اوه اوه
مرسي بهراد گل
6 ماه دیگه . به نظر منطقی میاد . این سونی فلان فلون هم سوراخ دعا رو یاد گفته هی مگا پیکسل زیاد میکنه .. اونوقت کیفیت عکس رو گوشی عینه اندماغ میمونه ! تا 50 درصد باید ریسایز کنی تا بشه تحملش کرد . البته شاید زیاد تقصیر سونی نباشه و اشکال از درایور های مزخرف اس ای باشه ! برند های دیگه هم همینطور .. عوض اینکه بیان کیفیت عکس و لنز رو بالا ببرن مگاپیکسل زیادمیکنن .its accompanying module will come out in March and cost a whopping 104 euro
16 روز تا معرفی بزرگ !
count down will be ready as soon as possible
@Original Titan
اسپم نده یزدی !
اوه اوه
مرسي بهراد گل
^^ HAMID ^^
خواهشا اسپم ندید
کانتر هم الکی راه نندازید
به نظر من هم همون 8 مگاپیکسلی نهایت 12 با کیفیت خوب افاقه/غه میکنه..
وات ؟؟16 روز تا معرفی بزرگ !
اگریبه نظر من هم همون 8 مگاپیکسلی نهایت 12 با کیفیت خوب افاقه/غه میکنه..
12 با کیفیت ! مثه ان8 خوبه و بهتر![]()
من نمیدونم چرا نمیتونم تشکر بزنم ؟ با سه تا مرور گر مختلف تست کردم / کسی مشکل منو نداره ؟ تشکر میزنم تشکر های بقیه هم میپره !میخوام از این پست گرانبها تشکر کنم
:
اوه اوه
مرسي بهراد گل
^^ HAMID ^^
خواهشا اسپم ندید
کانتر هم الکی راه نندازید
خداییش اینه .. الان سایز 16 به چه درد من میخوره ؟ سایز 8 کافیه ولی با کیفیت ..الان یه دوربین درست درمون 4 مگایی کل این گوشیهای N مگایی رو میخوابونه ! این نوکیا با این بی عقلیش اینو فهمید ! با اینکه مثل سگ ازش بدم میاد ولی توی N8 واقعا خوب کارکرده با اینکه دیر وارد باز کرد ولی سنسور گزاشته به چه بزرگی کیفیت عکسش رو ببینید تو gsmarena ... اونوقت سونی ابله میاد 16 مگاپیکسل رو میزنه رو همون سایز سنسور ستیو ! همینه که کیفیت ریندمون میشه ! ای ابله ! بیشعور ! نکبت ! بزمجه !به نظر من هم همون 8 مگاپیکسلی نهایت 12 با کیفیت خوب افاقه/غه میکنه..
نگفتم 23 اکتبر معرفی هست ؟وات ؟؟![]()
نه نگفته بودی
البته حمید این 16 مثکه واقعآ موثر هست
شارپ هم یه گوشی پروتوتایپ درست کرده که 3 بعدی فیلم میگیره !(2تا لنز داره)
اقا منم بازی
5 روز تا معرفی .....
انتی اسپم!!!:
اخ چقدر از این لقب پروفشنال بدم میاد! یکی بیاد منو بن کنه دوباره با یه ای دی جدید بیام !اما خداییش این لقب حمید خیلی زاقارت تره ها.....اخر فروم باز![]()
![]()
الکی دلتونو صابون نزنید تشکری در کار نیستبه شخصه و همچنین به نمایندگی از مصطفی کچل از شما برای اطلاع رسانی مفیدتون تشکر میکنم !
کچلم خودتی![]()
Last edited by mostafa_khan001; 07-10-2010 at 18:51.
حمید ان8 کیلو چنده فقط s8300 اونم ورژن دکی![]()
دینامیک رنجش هنوزم بهترینه این بچه ها تو موبایلستان گفتن
ولی حیف ان8 که هم سیمبیان هست و هم درپوش لنز نداره
مصطفی چقدر این لقب پروفشنال بهت میاد
راستی با حمید به توافق رسیدین؟؟؟؟
خوبه نزاشتن آخر خانوم باز !![]()
این القاب پی سی یه مقدار زاقارت شده باید به ندا به سینا بدم . میزاشتن " مشتی با 500 پست" ..حاجی با 1000 پست .. حجت الاسلام با 1500 تا و کاربرفعال = آیت ا... .. مدیر سایت هم = بگم ؟ بگم ؟ قبله عالم !
بابا یه جور صحبت کنید ما هم بفهمیم !حمید ان8 کیلو چنده فقط s8300 اونم ورژن دکی
این حرفها رو پشت سره ما در نیارید خوب نیست !مصطفی چقدر این لقب پروفشنال بهت میاد
راستی با حمید به توافق رسیدین؟؟؟؟
حالا که تا اینجا اومدیم یه چیزی بگیم پستمون حلال شه :
SE won't be ready for the launch of Windows Phone 7:
As many of you probably already know, Microsoft will launch their new mobile operating system, Windows Phone 7, on Monday (11th of October). Microsoft have made sure that a number of mobile manufacturers will be ready with at least one Windows Phone 7 device at the launch, but despite being one of the partners working on the new operating system, Sony Ericsson isn’t going to be presenting any Windows Phone 7 devices on Monday.
This, however, doesn’t mean that Sony Ericsson won’t be announcing any future products with Windows Phone 7. They will, don’t worry. It’ll just take a bit longer than the rest of the industry players, which sadly isn’t that big of a surprise these days. Let’s hope they manage to pull off something better than the earlier attempts, shall we? Anyway, the above information comes from a trustworthy source.
PS. I’ve had some time to spend with Windows Phone 7 and it looks killer. I’m especially fond of the fact that you can easily create applications using Visual Basic or Visual C#.
===
15 روز و 21 ساعت و اندی تا کوروستا معرفی !
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
البته درپوش لنز مهم نیست ها . درپوش هم داشته باشه بازم گرد و خاک میگیره باید تمیز کنی .. اینطوری باز راحتتره !ولی حیف ان8 که هم سیمبیان هست و هم درپوش لنز نداره
سیمبیان هم بله حق با شماست آخه نوکی سیمبین نزنه پس کی بزنه بدبخت هیشکی دیگه طرف سیمبین نمیره از بس بیخوره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)