داداش این نرم افزار تو گوشی نصب نمیشه که ! فرمتش SISX هست و ارور cer میده ! خودت استفاده کردی ؟ بچه ها شما هم تست کنید ببینید جواب میده ؟!
داداش این نرم افزار تو گوشی نصب نمیشه که ! فرمتش SISX هست و ارور cer میده ! خودت استفاده کردی ؟ بچه ها شما هم تست کنید ببینید جواب میده ؟!
این نرم افزار برای ساین کردن هست ولی به اون دوتا فایل cer & key نیاز داره من از همین برنامه برای ساین استفاده میکنم تو گوشی
سلام
تازگی vivaz گرفتم. چندتا سوال دارم
1- توی برنامه های گوشی یه قسمت هست که نوشته backup . این قسمت برای چیه؟ منظورم اینه که برای backupگرفتن از اطلاعات هست ( به طور خودکار انجام میده) یا اینکه باید اطلاعات رو بک آپ بگیرم؟
2- یه برنامه برای استفاده از gps هست که بتونم به صورت آفلاین استفاده کنم؟
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
Last edited by titanium_zarin; 06-08-2011 at 21:41.
آره با رم 2 گیگ
البته اصلشون باید با رم 8 و قلم باشه که این جدیدا ندارن
من هر کاری می کنم کیفیت عکسش به دوربین 8 نمی خوره خیلی کیفیتش پایینه آیا تنظیمات خاصی داره
آخه اون یکی گوشیم LG- KC550 با دوربین 5 هستش وقتی با دوتا عکس میگیرم مقایسه می کنم ال جی خیلی کیفیتش بهتره حداقل 3 برابر ویوازه
من با دوریبین فیلم برداری میکنم وقتی زوم میکنم فیلم رو که میارم نگا کنم تصویر گیر میکنه و تیکه تیکه نشون میده ! زئم کردنشم عادی نیست تو زمون فیلم برداری ! شما هم این مشکل رو دارید ؟
سلام
من عصری می خوام گوشی vivaz را بخرم . از کجا بفهمم گوشی تقلبی نباشه. باطریش اصلی باشه . لطفا سریع راهنمایی کنید
Last edited by mohsen19x; 07-08-2011 at 13:17.
بهترین راهش اینه که با گارانتی پارس کامتل بگیری ! راهی جز چک کردن سریال گوشی واسه تسخیص تقلبی نبودن گوشی وجود نداره ! واسه باطری اینا هم معیاری نیست که بدونی اصله یا تقلبی !
متاسفانه این گوشی هنوز ه-ک نشده
Last edited by bahar2bahar; 07-08-2011 at 22:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)