منم شهرستانم و تا همین چند سال قبل به بقیه زحمت می دادم که از تهران برام بخرند و بفرستند
تا اینکه سایت چاره ساخته شد.
لطفا این رو به حساب تبلیغ نزارید ... واقعا یکی از سایت های معتبره که ارسال رایگان هم داره ولی تا جایی که من می دونم به قیمت نمایندگی میده در واقع خودش واسطه ای هست بین شما و نمایندگی !!! حتی گاهی 5-6 هزار تومان پول پست رو رایگان حساب کردند ولی قیمتشون رو بالا نبردند !(حتی شده یک خودکار 4 هزار تومانی هم ازشون خریدم ولی بازم پستش رایگان بوده ! برای ما شهرستانی ها نعمتیه
)
فکر می کنم دیجی کالا هم برای خیلی از اجناسش ارسال رایگان داره ولی نمی دونم قیمتشون نسبت به بازار چطوره ..
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rostamiani; 16-06-2012 at 20:04.
بچها ببنید اینو سفارش بدم ؟
digikala .com/?Products=Computer&Product=Computer-HDD-WD-EMB-Elite-1T
مثل اینکه usb 3 نیستش !
این مدل که کلا موجود نیست !
تا جایی که من می دونم توی بازار هم نیست...
دوست عزیز این سایتی که شما تعریفش رو میکنید مانیتور LG IPS226V رو زده 345000 تومن در صورتی که خودم این مانیتور رو 1-2 هفته پیش خریدم 288000 تومن (ساکن رشت هستم) با مابه التفاوتش, مانیتور رو با هواپیمای شخصی هم بفرستن در خونه خریدار, بازم براشون کلی میمونه.منم شهرستانم و تا همین چند سال قبل به بقیه زحمت می دادم که از تهران برام بخرند و بفرستند
تا اینکه سایت چاره ساخته شد.
لطفا این رو به حساب تبلیغ نزارید ... واقعا یکی از سایت های معتبره که ارسال رایگان هم داره ولی تا جایی که من می دونم به قیمت نمایندگی میده در واقع خودش واسطه ای هست بین شما و نمایندگی !!! حتی گاهی 5-6 هزار تومان پول پست رو رایگان حساب کردند ولی قیمتشون رو بالا نبردند !(حتی شده یک خودکار 4 هزار تومانی هم ازشون خریدم ولی بازم پستش رایگان بوده ! برای ما شهرستانی ها نعمتیه
)
فکر می کنم دیجی کالا هم برای خیلی از اجناسش ارسال رایگان داره ولی نمی دونم قیمتشون نسبت به بازار چطوره ..
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کنید هیچ گربه ای در راه رضای خدا موش نمیگیره
شرمنده که پستم ربطی به تاپیک نداشت
الآن قیمت شما رو بهشون اطلاع می دم
راستش توی این چند سال خیلی از این سایت خرید کردم. همیشه هم قیمت نمایندگی بوده و واقعا قیمت اضافه ای نمی گرفتند. شاید سودشون در خرید های بالا باشه. حتی می دونم بخش سوپر دارند و مواد غذایی رو هم با قیمت پشتش در خونه تحویل میدن !
در مورد مانیتور هم نوشته "تامین کننده: مادیران" و این تامین کننده ها هستند که قیمت ها رو تعیین و به روز می کنند و همه اجناسی رو که تا به حال دیده بودم همینطور بوده
مطمئن باشید همه 32000 کالای داخل سایت رو خودشون نمی تونن به روز کنن
ولی با این نوسان های شدید شاید شاید مادیران بی خیال به روز کردن قیمت شده. به هر حال توی این وضعیت آشفته بازار همه چی مهمه.
ولی به طور کلی برای هر خریدی قبلش باید قیمت بازار رو هم به دست اورد. منم با این حرف موافقم. ولی تا قبل از این آشفتگی ها هر قیمتی از بازار به دست اوردم از قیمت چاره بیش تر نبوده
موفق باشید
ویرایش :
حدود 10 دقیقه بعد از سایت چاره تماس گرفتند و ضمن تشکر گفتند با مادیران تماس گرفتند. قیمت 291 هزار تومان بوده و بهشون گفتند قیمتشون رو اصلاح کنند
Last edited by rostamiani; 17-06-2012 at 14:07.
سلام به دوستان عزیز
میخوام یه هارد اکسترنال پرتابل دیگه بگیرم گفتم بیام یه مشورتی از اساتید بگیرم.
مدل 2 ترابایت وسترن تو بازار هست؟ قیمتش چنده؟ مدل 1.5 ترابایت سیگیت چطور؟
من هارد رو برای سال تحصیلی بعد (3ماه دیگه) میخوام. الان بگیرم یا صبر کنم آخر تابستون بگیرم؟
در ضمن یکی از بچه ها عکس هاردهاش رو گذاشته بود منم گفتم بذارم!!
با تشکر
سلام .
بلی 2 ترابایت وسترن موجوده آخرین بار که قیمت گرفتم 450 هزارتومن بود قبلاً هم تا 500 هزارتومن بوده . سیگیت 1.5 ترابایت رو در بازار ندیدم تا به حال .
در مورد کاهش قیمت در آینده نمیتونم نظر قطعی بدم . من حدس میزنم که این کاهش قیمت هاردها به خاطر اجرای طرح شبنم باشه که موجودی انبار سریعتر فروش بره ...
ممنون بابت عکس (ولی چقدر خط خش داره)
پس نطر کارشناسی شما اینه که الان بگیرم مطمئن تره؟
1.5 سیگیت که پارسال تو بازار بود. دو تا از هارهای خودم هم سیگیت 1.5 هست.
خط و خش هارها هم به خاطر اینه که دانشجو شهرستان هستم و همش در رفت و آمد!
باور کنید اگر خودم میتونستم روند افزایشی و کاهشی قیمتها رو به درستی پیش بینی کنم میتونستم سود و بهره زیادی از این نوسانات قیمتها ببرم . برج 4 پارسال هارد سه ترابایت رو خریده بودم 248 هزارتومن درصورتیکه چند هفته پیش خریدم 345 هزارتومن !!!
در مورد اون خط و خش ها هاردهای سیگیت کاور نایلونی دارند که بنظرم جدا نمیکردید بهتر بود ، حتی میتونستید یه کیف هم بخرید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)