تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 1049 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463513913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه ali yazdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

فكر كنم تفاوتش فقط تو پايه بلندگوها باشه.شما كه رفتي نمايندگي فيليپس دقيق سوال مي كرديد.
    در مورد بيس متاسفانه تو مدل هاي جديد بيس كمي خشك شده البته تو خونه صدا كمي نرم تر ميشه ولي نه به اون اندازه اي كه فروشنده مي گه.اگر بيس نرم تر بخوايد مدل هاي شركت سوني هستند و همينطور شركت پايونير ولي بقيه شركت ها بيس خشكي دارند.
    براي خريد يسر به وليعصر بالاتر از خ بهشتي بزنيد.
    ==========================================
    سلام رایان جان قربونت برم تو جمهوری یه مغازه تو یه کوچه پیدا کردم داشت و از مارکهای دیگم تو مغازش بود یعنی نمایندگی نبود
    اما بیس خشک و نرم مشکلش نبود مثل بیس یه بلندگو ماشین که با آمپ مچ نباشه قارپ قارپ صدا میکرد دومدل 5580 و 5590 هم مثل همینه بلندگوهاش و .... پس اینها هم همون شکلن؟

یه زحمت دوست گلم آدر س دقیق رو میشه برام پیام خصوصی کنید یا در صورت امکان تلفنش رو

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان یک سینمای خانگی میخواستم بگیرم
    سقف هزینه تا 400 تومن
    ممنون میشم چند مدل مناسب معرفی کنید
    تلوزیون=sony EX720

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید مخصوصا آقا رایان
    من ال ای دی سونی خریدم و یه سینما خانگی 787:
    میخواستم بپرسم اگه با کابل اپتیکال tv رو به 787 وصل کنم صدا 5.1 دالبی میشه؟
    یا باید تنظیماتی انجام بدم؟
    یا اصلا امکان نداره صدای tv به صورت 5.1 از سینما خانگی خارج بشه؟
    ممنون

سلام دوست عزیز
    سینمایی که خریده مبارکت باشه
    منم می خوام همین مدل پایونییر رو که اینجا به من معرفی شده بگیرم، می خوام بدونم شما الان از این سینمای پایونییر تو همین چند روز راضی بودی؟ کیفیت پخش تصویر و صدا قابل قبول هست؟ توصیه می کنی ماهم بگیریم یا نه؟

ممنون می شم جواب بدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    سینمایی که خریده مبارکت باشه
    منم می خوام همین مدل پایونییر رو که اینجا به من معرفی شده بگیرم، می خوام بدونم شما الان از این سینمای پایونییر تو همین چند روز راضی بودی؟ کیفیت پخش تصویر و صدا قابل قبول هست؟ توصیه می کنی ماهم بگیریم یا نه؟

ممنون می شم جواب بدی
    سلام iran79 عزیز
    من زیاد سیستم باز نیستم ولی صدای بلند موزیک رو دوست دارم، خلاصه اینکه به نظر من حرف نداره ( از دید من )
    چون هم dvd پخش کردم و هم موزیک صوتی که خیلی بهم حال داده...
    انشاا... اگه خریدی ازش راضی باشی

5. این کاربر از jesus11077 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1 سلام

شما با بودجه 200 تومن و امکاناتی که مد نظرتون هست باید برید سراغ برندهای چینی که البته اصلا توصیه نمیشه.
    برای یک خرید سینمای استاندارید و مدلی که حداقل سرش به تنش بیارزه باید حداقل 400 تومن در نظر داشته باشید.
    خوب ممنون می گم با بودجه 400 هزار تومانی چی می شه گرفت فرقش با ارزون تر چی بید
    و اینکه می شه یک مدل بگید و کارایی هاش هم برام توضیح بدید
    خوب یک چیز خفن نمی خوام چون باسه خونه عادی بید صداش م یخوام بلند باشه و نه دیگه برای ترکوندن سالن و این جور چیز های برای یک خونه عادی و دیدن فیلم و موزیک ویدیو
    که عادی باشه و گاهی هم صدا رو ببریم بالا و عضی نشیم ولی یک چیز بترکون نمی خوام
    و بعد می خوام دستگاه دیویدی بیشتر فایل ها رو پخش کنه چون اگه ای سیدی یا ال ای دی سه بعدی بگیرم باید این تشکیلات رو داشته باشه و کیفت خوب بهم بده و از این جور چیز ها ممنون می شوم یکم برام توضیح بدید و فرق مدل ها رو بگید و بگیرد چه تفاوتی در قیمت ها هست منظورم تکنولوژی آن ها بید
    ممنون می شوم

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دورود

با سپاس از کلیه دوستان
    می خواستم بدونم سینما خانگی سونی مدل DAV-DZ810 و DAV-DZ610خوب هستن؟ کدوم یکیشون بهتره؟ و اینکه تو این رنج قیمت 500 تا 600 هزار تومن این سینماها بهتره یا پایونییر HTZ787؟

با تشکر از همه

بدرود
    خب dz810 بهتره.fz900 سونی هم خوبه.باید بری خودت صداشون رو بشنوی.

---------- Post added at 05:42 AM ---------- Previous post was at 05:40 AM ----------

پس با این تفاصیر بهترین گزینه موجود همون فیلیپس 5580 هست حالا به نظرتون برم بانه می صرفه یا نه دوستان کسی خبر نداره اختلاف قیمت بانه با تهران توی این مدل یا حتی در صورت کلی سینمهای خانگی با تهران چقدر هست ؟
    تا اونجایی که من می دونم اختلاف قیمت اندک هستش.کلا اختلاف قیمت اجناس بانه تو اجناس گرون چشمگیر هست مثل یه tv که 1.5 به بالا پولش باشه.

---------- Post added at 05:44 AM ---------- Previous post was at 05:42 AM ----------

==========================================
    سلام رایان جان قربونت برم تو جمهوری یه مغازه تو یه کوچه پیدا کردم داشت و از مارکهای دیگم تو مغازش بود یعنی نمایندگی نبود
    اما بیس خشک و نرم مشکلش نبود مثل بیس یه بلندگو ماشین که با آمپ مچ نباشه قارپ قارپ صدا میکرد دومدل 5580 و 5590 هم مثل همینه بلندگوهاش و .... پس اینها هم همون شکلن؟

یه زحمت دوست گلم آدر س دقیق رو میشه برام پیام خصوصی کنید یا در صورت امکان تلفنش رو

با تشکر
    سلام.
    آدرس دقیق رو عرض کردم.خ ولیعصر کمی بالاتر از خ بهشتی حدود 50 الی 100 متر سمت راست.تلفن متاسفانه ندارم.

---------- Post added at 05:46 AM ---------- Previous post was at 05:44 AM ----------

دوستان یک سینمای خانگی میخواستم بگیرم
    سقف هزینه تا 400 تومن
    ممنون میشم چند مدل مناسب معرفی کنید
    تلوزیون=sony EX720
    202 پایونیر
    3540 فیلیپس
    580 پاناسونیک
    610 سونی

---------- Post added at 05:48 AM ---------- Previous post was at 05:46 AM ----------

خوب ممنون می گم با بودجه 400 هزار تومانی چی می شه گرفت فرقش با ارزون تر چی بید
    و اینکه می شه یک مدل بگید و کارایی هاش هم برام توضیح بدید
    خوب یک چیز خفن نمی خوام چون باسه خونه عادی بید صداش م یخوام بلند باشه و نه دیگه برای ترکوندن سالن و این جور چیز های برای یک خونه عادی و دیدن فیلم و موزیک ویدیو
    که عادی باشه و گاهی هم صدا رو ببریم بالا و عضی نشیم ولی یک چیز بترکون نمی خوام
    و بعد می خوام دستگاه دیویدی بیشتر فایل ها رو پخش کنه چون اگه ای سیدی یا ال ای دی سه بعدی بگیرم باید این تشکیلات رو داشته باشه و کیفت خوب بهم بده و از این جور چیز ها ممنون می شوم یکم برام توضیح بدید و فرق مدل ها رو بگید و بگیرد چه تفاوتی در قیمت ها هست منظورم تکنولوژی آن ها بید
    ممنون می شوم
    شما اگر می خواید پنل سه بعدی بگیرید پس باید یه سینمای سه بعدی هم تهیه کنید.سینماهای معمولی به کارتون نمیاد.الان مناسب ترین مدل سه بعدی تی بازار از نظر قیمتی و کارکرد مدل 5580 فیلیپس هست که 600 تومن هم قیمت داره.

8. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا یه سئوال چطوری میشه با هزینه کمتر مثلا یه سینمای خانگی ارزونتر بخری ولی بعد بدون لپ تاپ بشه فرمت MKV رو هم باهاش دید ....
    یکی از دوستان می گفت در دستگاه های پلیری که قابلیت ابدیت دارن میشه با نرم افزار هکشون کرد و استفاده کرد آیا واقعیت داره ؟

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به دوستان گل

من دنبال به سينماي خانگي هستم با اين مشخصات
    ١.كيفيت پخش آهنگ توش خيلي خوب باشه (خصوصا تيوترش) بلندي صدا واسم مهم نيست...
    ٢.بلوتوث داشته باشه
    ٣.قيمت هرچي كمتر بهتر (نهايت ٥٠٠)
    اگه آيپاد ساپورت هم باشه عاليه (اگه نبود هم اشكال نداره)

خودم گشتم يه سمسونگ پيدا كردم x715 ولي نميدونم ايران هست يا نه ؟ قيمتش ؟

با تشكر !!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

منم یه لومکسی از isfanshop خریدم. مثل یکی از بچه های این انجمن( noorashegh)
    بعد از دو ماه تصاویر فریز میشد و خیلی رو اعصاب بود.متاسفانه درست جواب نمیدن و میگن مشکل از انتنه.حتی یه انتن نوع خریدم. بهتر که نشد هیچ بدترم شد.هر کاری کردم درست نشد.
    میخواستم یه مدل دیگه بگیرم .لطفا راهنمایی کنید که چه مدلی بهتره؟برفک نشه؟پشتیبانی داشته باشه؟مدل مد نظر خودم تیکسویژن333 هست؟نظر شما چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    کسی از دوستان میدونه تو اصفهان از کجا میشه سینمای خانواده پایونر خرید؟ من خیابان شیخ بهایی را گشتم فقط سونی ال جی و سامسونگ و فیلیپس موجود بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •