تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 1211 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463513913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من یک سوال دارم برای اینکه بشه آنلاین بازی کرد حداقل به چه سرعتی احتیاج داریم ؟
    1mb حداقل میخواد اگر پایینتر باشه بازی پر لگ میشه هم 2008 تست کردم هم 2009 و هم تو psp که البته بهتر بود .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

1mb حداقل میخواد اگر پایینتر باشه بازی پر لگ میشه هم 2008 تست کردم هم 2009 و هم تو psp که البته بهتر بود .
    درمورد نسخه های 2008 و 2009 حق با شماست اونا احتیاج به سرعت خیلی زیادی داشتن چون سرورشون وضع درستی نداشت اما توی این نسخه فرق میکنه . .کازوکی هم توی مصاحبش به این مساله اشاره ای داشت .امسال روی سرور سونی این بازیها انجام میشه و روی بخش آنلاین این بازی خیلی کار شده
    اگه اشتباه نکنم ping latency فاکتور مهمتریه . به هر حال من فکر میکنم امسال میتونیم این بازی آنلاین بازی کنیم .

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز سرعت اینترنت من 1mg هستش میشه بگی چطوری باید انلاین بازی کنم؟ البته منظورم فعلا ساکر 2009 هستش ! من هر چی کردم نمی شد و دوستان گفتن نسخه اورجینال بازی رو باید بخرم اما تو ایران که نسخه اورجینال وجود نداره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوست عزیز سرعت اینترنت من 1mg هستش میشه بگی چطوری باید انلاین بازی کنم؟ البته منظورم فعلا ساکر 2009 هستش ! من هر چی کردم نمی شد و دوستان گفتن نسخه اورجینال بازی رو باید بخرم اما تو ایران که نسخه اورجینال وجود نداره
    نسخه اریجینال که توی ایران هم پیدا میشه سایتهایی هستن که میفروشن اما یکی از بچه میگفت ممکنه شماره سریالشو خودشون هم استفاده کنن .

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

درود

دوستان پیشنهاد میکنم این پچ چمپیوز لیگ را نصب کنید بسیار عالی کار شده حتی صدای تو استادیوم را درست کردند صدا ها واقعی شده خیلی هیجان میده !!!

پچ شامل تیمهای زیر است :

• FC Barcelona
    • Real Madrid
    • Inter
    • Juventus
    • Arsenal
    • Manchester United
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم عکسهای از این پچ

منبع
    [
    کد:

6. 2 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

کد:
    طرز وارد کردن به برنامه :با استفاده از برنامه GAME GRAPHIC STUDIO یا همان GGS فایل ها را

با فایل مشابه خود در نسخه دمو PES 2010 که به تازگی عرضه شده جابجا کنید .

این فایل ها شامل ادبورد لیگ قهرمانان هم می شود یعنی با نصب این فایل ها همه تبلیغای اطراف

بازی به شکل تبلیغ های جام باشگاه هاب اروپا میشه
    منبع
    کد:
    Last edited by Mehdi.ss; 02-10-2009 at 13:34.

8. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نسخه اریجینال که توی ایران هم پیدا میشه سایتهایی هستن که میفروشن اما یکی از بچه میگفت ممکنه شماره سریالشو خودشون هم استفاده کنن .
    من که تا حالا هیچ سایتی رو ندیدم نسخه اورجینال رو بفروشه!!!! شما آدرس یه چنین سایت هایی رو دارید؟ ضمنا قیمتش حول حوش چقدره؟ خیلی گرونه؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

يكي از دوستان لطف كنه لينك دانلود مستقيم اين برنانه GAME GRAPHIC STUDIO واسه دانلود بزاره ممنون ميشم ازش چون بهش احتياج دارم و لينكي هم پيدا نمي كنم واسه دانلودش

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

امروز من داشتم به آمار بازیهام توی نسخه 2009 نگاه میکردم . دو هزار و خورده ای از بازیهایی که توی مستر لیگ داشتمو بررسی کردم بطور متوسط در زمان 10 دقیقه ای در هر بازی 3.6 گل زده داشتم و 0.8 گل خورده .
    اما میانگین 20 بازی اخیرم توی نسخه 2010 بطور متوسط در هر بازی 1.4گل زده دارم و 1.1گل خورده که نشون میده گل زدن توی این نسخه 2.5 برابر نسبت به نسخه 2009 سخت تر شده و حریف حدود 1.5 برابر بیشتر از نسخه 2009 به من گل میزنه .
    البته این نکته رو هم باید در نظر بگیریم که تیمهای حاضر در لیگ مستر لیگ از تیمهای موجود در نسخه دموی 2010 ضعیف تر هستن .

من که تا حالا هیچ سایتی رو ندیدم نسخه اورجینال رو بفروشه!!!! شما آدرس یه چنین سایت هایی رو دارید؟ ضمنا قیمتش حول حوش چقدره؟ خیلی گرونه؟
    نسخه های اریجینال بازی خیلی گرون هستن این نسخه حدود 50 دلاره بنظر میرسه بهتره صبر کنیم وضعیت دقیق آنلاین مشخص بشه بعد از طریق هاماچی یا روشهای دیگه با نسخه های غیر اریجینال بازی کنیم .
    هر چند که به اعتقاد من این کار درستی نیست چون شرکتهای سازنده بازی برای ساخت بازی متحمل هزینه میشن .
    اگه توی اینترنت سرچ کنین سایتهای ایرانی که بازی اریجینال میفروشن رو پیدا میکنی اگه خواستی بخری حتما از معتبر بودن سایت فروشنده مطمئن شو .
    به نظر من چند نفر با هم جمع بشیم یک نسخه اصلی بخریم چون مهم شماره سریالشه البته با یک شماره سریال نمیشه "همزمان "چند نفر بازی کنن .
    Last edited by 4039; 02-10-2009 at 14:44.

12. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

يكي از دوستان لطف كنه لينك دانلود مستقيم اين برنانه GAME GRAPHIC STUDIO واسه دانلود بزاره ممنون ميشم ازش چون بهش احتياج دارم و لينكي هم پيدا نمي كنم واسه دانلودش
    بفرما اینم برنامه Game Graphic Studio
    لینک مستقیم
    کد:
    Last edited by Mehdi.ss; 08-02-2010 at 21:50.

14. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •