تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 413 از 469 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

امروز با خواهرم رفته بودم بیرون. سوار تاکسی که شدیم من یهو در رو نمیدونم چرا محکم بستم! بعد یارو گفت نمیشد آرومتر ببندین؟ من یهو گفتم: Sorry!! یارو این شکلی شد:
    امروز با دوستم میخواستم برم بیرون ، قرار بود ساعت 7 برم ساختمان آسمانه (اهواز-کیانپارس) وایسادم منتظر تاکسی که همسایمون با زن و بچه اومدن رد شدن گفتن کجا میری ، بیا برسونیمت . گفتم نه دوستم میاد دنبالم و رفتن . واسه رفتن به کیانپارس باید با دستم 4 رو نشون میدادم و به سمت چپ اشاره میکردم یعنی میخوام برم چهارشیر ( یه فلکه توی اهواز ) نمیدونم چی شد سمت راست رو نشون دادم و همون لحظه یه تاکسی زد سر ترمز . من هم شاد و سرمست پریدم بالا وسط مسیر فهمیدم اشتباهی اومدم ، نیم ساعت ملت رو کاشتم .
    حالا رفتم مرکز شهر . از اونجا تاکسی بگیرم که برم . همه چیز خوب بود تا پیرمردی که کنارم بود خواست پیاده بشه . از سمت چپ پیاده شد و رفت . در رو که بست ، درست بسته نشد . من باز کردم محکم زدم . باز بسته نشد . راننده گفت ولش کن قلق داره . میخواستم قبل از چراغ قرمز پیاده بشم . دیدم سبزه گفتم بعد از چراغ قرمز پیاده میشم . دیگه یه دختری کنار دستم بود گفتم مزاحم نشم ،من از سمت چپ پیاده شدم و یهو نفهمیدم کی بهم گفت درو درست ببند و خودی نشون بده . کرایه رو دادم و زارت درو کوفتم . راننده داد کشید یواااااااش .فرار رو بر قرار ترجیح دادم . از دور دیدم دختره برگشته داره میخنده

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

باید صحنه رو واسه در اومدن طرف از این حالت >> << دوباره تکرار میکردی
    باید همینکارو میکردم!!!

ما شاالله خانواده ی سوتی خیزی داریدا
    شما هم روشون کار کنین میتونی!

امروز با دوستم میخواستم برم بیرون ، قرار بود ساعت 7 برم ساختمان آسمانه (اهواز-کیانپارس) وایسادم منتظر تاکسی که همسایمون با زن و بچه اومدن رد شدن گفتن کجا میری ، بیا برسونیمت . گفتم نه دوستم میاد دنبالم و رفتن . واسه رفتن به کیانپارس باید با دستم 4 رو نشون میدادم و به سمت چپ اشاره میکردم یعنی میخوام برم چهارشیر ( یه فلکه توی اهواز ) نمیدونم چی شد سمت راست رو نشون دادم و همون لحظه یه تاکسی زد سر ترمز . من هم شاد و سرمست پریدم بالا وسط مسیر فهمیدم اشتباهی اومدم ، نیم ساعت ملت رو کاشتم .
    حالا رفتم مرکز شهر . از اونجا تاکسی بگیرم که برم . همه چیز خوب بود تا پیرمردی که کنارم بود خواست پیاده بشه . از سمت چپ پیاده شد و رفت . در رو که بست ، درست بسته نشد . من باز کردم محکم زدم . باز بسته نشد . راننده گفت ولش کن قلق داره . میخواستم قبل از چراغ قرمز پیاده بشم . دیدم سبزه گفتم بعد از چراغ قرمز پیاده میشم . دیگه یه دختری کنار دستم بود گفتم مزاحم نشم ،من از سمت چپ پیاده شدم و یهو نفهمیدم کی بهم گفت درو درست ببند و خودی نشون بده . کرایه رو دادم و زارت درو کوفتم . راننده داد کشید یواااااااش .فرار رو بر قرار ترجیح دادم . از دور دیدم دختره برگشته داره میخنده
    عجب دختر خوبی! شرایط رو درک کرده!

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

امشب که با دوچرخه از خونه مادر بزرگم برمیگشتم تو راه دوتا از لاتهای محله را دیدم که دارند چپ چپ به من نگاه میکنند. بعد که اومدم خونه دیدم دوتا دکمه لباسم بازه! اون وقت فهمیدم که چی شده

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

اااااا چند وقت اینجا بسته بود سوتیهام داشت میترکید.
    - الو سلام خانم.
    - سلام
    - میخواستم بگم این بوستان فلان تو خیابون فلان چراغهاش همه سوخته و پارک تاریکه. اگر میشه درستش کنید
    - آقا زنگ بزن 121
    - برای چی؟
    - چون اینجا اتفاقات آبه!!!
    - چــــــــــــــــــــی مــــــــــــــــــــــــ ــــــــیگی
    __________________________________________________ __
    سوتی دوستم:

با دوچرخه جلو پنچرگیری:
    - آقا بادش کنید.
    - چیو؟؟
    - ننمو!!!!!!!

بعدش فهمیده بود چی گفته بود
    __________________________________________________ ___________
    سوتی یکی از بچه ها:

یکی اومد گفت اقا ببخشید خودکار داری؟ دوستم گفت: نه موبایل دارم!!!!!!!!! (نمیدونم چه ربطی داشت)
    طرف هم نامردی نکرد گفت خوب به من چه.
    __________________________________________________ ___________
    داخل ساندویچی:

سلام آقا فلان و فلان و ..... بدین.
    5 تا هم سس ایتالیایی.
    طرف یکم فکر کرد.
    بعد رفت به اون همکارش آروم گفت سس ایتالیایی چیه؟ ببین اگر جدید اومده بگیر.
    بعد اومد گفت سس ایتالیایی تموم کردیم.
    من متوجه سوتیم شدم ولی طبیعیش کردم گفتم پس 5 تا سس فرانسه بدین.

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

اینم 2 تا سوتی بیمزه !!!

دیشب به دوستم سپردم شب میاد خونه درجه یخچال رو کم کنه چون خیلی سرد میکرد مواد رو دیروز صبح اومدم دیدم اه همه چی یخ زده طرف ورداشته بود درجه رو کم کرده بود گذاشته بود زیر صفر (ماشالله ای کیو)

امروز اومدم برای خودم یه نمه املت درست کنم موقع زدن تخم مرغ رسید منم تخم مرغ رو زدم به کناره تابه تا بشکنمش هر چی زدم نشکست گفتم خدایا چرا این ، این طوریه ؟ اول فکر کردم تو یخچال (سوتی بالایی بوده) بوده یخ زده بعدش یادم افتاد که الان خریدم منم هی میزدم لامسب مگه میشکست !! فکر کردم شاید جوجه شده جوجه ه توش مرده اخر ورداشتم با چاقو نصفش کردم دیدم تخم مرغ پخته هست !!!

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

یه زمانی من صبح میومدم این تاپیک را رفرش (Refresh) میکردم سوتیا رو میخوندم . بعد از ظهر دوتا صفحه رفته بود جلو! روی H ملت سوتی میدادند. ولی از وقتی تاپیک مقفول شد ...

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

یه زمانی من صبح میومدم این تاپیک را رفرش (Refresh) میکردم سوتیا رو میخوندم . بعد از ظهر دوتا صفحه رفته بود جلو! روی H ملت سوتی میدادند. ولی از وقتی تاپیک مقفول شد ...
    البته یه علت دیگه هم داره اون موقع ماشالا قربونشون برم تخیلشون رو به کار مینداختن و از خودشون می گفتن
    الآن ماه رمضونه نمی تونن دروغ بگن
    بعد افطار ایشالا!

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امروز اومدم برای خودم یه نمه املت درست کنم موقع زدن تخم مرغ رسید منم تخم مرغ رو زدم به کناره تابه تا بشکنمش هر چی زدم نشکست گفتم خدایا چرا این ، این طوریه ؟ اول فکر کردم تو یخچال (سوتی بالایی بوده) بوده یخ زده بعدش یادم افتاد که الان خریدم منم هی میزدم لامسب مگه میشکست !! فکر کردم شاید جوجه شده جوجه ه توش مرده اخر ورداشتم با چاقو نصفش کردم دیدم تخم مرغ پخته هست !!!
    خب مگه نمیگی تازه خریده بودی پس چه طوری پخته بوده؟
    نکنه تخم مرغ اب پز شده هم اومده ما خبر نداشتیم؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

البته یه علت دیگه هم داره اون موقع ماشالا قربونشون برم تخیلشون رو به کار مینداختن و از خودشون می گفتن
    الآن ماه رمضونه نمی تونن دروغ بگن
    بعد افطار ایشالا!
    با عرض پوزش دلیل مسخره ای بود...

خوب طبیعیه وقتی یه مدت تاپیک رو میبندن اینجوری میشه... اصلا راهش این نبود که تاپیک رو قفل کنن. یعنی چی هر چند مدت قفلش میکنن دوباره بازش میکنن که چی ؟ اونی که پست نامربوط میده اگر بخواد وقتی دوباره باز شد بازم پست نامربوط میده با قفل کردن که چیزی حل نمیشه.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خب مگه نمیگی تازه خریده بودی پس چه طوری پخته بوده؟
    نکنه تخم مرغ اب پز شده هم اومده ما خبر نداشتیم؟
    نکته جالبی بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •