من امتحان نکردم . رزوناتور در دور موتورهای بالا به هوادهی کمک میکنه( چیزی که من متوجه شدم). از دو سه نفر هم که پرسیدم با بستن رزوناتور مخالف بودن. به نظرم بریدن لوله به تنهایی کافی باشه.
من امتحان نکردم . رزوناتور در دور موتورهای بالا به هوادهی کمک میکنه( چیزی که من متوجه شدم). از دو سه نفر هم که پرسیدم با بستن رزوناتور مخالف بودن. به نظرم بریدن لوله به تنهایی کافی باشه.
مجددا مرسی. میگم من پیچ های فیلتر هوا رو باز کردم و فیلتر رو خارج کردم ولی این محفظه زیری خیلی سفته اصلا تکون نمیخوره! انواع حشرات هم داخلش مشاهده میشه. میشه همین جوری لوله رو ببرم که نیاز نباشه کامل درش بیارم؟ بعد با جاروبرقی داخلش رو تمیز کنم. نظرتون چیه؟ چون ظاهرا باید لوله ای که از رادیات میاد به محفظه هم باید جدا کنم.
Last edited by M.Amorous; 04-07-2015 at 22:01.
گپ استاندارد شمع موتور ملی 75 است. اگر بیشتر از این مقدار باشه به کویل فشار میاد و میسوزه
شمع استانداردی هم که کارخانه معرفی کرده BOSCH FR8DE و BOSCH FR7DE است
برای دوگانه سوز شمع سرد و برای تک سوز شمع گرم
اگر هم خواستین مارک دیگه ای بندازین ، به سایت spark plug cross reference برین و شمعی که شبیه به شمع توصیه شده است رو پیداکنید
با سلام خدمت اساتید گرامی. با موفقیت کار رو تموم کردم و بسیار مشتاق بودم تاثیرشو ببینم. شتاب اولیه تغییر محسوسی نداشت ولی از همه مهم تر کمرنگ شدن مشکل کپ و از همه مهم تر کشش مناسب در دورهای بالا هست که بسیار لذت بخش هست. ایران خودرو که به داد ما نرسید و با کمال جسارت گفت "مشکل داری برو ماشینتو بفروش" دیگه شما به داد ما رسیدید
.
با تشکر.
درود
دوستان دقت كنيد كه گپ شمع سوزني از 1 بيشتر نباشه چون باعث سوختن كوئل توي دراز مدت خواهد شد و به نظر من 0.9 ضريب اطمينان مناسبتري داره .
من 35000 كيلومتر با شمع سوزني ان جي كا راه رفتم و هيچ افت قدرتي نسبت به روز اولي كه شمع ها رو بستم مشاهده نكردم . فكر كنم حداقل 60000 كيلومتر رو راحت كار كنه
با سلام خدمت اساتید محترم. میخواستم برم یه دست شمع خوب بخرم که متاسفانه خیلی گیج شدم توی فروم همسایه هم که رفتم اونجا هم پیشنهاد های زیادی داده بودن ولی ظاهرا شمع دنسو همخوانی مناسبی با این موتور داره نسبت به شمع آشغال فابریک. نظر شما چیه؟
در مورد دستکاری باکس هوا به نظرم فقط بریدن لوله کفایت می کنه
انتظار افزایش شتاب فوق العاده را اصلا نداشته باشید
در عوض کپ اول حرکت بسیار کمتر میشه(کامل از بین نمیره)
در مورد شمع هم اگر نمی خواهید هزینه زیاد کنید NGK BKR6E بسیار شمع با کیفیتی هست
فکر کنم اولین کسی که این شمع را تست کرد خودم بودم روی تندر
راحت 20000 تا ازش کار گرفتم و با مدل سوزنی یعنی BKR6EGP عوضش کردم
هنوز هم جا داشت و دور ننداختمش و گذاشتم توی صندوق ال90 و می خوام با شمع فابریک سورن عوضش کنم
در نهایت اگر خیلی می خواهید هزینه کنید یک دست سوزنیش (پلاتینوم) بگیرید دستی 45 تومن بسیار شمع های با کیفیتی هستند
ضمن اینکه چون کشش بازار به سمت این برند نیست خوشبختانه به احتمال بسیار زیاد تقلبی هم نیستند
ایریدیومش هم از همین برند با کد BKR6EIX دستی 100 تومن هست که از سر این موتور زیاده
تجربه من میگه هر چی گپ را تنگتر کنی مصرف سوخت بیشتر میشه و کارکرد در دورهای بالا منظم تر
مگه چند درصد مواقعی که از ماشین استفاده می کنید دور موتور بالای 5000 هست؟
شما گپش را بذار روی 1 یا 1.05 هیچ تفاقی هم برای کویل ها نمی افته
کویل های سمند بسیار گردن کلفت و قوی هستند (برعکس کویل های تندر که بسیار سوسول هستند)
الان گپ 1 تنگه یا گشاده؟ شما چه گپی رو پیشنهاد میکنی؟ فابریک یا عوض بشه؟
درود
شماره موتور EF7 کجاش نصب شده، چون نه در برگ سبز ماشین من و نه کارت ماشین تغییری ایجاد نشد، به من گفتن همون شماره موتور برای شما تولید می شه؟؟!! نمی دونم درست گفتن یا شماره موتور تغییر کرده، چطوری بخونمش، آدرس پلاک شماره موتور رو بهم میدین پیداش کنم؟
و اینکه الان (البته میدونم خارج از بحث هست باز هم پوزش از مدیران گل تاپیک) حدود یک ماه هست که توی روزنامه و سایت ب ا م ا آگهی کردم ولی هیچ کس نگاه چپ هم بهش نمیندازه، فرض کن یک خریدار پیدا بشه تا من اسم تعویض موتور رو بیارم به طور 1000 درصد در افق محو شده طوری که اصلا در این دنیا نبوده(تازه اگر کارشناس ببینه که احتمال تشخیص براش بیشتره
) بنابراین چه دلیلی هست که به خریدار بگم موتور به طور کامل با یک موتور نوع عوض شده؟؟؟
عجب شاهنامه ای شد![]()
درود
مدل ماشین، کیلومتر کارکرد، تهران هستی؟
حدس من (البته با اجازه از اساتید)
1- مشکل جدی موتور، سیت سوپاپ شاید، مشکل در برق یا سوخت به صورت جدی، عدم عملکرد یک از سنسورها به خصوص سنسور میل سوپاپ
2- مشکل جدی در کامپیوتر مرکزی ماشین
کلا ef خیلی حساسه از گل حساس تره لامصب
3- توصیه جدی: دیگه اصلا تکونش نده، اگر کارت طلائی داری زنگ بزن بگو از کار افتاده رایگان حمل می کنن به نمایندگی بذار بیان ببرنش، ممکنه موتور از بین رفته باشه و اگر دیر مراجعه کنی تمام خسارتش به دلیل ابطال گارانتی بیفته گردن خودت (چیزی حدود 10 تومن!!!) پس جدی بگیر، یک نمایندگی حرفه ای ببر اگر تهرانی حتما مرکزی غرب یا شرق اگر استان دیگری هستی بهترین نمایندگی، ولی توصیه اصلی من کارت طلائی اگر داری و بکسل به نمایندگی توسط خودشون، اگر صفر هستی و تازه گرفتی اصلا دست نزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)