تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 503 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Conti دوباره یه پله گرون شد کم کم 30 روزه داره تو بازی نایاب میشه چون نمیشه بالای 4 Bill فروخت .
    من Full Goddess شدم ولی فعلا بی پول بی پول lol
    فعلا کمک می کنیم کاظم uber شه و Goddess خودش رو ردیف کنه .
    ---------------------------------
    Hunter Um رو تا لول 47 آوردم. لعنتی خیلی stat کم میاره ! حداقل 500Luck و 250 Dex تازه می تونی به موب های pvp map بزنی lol
    حالا بماند که attack power باید بالای 1000 باشه تا بتونی damge خوب هم بزنی یعنی 600_700 تا STR بعلاوه weapon خوب هم میخوای ! واقعا جور کردن این همه stat سخته .
    راستی فرمول damge Critical برای Hunter /Archer رو پیدا کردم . پست بعدی میزارم .

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

یه سوال خنده دار دارم
    این hm - um - ..... یعنی چی ؟(تازه کارم دیگه)
    من از کجا بدونم جز کدوم هستم ؟
    کسی اینجا هست که زیر لول 30 باشه یا همه پرو هستن ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فرمول damge Critical برای Hunter /Archer رو پیدا کردم :
    critical DMG = (((ATK + skill bonus * ELEMENT factor) - target's DEF) * 1.5) + (your LUC stat * (random # from 0 to 1.5))

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه سوال خنده دار دارم
    این hm - um - ..... یعنی چی ؟(تازه کارم دیگه)
    من از کجا بدونم جز کدوم هستم ؟
    کسی اینجا هست که زیر لول 30 باشه یا همه پرو هستن ؟
    um=Ultimate Mode
    HM=Hard mode
    NM=Normal Mode
    شما باید لول40 nm بشی تا HM آزاد شه بعد HM 40بشی تا UM آزاد شه.
    فکر نمی کنم ل. پایین داشته باشیم .
    این بازی بازیه واقعا سختیه و معمولا 90% همون اول چیزی از بازی سر در نمیارن و بیخیال میشن .
    Pro هم که میشی یه سختی های دیگه داری .
    معمولا اکثر mmorpg بازهای ایرانی از wow شروع می کنن و چون wow رو سرور های free فوق العاده آسونه و بین 12 تا 24 برابر exp و Drop داره , 3 روزه به end بازی میرسن وقتی یه بازی دیگه رو رو سرور اصلی شروع می کنن و می فهمن 6 ماه باید خفن بازی کنن تا به لول بالا برسن بیخیال میشن .
    همون طور که میبینی من بعد 1 سال تازه دارم فرمول اصلی damge Hunter رو میزارم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مبارکه. اونایی که تو رو مثل آب خوردن می کشن ele weapon دارن و همین طور Enchant خوب . مثلا بیشتر از [6]
    تو باید armor هات رو به 5 تا 7 enchant برسونی تا راحت بشی .
    الان فرض کن یه warrior به تو با Deadly Strike 300 damge میزنه . اگه 120 abs جور کنی چون Deadly Strike در واقع 2 تا ضربه هست تو 1-15 حدود 240 تا کم میشه و به تو 60 damge بیشتر نمیزنه .
    من خودم ele armor +120َAbs دارم و تقریبا غیر از نوسر ها کسی من رو نمی تونه بکشه یذره damge میزنن ولی کشنده نیست.
    تو Etain که Full rec هستم نوسر های معمولی هم 1 damge نمیزنن فقط خفن ترین های بازی یا نوسر هایی که ele مخالف من رو دارن می تونن به من Damge بزنن .
    مرسی
    الان من 95 َAbs ام . خیلیا خب نمی تونن به من dmg بزنن ولی مشکل اینه که اینجا نوزر زیاد داره یعنی طرف ele weapon داره Enchant خوب + نوز ... وحشتناک می زنن.
    امشب قیامت بود .کمپ کرده بودن همه رو هم می کشتن بدون استثنا . دیگه jan عصبی شد گفت همه از union بیان بیرون که ری میک کنه . لیدر رو گرفت یک ساعت دقیق طول کشید تا از جلوی base خودمون جنگیدیم و وجب به وجب هلشون دادیم عقب تا کمپشون کردیم . همه داشتن ذوق مرگ می شدن از اینکه په پی وی پی با حالی شده .

---------- راستی احسان هم اینجا پریست فوول rec ش رو تا 53 رسونده با هم فارم لول 5 هم رفتیم خوب هییل می کنه ... فعلا با هم مشکل لیدر شدن داریم >.< هر کی لید می شه اونیکی دروپ خوب می گیره
    Hunter Um رو تا لول 47 آوردم
    چه سروری هست این ؟ گایای بودی ما رو نکشی ما جوونمون کمه

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راستی احسان هم اینجا پریست فوول rec ش رو تا 53 رسونده با هم فارم لول 5 هم رفتیم خوب هییل می کنه ... فعلا با هم مشکل لیدر شدن داریم >.< هر کی لید می شه اونیکی دروپ خوب می گیره
    خوب چرا دعوا می کنین ! دراپ رو share کنین. قیمت ها که معلومه.
    چه سروری هست این ؟ گایای بودی ما رو نکشی ما جوونمون کمه
    نه Etain فعلا داره حال میده خفن ! اینجا هستم . دیروز رفتم Gold apple فارم کنم اینقدر لول 1 تا 3 ملت اونجا بودن هر مبی رو میزدم KS میشد lol قبله اینکه Etain سرور 1 بشه مپ 1 تقریبا خالی بود .شبیه زمانی شده که laliah سرور 1 بود و gaia وجود نداشت .
    الان مهمترین دلیل موندم etain گیلد مون هست . همه boss ها و میریم . میبازیم به لایت ها هم من برام فرقی نداره چون برای fun میرم ولی اکثرا خودکشی میکنن و اعصابشون خفن خورد میشه.
    فعلا etain ما یه مشکل بزرگ داریم که لایت ها 5367634 تا defender 60 um دارن همه رو active کردن و نمیشه Raid اونا رو که بالای 6 تا 8 تا DF داره رو شکست داد . رسما همه untouch هستن و هر چی damge بزنی به خودت زدی . و داریم باس ها رو فعلا می بازیم ولی بازم حال میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دیروز رفتم Gold apple فارم کنم
    اوه اوه یعنی اونقدر خسیسی ؟ شما که لول 6 فارم می کنید دونه ای 2 بیل می فروشین برای epic گلد اپل نمی خرین ؟

خوب چرا دعوا می کنین ! دراپ رو share کنین. قیمت ها که معلومه.
    شوخی می کردیم بابا وگرنه چیز قابل توجهی که گیرومون نیومد بخوایم تقسیم کنیم . حالا لول 6 بود یه چیزی .

شما oi می رید فارم دیگران هم هستن یعنی برای باس پی وی پی هم باید بکنید ؟ یا مثل لول 5 از دارکیها هم می تونن بیان ks کنن ؟ من تا حالا oi نرفتم QQ .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اوه اوه یعنی اونقدر خسیسی ؟ شما که لول 6 فارم می کنید دونه ای 2 بیل می فروشین برای epic گلد اپل نمی خرین ؟
    گفتم که گولد نداشتم . حوصلم هم سر رفته بود . gold apple رو هم دونه ای 1 میل گذاشته بودن تو AH که اگه پولدار هم بودم عمرا چنین پولی واسه apple نمیدادم .
    شما oi می رید فارم دیگران هم هستن یعنی برای باس پی وی پی هم باید بکنید ؟ یا مثل لول 5 از دارکیها هم می تونن بیان ks کنن ؟ من تا حالا oi نرفتم QQ
    Oi کاملا اختصاصی هست !
    موقعی که Oi باز هست برای هر union که +18 نفر داشته باشه یه Oi اختصاصی برای اون union بوجود میاد .
    مثلا من و کاظم یه union درست می کنیم بعد تو Trade Chat می گیم هر کی عضو union ما شه 2 میل بهش میدیم .
    بعد از اینکه 16 نفر دیگه عضو شدن portal واسه union ما آزاد میشه و می تونیم رد شیم . بعد سریع من و کاظم رد میشیم و union رو از بین می بریم تا 16 تا دیگه نیان تو Oi ما .
    بعد نفرات بعدی هم همین طور واسه خودشون union درست می کنن و از Nub ها می خوان تا join کنن تا 18 تا بشن و portal اونا هم آزاد شه .
    Oi هم که لول60 UM می خواد بعلاوه برای War/Fighter حتما ele armor و dual hand weapon ele باید داشته باشی.
    healer ها اگه wis زیادی داشته باشن لول 54 به بعد می تونن برن HM/UM
    حالا لول 6 بود یه چیزی .
    لول 6 رو دیگه اصلا random فارم نمی کنن. چون کل 4 تا Boss هست و کلی هم طول می کشه تا بکشی و احتمال داره مثلا 2 تا run یعنی 8 تا باس رو بکشی و 1 دونه لاپیس درست حسابی دراپ شه و اگه random باشه کاملا حق یکیشون از بین میره و بهد این همه دردسر چیزی بهش نمیرسه.99% لول 6 رو میفروشن بعد پولش رو تقسیم می کنن .

آخر فروم باز amin_fixfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یادتونه یه بار منم باهاتون اومدم پارتی؟ خیلی وقت پیش بود. چند تا عکس هم گرفتین. اگه کسی عکسا رو داره بزاره تقریبا ضروریه... خصوصا اون عکسه که من در حال فرار بودم
    الآن بجای اون عکسه این میاد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یادش بخیر عجب شبی بود...

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

ای جااااااااااااااااااااان
    Elliot یه Water Fear lvl 2 بهم داد گفت رو لینک کن.
    لینک شد.تو همون Dark Seed خفنه.
    یه جایی عروسی شد.XD
    این weapon الان خدا تومن میارزه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •