تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 472 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مرسی از پاسختون. اختلاف نظر بستن یا نبستن رزوناتور به چه دلیل هست؟ و آیا بستنش تاثیری توی شتاب داره؟
    من امتحان نکردم . رزوناتور در دور موتورهای بالا به هوادهی کمک میکنه( چیزی که من متوجه شدم). از دو سه نفر هم که پرسیدم با بستن رزوناتور مخالف بودن. به نظرم بریدن لوله به تنهایی کافی باشه.

2. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من امتحان نکردم . رزوناتور در دور موتورهای بالا به هوادهی کمک میکنه( چیزی که من متوجه شدم). از دو سه نفر هم که پرسیدم با بستن رزوناتور مخالف بودن. به نظرم بریدن لوله به تنهایی کافی باشه.
    مجددا مرسی. میگم من پیچ های فیلتر هوا رو باز کردم و فیلتر رو خارج کردم ولی این محفظه زیری خیلی سفته اصلا تکون نمیخوره! انواع حشرات هم داخلش مشاهده میشه . میشه همین جوری لوله رو ببرم که نیاز نباشه کامل درش بیارم؟ بعد با جاروبرقی داخلش رو تمیز کنم. نظرتون چیه؟ چون ظاهرا باید لوله ای که از رادیات میاد به محفظه هم باید جدا کنم.
    Last edited by M.Amorous; 04-07-2015 at 22:01.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

گپ استاندارد شمع موتور ملی 75 است. اگر بیشتر از این مقدار باشه به کویل فشار میاد و میسوزه
    شمع استانداردی هم که کارخانه معرفی کرده BOSCH FR8DE و BOSCH FR7DE است
    برای دوگانه سوز شمع سرد و برای تک سوز شمع گرم
    اگر هم خواستین مارک دیگه ای بندازین ، به سایت spark plug cross reference برین و شمعی که شبیه به شمع توصیه شده است رو پیداکنید

5. این کاربر از ali c بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید گرامی. با موفقیت کار رو تموم کردم و بسیار مشتاق بودم تاثیرشو ببینم. شتاب اولیه تغییر محسوسی نداشت ولی از همه مهم تر کمرنگ شدن مشکل کپ و از همه مهم تر کشش مناسب در دورهای بالا هست که بسیار لذت بخش هست. ایران خودرو که به داد ما نرسید و با کمال جسارت گفت "مشکل داری برو ماشینتو بفروش " دیگه شما به داد ما رسیدید .
    با تشکر.

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

درود
    دوستان دقت كنيد كه گپ شمع سوزني از 1 بيشتر نباشه چون باعث سوختن كوئل توي دراز مدت خواهد شد و به نظر من 0.9 ضريب اطمينان مناسبتري داره .
    من 35000 كيلومتر با شمع سوزني ان جي كا راه رفتم و هيچ افت قدرتي نسبت به روز اولي كه شمع ها رو بستم مشاهده نكردم
    . فكر كنم حداقل 60000 كيلومتر رو راحت كار كنه

8. 3 کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم. میخواستم برم یه دست شمع خوب بخرم که متاسفانه خیلی گیج شدم توی فروم همسایه هم که رفتم اونجا هم پیشنهاد های زیادی داده بودن ولی ظاهرا شمع دنسو همخوانی مناسبی با این موتور داره نسبت به شمع آشغال فابریک. نظر شما چیه؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

در مورد دستکاری باکس هوا به نظرم فقط بریدن لوله کفایت می کنه
    انتظار افزایش شتاب فوق العاده را اصلا نداشته باشید
    در عوض کپ اول حرکت بسیار کمتر میشه(کامل از بین نمیره)
    در مورد شمع هم اگر نمی خواهید هزینه زیاد کنید NGK BKR6E بسیار شمع با کیفیتی هست
    فکر کنم اولین کسی که این شمع را تست کرد خودم بودم روی تندر
    راحت 20000 تا ازش کار گرفتم و با مدل سوزنی یعنی BKR6EGP عوضش کردم
    هنوز هم جا داشت و دور ننداختمش و گذاشتم توی صندوق ال90 و می خوام با شمع فابریک سورن عوضش کنم
    در نهایت اگر خیلی می خواهید هزینه کنید یک دست سوزنیش (پلاتینوم) بگیرید دستی 45 تومن بسیار شمع های با کیفیتی هستند
    ضمن اینکه چون کشش بازار به سمت این برند نیست خوشبختانه به احتمال بسیار زیاد تقلبی هم نیستند
    ایریدیومش هم از همین برند با کد BKR6EIX دستی 100 تومن هست که از سر این موتور زیاده
    تجربه من میگه هر چی گپ را تنگتر کنی مصرف سوخت بیشتر میشه و کارکرد در دورهای بالا منظم تر
    مگه چند درصد مواقعی که از ماشین استفاده می کنید دور موتور بالای 5000 هست؟
    شما گپش را بذار روی 1 یا 1.05 هیچ تفاقی هم برای کویل ها نمی افته
    کویل های سمند بسیار گردن کلفت و قوی هستند (برعکس کویل های تندر که بسیار سوسول هستند)

11. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

در مورد دستکاری باکس هوا به نظرم فقط بریدن لوله کفایت می کنه
    انتظار افزایش شتاب فوق العاده را اصلا نداشته باشید
    در عوض کپ اول حرکت بسیار کمتر میشه(کامل از بین نمیره)
    در مورد شمع هم اگر نمی خواهید هزینه زیاد کنید NGK BKR6E بسیار شمع با کیفیتی هست
    فکر کنم اولین کسی که این شمع را تست کرد خودم بودم روی تندر
    راحت 20000 تا ازش کار گرفتم و با مدل سوزنی یعنی BKR6EGP عوضش کردم
    هنوز هم جا داشت و دور ننداختمش و گذاشتم توی صندوق ال90 و می خوام با شمع فابریک سورن عوضش کنم
    در نهایت اگر خیلی می خواهید هزینه کنید یک دست سوزنیش (پلاتینوم) بگیرید دستی 45 تومن بسیار شمع های با کیفیتی هستند
    ضمن اینکه چون کشش بازار به سمت این برند نیست خوشبختانه به احتمال بسیار زیاد تقلبی هم نیستند
    ایریدیومش هم از همین برند با کد BKR6EIX دستی 100 تومن هست که از سر این موتور زیاده
    تجربه من میگه هر چی گپ را تنگتر کنی مصرف سوخت بیشتر میشه و کارکرد در دورهای بالا منظم تر
    مگه چند درصد مواقعی که از ماشین استفاده می کنید دور موتور بالای 5000 هست؟
    شما گپش را بذار روی 1 یا 1.05 هیچ تفاقی هم برای کویل ها نمی افته
    کویل های سمند بسیار گردن کلفت و قوی هستند (برعکس کویل های تندر که بسیار سوسول هستند)
    الان گپ 1 تنگه یا گشاده؟ شما چه گپی رو پیشنهاد میکنی؟ فابریک یا عوض بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

با درود جناب گودرزی
    مساله تعویض موتور باید حتما باطلاع خریدار برسد حتی اگه کارای قانونیش رو هم انجام داده باشی فقط در کارت و برگ سبز ذکر میشه و در حال حاضر شماره موتور نصب شده روی اتومبیل شما با شماره موتور درج شده در برگ فروش کمپانی مغایرت داره و ممکنه خریدار نسبت به این موضوع حساسیت نشان بده فقط زمان تعویض پلاک یه خورده دردسر داره البته این اصلا ضعف برای ماشین تلقی نمیشه و در واقع نصب یه موتور نو امتیاز هم محسوب میشه
    کیلومتر هم بستگی به وجدان خودت داره 2000 کیلومتر هم چیزی نیست
    بقیه موارد نیاز به گفتن ندارن
    درود
    شماره موتور EF7 کجاش نصب شده، چون نه در برگ سبز ماشین من و نه کارت ماشین تغییری ایجاد نشد، به من گفتن همون شماره موتور برای شما تولید می شه؟؟!! نمی دونم درست گفتن یا شماره موتور تغییر کرده، چطوری بخونمش، آدرس پلاک شماره موتور رو بهم میدین پیداش کنم؟
    و اینکه الان (البته میدونم خارج از بحث هست باز هم پوزش از مدیران گل تاپیک) حدود یک ماه هست که توی روزنامه و سایت ب ا م ا آگهی کردم ولی هیچ کس نگاه چپ هم بهش نمیندازه، فرض کن یک خریدار پیدا بشه تا من اسم تعویض موتور رو بیارم به طور 1000 درصد در افق محو شده طوری که اصلا در این دنیا نبوده (تازه اگر کارشناس ببینه که احتمال تشخیص براش بیشتره) بنابراین چه دلیلی هست که به خریدار بگم موتور به طور کامل با یک موتور نوع عوض شده؟؟؟
    عجب شاهنامه ای شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    سمند ای اف سونم دچار مشکل شده لطف میکنید اگه راهنمایی کنید.

مدت یک ماهی هست که چک روشن هست وقتی در اتوبان با سرعت 120 رانندگی میکنم یهو سرعت افت میکنه و هرچه گاز میدم فایده نداره و سرعت به 60 میرسه و با کلی گاز در همین حد نگه میدارم که صدای موتور بلند میشه چند بار هم که خواستم بزنم کنار با اینکه توقف نکردم و کلاژ نگه داشتم ماشین خاموش شد و خانومه میگه فشار روغن پایین است .با استارت روشن میشه اما باز خاموش میشه. بعد چند دقیقه که سوییچ را در میارم دوباره میچرخونم روشن میشه درست کار میکنه اما بعد از پنج دقیقه رانندگی دوباره مثل قبل میشه که باز باید خاموش روشن کنم.

کلا وقتی موتور گرم میشه اینطور میشه داخل شهر هم همینطور پدال گاز فشارمیدم اما انگار نه انگار . جوری که انگار قطعات موتور به هم چسبیدن صدا و لرزش میره بالا و پت پت میکنه
    مشکل دیگشم اینه که وقتی موتور گرم میشه میره رو بنزین و دیگه هرکار میکنی نمیره رو گاز. خاموش روشن کنم میره رو گاز بعد دوباره میره رو بنزین . مخزنشم دوروزه بیشتر از هشت کیلو گاز نمیگیره ولی نشون میده پره در صورتی که همیشه 12-13 جا میشده.

کلا شتاب پایین اومده موتور قدرت نداره کوچکترین سربالایی کم میاره خاموش میشه. کولرم روشن کنم ماشین راه نمیره خاموش میشه.

راستی دوماه پیش تصادف داشتم یه شلنگ مشکی که از پشت انژکتور میاد به سمت گلگیر سمت راننده و به انتهای ماشین که فکر کنم میره به باک بنزین هم قطع شده . کارش چیه؟ میتونه مشکل ساز بشه؟

امروز رفتم نمایندگی دیاگ زد چهارتا خطا زد اما طرف فقط گفت سنسور اکسیژن پایین مشکل داره باید تعویض بشه. از نمایندگی گرفتم بیرون تعویض کردم اما مشکلی حل نشد.

با این وضع یماه رانندگی میکنم میترسم موتور چیزیش بشه

میدونم متن طولانی شد اما واقعا به راهنماییتون احتیاج دارم لطفا کمک کنید مشکل از کجاست ؟ باید چیکار کنم ؟ رانندگی با این وضع خطرناکه؟

درود
    مدل ماشین، کیلومتر کارکرد، تهران هستی؟

حدس من (البته با اجازه از اساتید)
    1- مشکل جدی موتور، سیت سوپاپ شاید، مشکل در برق یا سوخت به صورت جدی، عدم عملکرد یک از سنسورها به خصوص سنسور میل سوپاپ
    2- مشکل جدی در کامپیوتر مرکزی ماشین
    کلا ef خیلی حساسه از گل حساس تره لامصب
    3- توصیه جدی: دیگه اصلا تکونش نده، اگر کارت طلائی داری زنگ بزن بگو از کار افتاده رایگان حمل می کنن به نمایندگی بذار بیان ببرنش، ممکنه موتور از بین رفته باشه و اگر دیر مراجعه کنی تمام خسارتش به دلیل ابطال گارانتی بیفته گردن خودت (چیزی حدود 10 تومن!!!) پس جدی بگیر، یک نمایندگی حرفه ای ببر اگر تهرانی حتما مرکزی غرب یا شرق اگر استان دیگری هستی بهترین نمایندگی، ولی توصیه اصلی من کارت طلائی اگر داری و بکسل به نمایندگی توسط خودشون، اگر صفر هستی و تازه گرفتی اصلا دست نزن

15. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •