کاسیاس گذاشتن

مارکا هم با این انتخاباش ! :ی

تیم قهرمان 5 تا ! نایب قهرمان 6 تا! بقیه تیمها هم just lol
    حق با شماست، شاید این عکس مال گذشته باشه. نمیدونم. در کل به قول شما کل لالیگا رو تو همین دوتا تیم دیده!

واقعا سطح بقیه تیم ها خیلی پایین اومده و متاسفانه هیچ تیمی نمیتونه یه شبه راه صد ساله رو طی کنه، پس اینجوری که بوش میاد تا 3-4 فصل دیگه به همین منوال هست، مگر اینکه بارسا-رئال ضعیف بشن!

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اومدن مربیهای خوب میتونه خیلی کمک کنه. اگر پلگرینی دوباره برگرده به تیمهای بالای جدول مثل سویا که واقعا مربی داغونی داره یا بنیتز بیاد میتونه خیلی کمک کنه. حتی کاماچو هم میتونه مفید باشه. همین والنسیا با همین بازیکنهاش میتونه خیلی بهتر کار کنه، هرچی باشه دو تا از مهاجمهاش عضو تیم ملی هستن.
    متاسفانه تیمهای لالیگا زیادی گواردیولا زده شدن و تقریبا همه یهو رفتن سراغ مربی های جوون و کم تجربه. درسته که بخش زیادی از مشکلات مالیه، اما فاصله مثلا سویا با بارسا و رئال 4-5 گل نیست بلکه اون مربی گاگوله که میاد تیم رو خراب میکنه.

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اومدن مربیهای خوب میتونه خیلی کمک کنه. اگر پلگرینی دوباره برگرده به تیمهای بالای جدول مثل سویا که واقعا مربی داغونی داره یا بنیتز بیاد میتونه خیلی کمک کنه. حتی کاماچو هم میتونه مفید باشه. همین والنسیا با همین بازیکنهاش میتونه خیلی بهتر کار کنه، هرچی باشه دو تا از مهاجمهاش عضو تیم ملی هستن.
    متاسفانه تیمهای لالیگا زیادی گواردیولا زده شدن و تقریبا همه یهو رفتن سراغ مربی های جوون و کم تجربه. درسته که بخش زیادی از مشکلات مالیه، اما فاصله مثلا سویا با بارسا و رئال 4-5 گل نیست بلکه اون مربی گاگوله که میاد تیم رو خراب میکنه.

دقیقا موافقم و خوشبختانه خبر هایی هست که مارسلو بیلسا میخواد هدایت سویا به عهده بگیره
    واقعا مربی خوبی هست که تیماش وحشتناک هجومی بازی میکنند

یادمه اون موقع که مربی آرژانتين بود برزیل جلوی آرژانتين از هیجده قدم جلوتر نمیرفت و فقط زیر توپ میزد ! ولی متاسفانه تو جام جهانی با اون بازیهای زیبای مقدماتی نتیجه نگرفت . پارسال هم شیلی رو واقعا خوب هدایت کرد و تیمش زیبا بازی میکرد. خلاصه امیدوارم مربی سویا بشه .

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه بجای نگاه کردن به کارت زرد و قرمز...به شبیه سازی ها و فریب داور و توهین های نژادپرستانه نگاه می کردن...اینطور نمی شد!
    یه حرفایی می زنید. لابد برای آقای گل هم باید به بی خاصیت بودن گل ها نگاه می کردن. همین مونده خوزه علمدار بازی جوانمردانه و احترام بشه. رئال خشن ترین تیم شد و اگه داوران رعایت نمی کردن چه بسا رکورد میزد. صحبت تازه خوزه از ادعای رسانه مادرید (شجاع نامیدن شیوه ای که دی استفانو میگه موش و هیدینک میگه گاو ترسو) برام عجیب تر بود.

فرضیه؟!! شما یه نگاه به فیلم اون صحنه ها بندازی گوشی میاد دستت! به هر حال تیمی که داور نیمه نهایی سی ال رو عوض می کنه اینها که دیگه چیز مهمی نیست براش.
    جدا اگه داور بازی رو کاتالانی میزاشتن فکر می کنید مورینیو چه بلایی سر خودش می آورد؟ حالا حساب کن پارسال که پرتغالی گذاشتن امسال هم میزاشتن.

عزیز من قبلا هم گفتم موافق این تئوری توطئه نیستم.تو همین تاپیک یا تاپیک سی ال.

ولی اینکه بارسلونا داور رو عوض کرد فرضیه نیست! تئوری نیست..فکت هست.

این ویدئو که شما گذاشتی با تلاش زیاد گشته و گشته اشتباهاتی که به نفع مورینیو بوده رو نشون داده. ولی بحث الان چیز دیگست.

دیگه همه دنیا فهمیدن که آلوز با بزرگنمایی باعث اخراج پپه شد و بوسکتز و پدرو هم که کاملا مشخصه چکار کردن.

اینها ربطی به مورینیو نداره نمی دونم چرا می خوای ربط بدی بهش!

پی نوشت: گوشی دستمون بود!
    البته اگه هیدینک و خیلی های دیگه رو فوتبالی که هیچ آدم حساب نکنید. در مورد کار مورینیو فقط همین:

Guus Hiddink: I think when he looks back at the video, he should make his apologies. If he does not do that, he is deliberately trying to change the truth for his own sake

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و حرکت ... پپه اگه هنوز شک دارید:

Real Madrid 0-2 Barcelona
    Pepe & Mourinho Red Cards Min 61
    SKY Sport HD

کد:
    کد:
    FootIran

چون تصاویر دستکاری شده داشتیم.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یه حرفایی می زنید. لابد برای آقای گل هم باید به بی خاصیت بودن گل ها نگاه می کردن. همین مونده خوزه علمدار بازی جوانمردانه و احترام بشه. رئال خشن ترین تیم شد و اگه داوران رعایت نمی کردن چه بسا رکورد میزد. صحبت تازه خوزه از ادعای رسانه مادرید (شجاع نامیدن شیوه ای که دی استفانو میگه موش و هیدینک میگه گاو ترسو) برام عجیب تر بود.

جدا اگه داور بازی رو کاتالانی میزاشتن فکر می کنید مورینیو چه بلایی سر خودش می آورد؟ حالا حساب کن پارسال که پرتغالی گذاشتن امسال هم میزاشتن.

البته اگه هیدینک و خیلی های دیگه رو فوتبالی که هیچ آدم حساب نکنید. در مورد کار مورینیو فقط همین:

Guus Hiddink: I think when he looks back at the video, he should make his apologies. If he does not do that, he is deliberately trying to change the truth for his own sake

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و حرکت ... پپه اگه هنوز شک دارید:

Real Madrid 0-2 Barcelona
    Pepe & Mourinho Red Cards Min 61
    SKY Sport HD

کد:
    کد:
    FootIran

چون تصاویر دستکاری شده داشتیم.
    قسمت اول: یادم نمیاد گفته باشم رئال مستحق این جایزه باشه که شما اینها رو گفتی.من نمیگم رئال شایسته این عنوانه.

در مورد بی خاصیت بودن گلها هم این نظر شماست و کاملا مشخصه بخاطر اینکه مسی رو بدجور جا گذاشت از ناراحتی اینطور میگی.

از دی استفانو و هیدینک اسم بردی.(کلا فقط زمانی از رئالی ها اسم می بری که در جهت تخریب رئال باشه...عیب نداره)

در مورد دی استفانو بگم که مال چند نسل گذشته فوتبال هست و فوتبال دیگه اون بازی 40 سال پیش نیست.پس اگه کسی صلاحیت نظر دهی در موردش داشته باشه...اون کسیه که امروز بزرگ فوتباله و اون هم مورینیو هست.

در مورد هیدینک...از شما بعیده(؟) ...هیدینک در مقابل بارسلونا هم سیستمی مشابه مو اتخاذ کرد که مبتنی بر ضد حملات بود...پس این تیکه انداختنها فقط قسمتی از حملات همیشگی مربیها نسبت به همدیگه هست و گفتنش از سوی هیدینک جایگاه نداره.

قسمت دوم: بلا ممکن بود سر خودش بیاره ولی داور عوض می شد؟!! ؟؟؟شما چند بار سراغ داری در مسابقه به این مهمی یه تیم بتونه داور رو عوض کنه؟!چرا با اشتارک مخالفت نکردن؟این که هموطن اوزیل و خدیرا بود؟ اصولا تو بازیهایی که یهو از 10-15 ملیت بازیکن هست...واقعا اعتراض به این موضوعات شدنیه؟ هر داوری بگی یهو یه هموطن پیدا می کنه!!

قسمت سوم : بازم بی ربط...بحث اصلا سر مورینیو نیست!

قسمت چهارم: ویدیو ها رو بار ها وبارها از جاهای مختلف هم من دیدم و هم شما.

اون صحنه به هیچ وجه کارت قرمز نداشت...تنها چیزی که باعث شد قرمز بده صحنه سازی و پشتک وارو زدن آلوز بود که مصداق بازی ناجوانمردانه هست.

در مورد توهین بوسکتز و اون صحنه که با مارسلو برخورد داشتن و الکی صورتشو گرفت و پرت کرد خودشو...اون صحنه که پدرو خودشو کوبوند به آربلوا و ... حرفی نزدید؟!!
    Last edited by malkemid; 25-05-2011 at 23:24.

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

قسمت اول: یادم نمیاد گفته باشم رئال مستحق این جایزه باشه که شما اینها رو گفتی.من نمیگم رئال شایسته این عنوانه.

در مورد بی خاصیت بودن گلها هم این نظر شماست و کاملا مشخصه بخاطر اینکه مسی رو بدجور جا گذاشت از ناراحتی اینطور میگی.

قسمت دوم: بلا ممکن بود سر خودش بیاره ولی داور عوض می شد؟!!

قسمت سوم : بازم بی ربط...بحث اصلا سر مورینیو نیست!

قسمت چهارم: ویدیو ها رو بار ها وبارها از جاهای مختلف هم من دیدم و هم شما.

اون صحنه به هیچ وجه کارت قرمز نداشت...تنها چیزی که باعث شد قرمز بده صحنه سازی و پشتک وارو زدن آلوز بود که مصداق بازی ناجوانمردانه هست.

در مورد توهین بوسکتز و اون صحنه که با مارسلو برخورد داشتن و الکی صورتشو گرفت و پرت کرد خودشو...اون صحنه که پدرو خودشو کوبوند به آربلوا و ... حرفی نزدید؟!!
    قسمت اول: آمار نشون میده چه تیمی لیاقت جایزه جوانمردانه رو داره. دقیقا مصداق مثال شما که میگی‌ رونالدو جایزه رو گرفته و بقیه ناراحتن بارسا هم جایزه اخلاق رو گرفته و شما اینجا این بحث رو شروع کردی پس معلوم می‌شه کی‌ ناراحت تره جایزه فردی هم برای طرفدارا بارسا مهم نیست مهم افتخارات گروهی هست که ما تو این چندسال به مراتب بهتر بودیم. حالا یک سوال قهرمانی لالیگا رو بیشتر می‌پسندی یا آقای گلی‌ کریس؟ بهتر هست برای جوابش به مصاحبه اسطوره باشگاه خودتون یک نگاه بندازی

قسمت دوم: همین مورینیو یی که الان وجود داره باید مدیون Gennady Krasyuk و Valentin Ivanov باشه وگرنه الان داشت تو همون پرتغال مربیگری میکرد، پارسال با اجحافی که داور پرتغالی در حق بارسا کرد بارسا این حق رو داشت که رو این انتخاب حساس باشه. چطور مربی‌ شما میتونه یک داور درجه یک که خیلی‌‌ها اعتقاد به بهترین بودنش دارن با اون اظهارات مسخره بازنشسته کنه ولی‌ بارسا این حق رو نداره به انتخاب داور پرتغالی اعتراض کنه؟ اونم برای بار دوم تو این مرحله؟

قسمت سوم: همه این بحث‌ها رو این مربی‌ به تماشاگرا القأ کرد، و به قولی رهبر این جریان بود.

قسمت چهارم: ویدئو رو همه دیدن اکثر کارشنسا هم اذعان داشتن که بخاطر حرکت با خشونت بالا په په کارت قرمز صحیح بود حالا یک داور ایتالیائی که اصلا معلوم نیست کی‌ هست گفت کارت قرمز نداشته اینو لطفا پیرهن عثمان نکنین. خود آلوز هم گفت که په په خودش میدونه که برخورد داشتیم و په په هم تکذیب نکرد.
    در مورد توهین بوسکتس که گفت همچین حرفی‌ نزده و از یک کلمه دیگه استفاده کرده و یوفا هم تبرئه کرد، در مورد پدرو هم شما به حرکت آربلوا نگاه کن دوست داشتی ویدئو رو هم میزارم که به سمت چپ حرکت میکنه، دیگه همه این شخصیت رو میشناسن که تو زمین فقط دنبال قلم کردن ساق پا یا زدن دور از چشم داور هست.

اون ویدئو رو هم یک طرفدار منطقی‌ تیم رئال ساخت بود نه طرفدار بارسا. (خودش هم گفته که من طرفدار رئال هستم نه مورینیو و گفت که رئال به مورینیو احتیاج نداره این مورینیو هست که به رئال محتاج هست.)

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

قسمت اول: آمار نشون میده چه تیمی لیاقت جایزه جوانمردانه رو داره. دقیقا مصداق مثال شما که میگی‌ رونالدو جایزه رو گرفته و بقیه ناراحتن بارسا هم جایزه اخلاق رو گرفته و شما اینجا این بحث رو شروع کردی پس معلوم می‌شه کی‌ ناراحت تره جایزه فردی هم برای طرفدارا بارسا مهم نیست مهم افتخارات گروهی هست که ما تو این چندسال به مراتب بهتر بودیم. حالا یک سوال قهرمانی لالیگا رو بیشتر می‌پسندی یا آقای گلی‌ کریس؟ بهتر هست برای جوابش به مصاحبه اسطوره باشگاه خودتون یک نگاه بندازی

قسمت دوم: همین مورینیو یی که الان وجود داره باید مدیون Gennady Krasyuk و Valentin Ivanov باشه وگرنه الان داشت تو همون پرتغال مربیگری میکرد، پارسال با اجحافی که داور پرتغالی در حق بارسا کرد بارسا این حق رو داشت که رو این انتخاب حساس باشه. چطور مربی‌ شما میتونه یک داور درجه یک که خیلی‌‌ها اعتقاد به بهترین بودنش دارن با اون اظهارات مسخره بازنشسته کنه ولی‌ بارسا این حق رو نداره به انتخاب داور پرتغالی اعتراض کنه؟ اونم برای بار دوم تو این مرحله؟

قسمت سوم: همه این بحث‌ها رو این مربی‌ به تماشاگرا القأ کرد، و به قولی رهبر این جریان بود.

قسمت چهارم: ویدئو رو همه دیدن اکثر کارشنسا هم اذعان داشتن که بخاطر حرکت با خشونت بالا په په کارت قرمز صحیح بود حالا یک داور ایتالیائی که اصلا معلوم نیست کی‌ هست گفت کارت قرمز نداشته اینو لطفا پیرهن عثمان نکنین. خود آلوز هم گفت که په په خودش میدونه که برخورد داشتیم و په په هم تکذیب نکرد.
    در مورد توهین بوسکتس که گفت همچین حرفی‌ نزده و از یک کلمه دیگه استفاده کرده و یوفا هم تبرئه کرد، در مورد پدرو هم شما به حرکت آربلوا نگاه کن دوست داشتی ویدئو رو هم میزارم که به سمت چپ حرکت میکنه، دیگه همه این شخصیت رو میشناسن که تو زمین فقط دنبال قلم کردن ساق پا یا زدن دور از چشم داور هست.

اون ویدئو رو هم یک طرفدار منطقی‌ تیم رئال ساخت بود نه طرفدار بارسا. (خودش هم گفته که من طرفدار رئال هستم نه مورینیو و گفت که رئال به مورینیو احتیاج نداره این مورینیو هست که به رئال محتاج هست.)
    من اصلا بحث رونالدو رو نکردم ...یا مورینیو...من راجع به بازی ناجوانمردانه بارسلونا گفتم...

این دوست شما بود که همه چی رو با هم قاطی کرد.

جواب منو ندادی...چرا به داور آلمانی اعتراض نکرد؟ اصلا اگه قرار باشه با هر اعتراضی داور عوض بشه که سنگ رو سنگ بند نیست.

در مورد توهین بوسکتس که ماست بند نمیاد بگه ماستم ترشه!!

حرف زدن با شما بیفایده هست...می دونی چرا؟ اصلا صحنه پپه و کلا همه چی میگیم هرچی تو گفتی.

ولی اون صحنه پدرو کاملا عامدانه خودشو کوبوند به آربلوا...این دیگه واقعا از روز روشنتره و اینکه اینو قبول نمی کنی نشون دهنده اینه که به هر طریقی می خوای دفاع کنی.

در مورد ویدئویی که لینک گذاشتی...بهترین کار واسه اینکه بخوای خودتو بیطرف جلوه بدی اینه که بگی من خودم طرفدار رئالم ها...ولی ببین..
    Last edited by malkemid; 25-05-2011 at 23:19.

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من اصلا بحث رونالدو رو نکردم ...یا مورینیو...من راجع به بازی ناجوانمردانه بارسلونا گفتم...

این دوست شما بود که همه چی رو با هم قاطی کرد.

جواب منو ندادی...چرا به داور آلمانی اعتراض نکرد؟ اصلا اگه قرار باشه با هر اعتراضی داور عوض بشه که سنگ رو سنگ بند نیست.

در مورد توهین بوسکتس که ماست بند نمیاد بگه ماستم ترشه!!

حرف زدن با شما بیفایده هست...می دونی چرا؟ اصلا صحنه پپه و کلا همه چی میگیم هرچی تو گفتی.

ولی اون صحنه پدرو کاملا عامدانه خودشو کوبوند به آربلوا...این دیگه واقعا از روز روشنتره و اینکه اینو قبول نمی کنی نشون دهنده اینه که به هر طریقی می خوای دفاع کنی.

در مورد ویدئویی که لینک گذاشتی...بهترین کار واسه اینکه بخوای خودتو بیطرف جلوه بدی اینه که بگی من خودم طرفدار رئالم ها...ولی ببین..
    بقیه بحثها به جایی‌ نمیرسه چون شما با یک دید دیگه نگاه میکنی‌ که فقط یک طرف جریان رو میبینی‌
    ولی‌ در مورد این ویدئو: کدوم صحنه بزرگ نمایی شده یا واقعیت نداره؟ مگه اشتباهاتی که به نفع بارسا صورت گرفته توش نیست؟ مثل این قضیه اسطوره باشگاهتون میمونه که بعد یک انتقاد سیل توهینها تو کانون خودتون به سمتش روانه شد. کلا هرکی‌ حرف حق رو بزنه اگه خوشتون نیاد هر کاری می‌کنین که صورت مسئله پاک شه و اون طرف رو هم بی‌ نصیب نمیذارین
    کلا شما درست میگی‌ بارسا نباید جایزه جوان مردانه رو میگرفت چون تو هر بازی حقش یک کارت قرمز بود که با توصیه ویار به کمیته داوران اسپانیا این لطف شامل حالش شد
    اون دوستمون هم مثال زدن چطور به شما سریع برخورد؟ گفتی‌ که ناراحتی‌ باعث این واکنش شد خوب این آمار رو هم که ما نساختیم. پس چرا به شما برخورده؟
    در مورد بوسکتس هم که جالب بود مثالت پس همون تئوری توطئه رو قبول داری تو لفافه
    موفق باشی‌

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •