تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 1124 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463513913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اعتراض به خود مخابرات هیچ فایده ای نداره. وقتی اینها چند هزار مشتری دارن با چند ده نفر اعتراض راه به جایی نمیبره.
    اعتراض باید به مرجعی باشه که خوده مخابرات کرمانشاه باید بش جواب پس بده. من اطلاع ندارم که نحوه نظارت و قیمت گذاری اینها
    چطوره. اولا باید اطلاع رسانی بشه و بعد کمپین تشکیل بشه و طوری باشه اکثریت ناراضی بیان تو کمپین و بعد از طریق مراجع
    بالاتر اقدام بشه. اعتراض باید به گوش بالا دستی ها برسه.
    یادمه زمانی از این اخبار های 20:30 و 19:15 و شبانگاهی و اینا پیگیر میشدن.اگه اطلاع رسانی کنیم یا همین اخبار استانی و یا از طریق دفاتر نمایندگان مجلس اقدام کنیم و علت این تفاوت قیمت با جاهای دیگه جویا بشیم.یا حتی با اطلاع رسانی به روزنامه و مجله های رایانه و تکنولوژی باید پیگیری کرد.
    اگه قصد جواب گرفتن داریم باید اینطوری اطلاع رسانی کرد وگرنه که ریس خود مخابراتم که دستش تو کاسس!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
    طبق آخرین اطلاعاتی که من از یکی از مسئولین صبانت بدست آوردم (از طریق فالگوش وایسادن) انگار قراره از 15 آذر قیمتهای اینترنت مصوب شده کشور به دست شرکتهای ارائه دهنده اینترنت برسه پس احتمالا شرکتهای خصوصی هم قیمتها را افزایش میدهند ...... پس اگر این حرف مسئول درست باشه بهتره کسانی که نامحدود میخوان پنلهای شش یا یکساله که دارای تخفیف هستند را بردارند تا حداقل تا مدتی راحت باشند.
    Last edited by mohamax7; 20-11-2012 at 16:37.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

نمونه كامل خود همين فروم!روز اول كه محدود رفت همتون ميخواستين از مخابرات برين، اما حالا كه اوضاع عادي شد!راستي من فردا ميرم مخابرات وليعصر ببينم راه اعتراض داره يا نه. چون كه هر چيزي يه ارزشي داره و ارزش 256 مخابرات 30تومن نيست!

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من همین امروز وصل شدم ...یعنی یکی دو ساعت پیش !! (512 نامحدود ... البته من 27 تومن دادم!)

سرعت نوسان زیادی داره و اذیت کنندس برای باز کردن صفحات! چند دقیقه خوبه چند دقیقه داغون !!

الان که نسبت به 512 ویژه حسابگر هیچ مزیتی نداره ! اسیاتک رو نمیدونم...

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من همین امروز وصل شدم ...یعنی یکی دو ساعت پیش !! (512 نامحدود ... البته من 27 تومن دادم!)

سرعت نوسان زیادی داره و اذیت کنندس برای باز کردن صفحات! چند دقیقه خوبه چند دقیقه داغون !!

الان که نسبت به 512 ویژه حسابگر هیچ مزیتی نداره ! اسیاتک رو نمیدونم...
    1به5 یا 1به 10 ؟؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

زمان ثبت نام این قرطی بازیا نبود هنوز ! همون خط 512 قدیم بود که الان میگن 1 به 5!!

میگم این قطع و وصلی ها طبیعیه ... الان تو یه ساعت 7-8 بار چراغ خاموش و روشن شده!! چرا اینطوریه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

زمان ثبت نام این قرطی بازیا نبود هنوز ! همون خط 512 قدیم بود که الان میگن 1 به 5!!میگم این قطع و وصلی ها طبیعیه ... الان تو یه ساعت 7-8 بار چراغ خاموش و روشن شده!! چرا اینطوریه؟
    آره یادش بخیر اون زمانها از این قرطی بازی و سوسول بازی ها خبری نبود. من وقتی رفتم ثبت نام (89/12/20) اون زنی که توی قسمت مخابرات امور مشترکین مخابرات بعثت کار میکرد بهم گفت از اینکه مارو انتخاب کردید ممنون هستیم و منم گفت قابلی نداره چی بهتر از مخابرات دولتی...اما حالا باید بری التماس کنی تو رو به حضرت عباس یک پورت بهم بدید

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نمونه كامل خود همين فروم!روز اول كه محدود رفت همتون ميخواستين از مخابرات برين، اما حالا كه اوضاع عادي شد!راستي من فردا ميرم مخابرات وليعصر ببينم راه اعتراض داره يا نه. چون كه هر چيزي يه ارزشي داره و ارزش 256 مخابرات 30تومن نيست!
    شما برو اعتراض بکن و اگر هم نیاز بود دستیم بنداز و خونیم بریز، ولی نترس تمام بچه های فروم پشتتن و هواتو دارن

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

اگه یه موقع خدایی نکرده قیمتش اومد پایین، اینجا بگو چون میترسم هشتم که نتم تموم میشه برم بگیرم ببینم شبانش کاهش سرعت داره !

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

شما برو اعتراض بکن و اگر هم نیاز بود دستیم بنداز و خونیم بریز، ولی نترس تمام بچه های فروم پشتتن و هواتو دارن

بدون شک هوامو دارن!

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شک به دلت راه نده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •