جناب مهران مشکل من حل شد متشکرم
![]()
جناب مهران مشکل من حل شد متشکرم
![]()
اما جناب مهران نتونست مشکل منو حل کنه حتی ویندوزم عوش کردم اون آپدیت رو هم نصب نکردم بازم درست نشد
این عوضه تشکرته. واقعا بعضی هاتون خیلی بی انصافید. این همه براتون ما اینجا زحمت میکشیم و راهنمایی میکنیم.
اگر مشکل شما حل نشده دلیلش این نیست که راهنمایی های من اشکال داشته بلکه یک جای کار شما اشتباه بوده. امکان نداره ویندوز رو عوض بکنید و بدون آپدیت ویندوز اکتیو نشه. آخه دوست عزیز فکر میکنی ما از پشت کوه اومدیم و از هیچی خبر نداریم. من به حرفهای شما شک دارم و بهتره دوستان رو توی شک نندازید.
قصد ما اینجا کمک کردن به همدیگه است. هر کسی راهی رو پیشنهاد میکنه. این راه من بود که به شما و کسانی که دوست دارند آزمایش کنند پیشنهاد دادم. شما یک آدم بالغ هستید و با تصمیم گیری خودتون این راه رو آزمایش کردید. کسی شما رو مجبور به کاری نکرده. هر چند که من مطمئن هستم اگر تمام اون کارهایی رو که گفتم درست انجام داده باشید مشکلی نخواهید داشت اما همانطور که گفتم از طرز حرف زدن شما و همچنین بزرگ کردن فونتتون معلومه که یک جای کار شما اشکال داره و نمیشه روی حرفهاتون حساب کرد.
موفق باشید.
دانلود نمیشه خطا میده
شلوغش نکن آقای بالغ!
اگه شما اینجا قشدتون کمک کردنه پس دیگه تیکه ننداز من دقیقا همون کارا رو مو به مو کردم ولی نشد پس مشکل از من نیست شما بهتزه به کاره خودتون شک کنیید نه من
طرز حرف زدن شما در پست 4122 بیشتر به تیکه انداختن و مسخره کردن شبیه هست . اگر جوابی به شما دادم لازم دونستم چون در دفاع کردن از خودم و همچنین ادامه راهنمایی هایی بود که کردم تا کسی به شک نیوفته. بهتره بحث رو خاتمه بدید و کشش ندید.
سلام....
اگه جاي سوالم اينجا نيست عذر مي خوام...
من قصد ارتقا به ويندوز سون رو دارم...
مي خوام بدونم حداقل سخت افزارش چيه؟؟؟
سيستم الان من اي هست...
mb : giga p35ds3l
ram :2gig corsair
cpu : 2180 intel
vga :ati 4850
ميخوام بدونم واسه اين قطعات مشكلي نيست؟؟؟اژديتاشون گير مياد؟؟؟؟
اخه نمي خوام سون نصب كنم بعدش بفهمم كه مادربوردم يا ... نصب نميشه...
راستي من از سيستم براي بازي و فيلم بيشتر استفاده مي كنم...
سلام
آیا امکان داره آپدیت های ویندوز رو به صورت جدا نگه داری کرد که سری بعد بعد از نصب ویندوز جدید دیگه نیازی به دانلود اونها نباشه؟
اگه هست چطوری ممنون
من به شخصه از دوستان عزیزی که دیگران رو کمک و راهنمائی می کنند تشکر میکنم
به نظر من حتی اگه این راهنمائی ها سودمند هم نباشه باز هم جای تشکر زیادی وجود داره ،دلایلش هم زیاده
البته شاید M E H R A N منظور از نوشته های armenak رو اشتباه متوجه شده باشه اما شاید اگه من هم بودم اینطوری برداشت می کردم و ناراحت می شدم
بهرحال از همه خوهش میکنم با حسن نیت بیشتری به نوشته های همدیگه نگاه کنیم
چون خیلی جاها نمیشه از یک نوشته لحن و منظور اون رو درست متوجه شد
ضمنا پیشنهاد میکنم هیچوقت تشکر کردن از دیگران رو در هر شرایطی فراموش نکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)